Milyen varázslat hatása alá kerülsz jövő héten?Csukott szemmel válassz egyet a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya lenti lapjai közül a neked szóló jóslatért!

Ha szeretnéd tudni, hogy melyik varázslat és milyen hatással lesz rád a következő héten, akkor csukd be a szemed és válassz egyet Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya lenti lapjai közül a neked szóló jóslatért!1. Mindennapi mágia: Ha az összes lap közül az elsőt választottad csukott szemmel, akkor a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya szerint mindennapi mágia hatása alá kerülsz a héten. Ez a varázslat megváltoztathatja a hétköznapjaidat, de akár az egész életedet is, ezért csak figyeld, hogy hogyan alakul a helyzeted és az események a napokban!

A legjobb, amit most tehetsz az, ha csak hagyod magad sodortatni az árral, és engeded, hogy a mindennapi mágia elvégezze a dolgát, ami során felszámolja az utadba álló akadályokat, szerencsét hoz, lehetőséget teremt és olyan személyekkel hoz össze, akik valamiben segíthetnek neked.

2. Otthon varázslat: Ha a második lapot választottad lehunyt szemmel, akkor otthon varázslat hatása alá kerülsz a héten a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya szerint. Ez a mágia azt jelenti, hogy a napokban áldás száll az otthonodra, aminek légkörét megtölti a béke és a szeretet, a családi kapcsolataid pedig javulnak.

A héten meleg, biztonságos hely lesz az otthonod. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy hamarosan te magad teremtesz otthont például azzal, hogy veszel egy lakást, házat, vagy úgy döntesz a pároddal, hogy ideje családot alapítani.

3. Pénzvarázslat: Ha a harmadik lapra esett a választásod, akkor a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya szerint pénzvarázslat hatása alá kerülsz a héten. Ez azt jelenti, hogy a napokban valamilyen módon, például előléptetés formájában, plusz bevétellel gyarapodik a bankszámlád.

Természetesen az is lehet, hogy fizetésemelést kapsz, vagy akár nyereményként hullik az öledbe pénz. Akárhogy is történik, a héten komoly javulás állhat be az anyagi helyzetedben.

4. Szerelmi varázslat: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya szerint szerelmi varázslat hatása alá kerülsz a héten. Ennek a mágiának a hatására váratlanul tele leszel kellemes, melegséggel teli érzésekkel a párod, vagy ha szingli vagy, akkor egy illető iránt.

A napokban előtérbe kerül a szenvedélyes, érzéki oldalad, és hajlandó leszel tenni azért, hogy a szerelem beteljesüljön. Ha már van párod, akkor a szerelmi varázslat a kedvesedre is hatással lehet, és igazán romantikus hangulatba kerülhet. Ha párt keresel, akkor akár életed szerelmét is megtalálhatod a héten, aminek napjaiban bármi megtörténhet.

5. Gyógyító mágia: Ha lehunyt szemmel az ötödik lapot választottad, akkor a gyógyító mágia lesz rád hatással a héten a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya szerint. Ennek a varázslatnak köszönhetően sokat javulhat az egészségi állapotod a napokban.

Függetlenül attól, hogy testi vagy lelki problémád van, a héten érezhetően jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy teljesen megszűnik a panaszod. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátra dőlhetsz, hiszen a varázslat segít, de nem helyettesíti azt, hogy mindent meg kell tenned a testi vagy lelki gyógyulásod érdekében, így azt is, hogy továbbra is követed az orvosod utasításait!

6. Holdmágia: Az utolsó lap alapján holdmágia hatása alá kerülsz a héten a Praktikus Boszorkányvarázslat Jóskártya szerint. Ennek a varázslatnak köszönhetően igazán gyönyörűnek, ellenállhatatlannak, szexinek, rendkívül magabiztosnak és határozottabbnak érezheted magad a napokban.

Emellett a holdmágia örömöt, boldogságot, békét és olyan pozitív érzelmeket teremt neked, amilyenekre a héten szükséged lesz. A napokban testi és lelki szinten eshetsz át lassú, de biztos változáson.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló