Válassz egy kutyát, ha kíváncsi vagy, hogy mit keresel az életben!Az alábbi kutyák közül válaszd ki azt, amelyiket szívesen tartanád házi kedvencként, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Ausztrál juhászkutya: A nevetést és a kalandot keresed az életben. A te legnagyobb álmod az, hogy járatlan utakat fedezz fel, ugyanis ez tölt el igazi izgalommal. Az általad választott kutya azt is elárulja rólad, hogy nagyon intelligens és energetikus személy vagy, és imádsz részt venni azokon az eseményeken, amelyek fizikailag és mentálisan is kihívást jelentenek a számodra.

Az egyik legfőbb tulajdonságod a másokon való segítés, valamint erősen véded a számodra legfontosabb személyeket. Ugyanakkor hajlamos vagy könnyen elunni magad, ami miatt elfeledkezel a céljaidról.

Esetedben különösen fontos, hogy mindig lekösd magad valamilyen kreatív tevékenységgel, annak érdekében, hogy ne hatalmasodjon el feletted az unalom.

2. Pomerániai törpespicc: Olyan extrovertált és intelligens személy vagy, aki nemcsak szeret, hanem vágyik is arra, hogy a középpontban legyen. Barátságos és életvidám személyiségednek köszönhetően bárkivel képes vagy könnyen kijönni. Emellett célorientált vagy, ugyanis addig nem állsz meg, amíg el nem értél mindent, amit szeretnél. Ugyanakkor ettől könnyen megszállottá válhatsz, amiben alaposan kimerülsz, ezért neked mindenképpen fel kell állítanod egy fontossági sorrendet az életedben. 

3. Labrador Retriever: Kíváncsi, felfedezéseket szerető, folyton új nézőpontokat kereső személyiséggel megáldott ember vagy. Veled előfordulhat, hogy a tréfák iránti szeretetedből fakadó hangoskodásod kellemetlen helyzetbe hozhat.

Általában az emberek szeretik a társaságodat, de főleg a gyerekekkel találod meg a közös hangot. Jól tudod, hogy hogyan tartsd az irányításod alatt az érzelmeidet, aminek hála könnyen kezeled még a legnehezebb szituációkat is. A párkapcsolat terén született álmodozó vagy, ugyanis tündérmesébe illő esküvőről és a nagybetűs szerelemről ábrándozol.

4. Labradoodle: Időnként kissé kiszámíthatatlan vagy, viszont tudod, hogy ebből hogyan húzhatsz hasznot, például úgy, hogy előnyhöz juss a munkádban, de ugyanez tesz szórakoztatóvá minden veled töltött percet is.

A szerelem terén olyan párra van szükséged, aki kiegészít, de sokszor felkeltik az érdeklődésedet azok az emberek, akiknek a személyisége a tiéddel teljesen ellentétes. Az öltözködésedben a praktikusságot szereted. Tisztában vagy azzal, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de képes vagy megoldani a problémákat, ha vannak.

5. Husky: Szereted az embereket, ami miatt komoly népszerűséget szerzel minden társaságban, amelyben megfordulsz. Kimondottan energikus vagy, viszont az egyensúlyt és a békét keresed az életben. A választásod alapján egy bátor harcos vagy, aki számára nincs olyan távoli cél, amit ne tudna elérni, vagy feladná az azért folytatott harcot.

A szerelem terén az önzetlen odaadás a legfontosabb a számodra, és bár ennek nem adsz hangot, mégis ugyanilyen figyelemre számítasz a párodtól.

6. Csivava: Az általad választott kutya alapján jellemző rád, hogy határtalanul hűséges vagy a számodra legfontosabb emberekhez, ám ők olykor túlféltésnek érezhetik a gondoskodásodat, ami problémákat okozhat. Ugyanakkor ez az „élni nem hagyó” viselkedésed teljesen ellentétes a saját szükségleteiddel, ugyanis időnként semmi másra nem vágysz, csak egy csendes helyre, ahol nyugodtan feltöltheted a kimerült energiakészleteidet a nap végén.

7. Pitbull: Ha az utolsó képen szereplő kutyust fogadnád el házi kedvencként, akkor rólad elmondható, hogy szabad szellemű, erős, magabiztos, az életért rajongó személyiséggel megáldott ember vagy.

Ugyanakkor agresszívvá tehet, ha tudatában vagy a saját erődnek, ezért ezt mindenféleképpen meg kell akadályoznod! Abban hiszel, hogy a szerelemnek mindenféle társadalmi szabály és szigor felett kell állnia. Megítélésed szerint a szépség az önzetlenségben, a bizalomban és főleg a szabadságban rejlik.

(Forrás. noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló