Tudd meg, hogy milyen hatást gyakorol rád a retrográd Plútó!



Mire számíthatsz az április 29-től október 08-ig tartó időszakban a horoszkóp szerint?Kos: Kos jegyűként arra számíthatsz a Plútó retrográd időszakában, hogy egy korábbi lehetőséged újra felbukkanhat, ezzel pedig mindenképpen élned kell. Az önbizalmad erősödni fog az április 29-től október 08-ig tartó időszakban, majd az energiád helyreáll, miután a Plútó előreindul.

Bika: A horoszkóp szerint arra számíthatsz a Plútó retrográd időszakában, hogy eszedbe jut egy gyerekkori álmod, célkitűzésed. Április 29-től október 08-ig fejlődni, tanulni fogsz és a tudatosság egy magasabb szintjére lépsz, ami által külső és belső gyógyuláson eshetsz át.

Ikrek: Ikrek jegyűként mostanában hatalmas erővel rendelkeztél, de a Plútó retrográd hatására egy lépést hátralépsz és jobban odafigyelsz másokra. Az április 29-től október 08-ig tartó időszakban átgondolod, hogy miként kapcsolódsz másokhoz. Bátran hallgass a megérzéseidre!


Rák: A csillagjegyed alapján tisztában vagy azzal, hogy sok munkát igényelnek a kapcsolatok, a hatalmi harcok pedig csak akadályozzák a közeli kapcsolataid rendes működését. Ha a Plútó retrográd időszakában képes leszel engedni a görcsös irányításból, akkor képessé fogsz válni a mélyebb szintű kapcsolódásra, amire legbelül a legjobban vágysz.

Oroszlán: A horoszkóp szerint jellemző rád, hogy szeretnél érvényesülni a világban, amit nagyon jól teszel. A Plútó retrográd időszakában minden esélyed megvan arra, hogy rájöjj, miként használhatod fel a legjobban az energiádat.

Szűz: Szűz jegyűként megnyitod a lelked mélyét a Plútó retrográd időszakában. Ennek hatására nagyon sok kreatív, teremtő energia szabadul fel belőled. Használd ezeket arra április 29-től október 8-ig, hogy jobbá teszed a saját és mások életét!

Mérleg: A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy mostanában egyáltalán nem unalmas az otthoni életed, ami igazán izgalmas és intenzív lesz a Plútó retrográd időszakában. Ha sikerül megértened, hogy hogyan irányítsd a rendelkező álló energiát, akkor a hasznodra fog válni minden kezdődő folyamat április 29-től október 08-ig.

Skorpió: Skorpió jegyűként jellemző rád, hogy nehezen mutatod ki az érzéseidet, ám a Plútó retrográd hatására képes leszel megmutatni a szeretteidnek, hogy mit érzel irántuk, ennek köszönhetően pedig sikerül megoldanotok minden elhúzódó problémátokat.

Nyilas: A horoszkóp szerint mostanában pénzügyi problémák nehezítették meg az életedet, de a Plútó retrográd időszakában végre segítséget kapsz ezek megoldásához. Habár Nyilas jegyűként hezitálsz, hogy hallgass-e másra, most mégis jól tennéd, mert így nagyobb vagyonra és bőségre tehetnél szert az április 29-től október 08-ig tartó időszakban.

Bak: Bak jegyed alapján arra ösztönöz a retrográd Plútó április 29-től október 08-ig, hogy kicsit lazíts a gyeplőn. Ha megteszed, akkor annak köszönhetően sikerülni fog kapcsolatba lépned önmagaddal, az érzéseiddel és igazi gyógyuláson eshetsz át.

Vízöntő: A csillagjegyed alapján tudod, hogy a múltbeli traumák gyógyítása egy egész életen át tartó folyamat. A retrográd Plútó hatására olyan energiákat kapsz, amelyek segítenek legyőzni néhány félelmedet április 29-től október 08-ig. Ezáltal sikerül rájönnöd, hogy sokkal erősebb vagy bárkinél és bárminél.

Halak: A horoszkóp szerint sokan szeretnek, de akadnak, akik nem tartják tiszteletben a határaidat, ezért a retrográd Plútó időszakában világosan meg kell húznod ezeket, hogy az emberek rájöjjenek, hogy nem viselkednek tisztességesen veled. Ne feledd, hogy ez a te életed, és egyedül te döntöd el, hogy hogyan éled!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló