Ebből a tesztből kiderül, hogy mennyire vagy romantikus mások szerint



Vess egy pillantást a lenti képre, majd olvasd el az ahhoz a részlethez tartozó elemzést, amelyiket legelőször észrevettél!A lány: Ha a képre pillantva a lány volt az első, amit észrevettél, akkor mások szerint megszállottként rajongsz a szerelemért és a romantikáért. Sőt, egyesek szerint mindig magadnál tartasz egy klasszikus romantikus regényt, amiben könnyen lehet, hogy egyáltalán nem tévednek!

A szerelemhez való hozzáállásodra a nyitottság és a büszkeség jellemző, ám olykor az emberek úgy vélik, hogy téged nem is érdekel más az életben, csak az ismerkedés és a randizás.

A fiú: Ha a fiú volt az első részlet, amit a képre pillantva észrevettél, akkor az emberek többsége szerint gyermeki lelkesedéssel rajongsz az összes romantikus dologért, még abban az esetben is, ha ezt nem vallod be magadnak.

Talán te magad romantikusnak vallod magad, de az biztos, hogy körülötted mindenki biztos abban, hogy türelmetlenül várod a saját tündérmeséd boldog befejezését. Esetedben könnyen elképzelhető, hogy rád találna a szerelem, de te azt észre sem veszed, mert nem felel meg az elképzeléseidnek.

A koponya: Ha a képre pillantva a koponya volt a legelső részlet, amit észrevettél, akkor az emberek szerint nem pocsékolsz sok időt, energiát és erőfeszítést olyan semmiségekre az életben, mint a szerelem, vagy a romantika.

Rólad a legtöbben azt gondolják, hogy intelligens, realista személy vagy, sőt, olykor szinte „ridegnek” látnak. Valójában azonban, amikor minden összeáll, akkor a szerelem a titkos gyenge pontod.

A te véleményed szerint a szerelemnek személyesnek, különlegesnek és visszafogottnak kell lennie. Ezt azonban nem árulod el másoknak, mert attól tartasz, hogy attól kezdve másként viselkednének veled, ha ezt megtudnák rólad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló