Hegy-teszt



Válassz egy hegyet és ismerd meg jobban a tudattalan személyiségedet!1. hegy: Ha úgy döntöttél, hogy az első hegy a leginkább elérhetetlen, akkor ez azt árulja el a tudattalan személyiségedről, hogy elképesztően független teremtés vagy, akinek megvan a saját, egyedi módja, amivel végig akarja járni az élútját.

Mivel optimista és reményteljes ember vagy, ezért ennek köszönhetően rengeteg lehetőséget kapsz az élettől. A privát szférádat erősen véded, és mivel utálod a konfliktusokat, ezért igyekszel elkerülni azokat.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy könnyen kijössz másokkal, és nem szoktál sietni. Másokkal szemben midig türelmesen viselkedsz. Mindenki szerencsésnek érezheti magát, akit a barátodnak nevezel, hiszen hajlamos vagy átvállalni tőlük a terheik egy részét, ha erre szükség lenne.

2. hegy: Ha úgy érezted, hogy számodra a második hegy a leginkább elérhetetlen, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy nyugodt, összeszedett személyiséggel megáldott ember vagy, aki szeretne a béke útján járni az éltében.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy gyakorlatias vagy, ezért szeretsz csak annyi energiát ráfordítani valamire, amennyi szükséges. Téged nem lehet különösebben ambiciózusnak nevezni, éppen ezért szereted általában a könnyebb utat választani. Mások szerint következetes, jó hangulatú személy vagy, akinek jelenléte megnyugtatja az embereket.

3. hegy: Ha az összes hegy közül a harmadikat találtad a leginkább elérhetetlennek, akkor rólad elmondható, hogy bátor és extrovertált személyiséggel megáldott ember vagy, ez pedig a társaság szívévé tesz téged. Te mindig megnyersz magadnak másokat az értelmeddel, humoroddal és kedvességeddel.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy a pillanatnak élsz, és nem loholsz az elképzelt jövő után. Szereted a természetet, szívesen tanulsz és boldogan bővíted az ismereteidet. Rád az is jellemző, hogy a szívedre hallgatsz, és mindig nagyon várod, hogy hova vezet el legközelebb.

4. hegy: Ha számodra a negyedik hegy tűnik a leginkább elérhetetlennek, akkor a döntésed azt árulja el a tudattalan személyiségedről, hogy született kalandor vagy és rajongsz a kihívásokért. Az adrenalinfüggő személyiségeddel képes vagy akciófilmmé változtatni az életedet.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy szereted áthágni a szabályokat, és nem tartod sokra a korlátozásokat sem. Vágysz a szabadságra és a kiszámíthatatlanságra, amire szükséged is van. Szeretnéd a lehető legteljesebben kiélvezni az életet, és nem hagyod, hogy ebben bármi, vagy bárki megakadályozzon.

5. hegy: Ha az ötödik hegyet találtad a leginkább elérhetetlennek, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy olyan csendes személyiség vagy, aki általában az elmélkedéssel teli utat keresi az életben. Jellemző rád, hogy nem kedveled az embertömeget és a túl zajos helyeket.

Te a saját magad társaságát szereted a legjobban, és órákon keresztül képes vagy egyedül lenni, ugyanis ilyenkor töltődsz fel testileg és lelkileg. Amennyire teheted, belekóstolsz az életbe. Született filozófus vagy, néhány gondolatod pedig még a valódi életben is testet ölt.

Az általad választott hegy azt is elárulja, hogy számodra fontosak az emberek, és örömödet leled a kapcsolataidban, amik ezért elsőrangú prioritások.

6. hegy: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az utolsó hegy a leginkább elérhetetlen a számodra, akkor azt árulja el a döntésed a tudattalan személyiségedről, hogy hajlamos vagy a járt utat elhagyni a járatlanért azért, hogy megtaláld a sajátodat.

Magányos farkasként sokkal jobban szereted az egyedüllétet a társaságnál. A te világnézeted olyan, amit mások különösnek találhatnak. Rólad az is elmondható, hogy igazán tiszteled a természetet, és igyekszel a lehető legtöbb időt tölteni a szabadban.

A te utad az, hogy kibontakoztasd a kreatív, művészi oldaladat, hogy újíts és csendesen élvezd mindezt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló