Ezt árulja el a párkapcsolatodról a szerelmi számotok!



Számold ki a saját szerelmi számotokat a példa segítségével a nektek szóló elemzésért!Példa:

A te születési éved: 1987. 06. 12.

A párod születési dátuma: 1978. 05. 05.

0+6+1+2+0+5+0+5=19

1+9=10

1+0=1, tehát az 1-es a szerelmi számotok.

1. Mindenre próbálsz megoldást találni, nem esel kétségbe a különféle buktatótól, ám nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ami különösen akkor jellemző, ha dühös vagy. Mivel nem akarod megbántani a kedvesedet, ezért inkább magadban tartod a mérgedet.

2. Tekintve, hogy nagyon szeretsz dolgozni, ezért megeshet, hogy csak ritkán tudtok kettesben elmenni hazulról, ám azok az alkalmak biztos, hogy kivételesek lesznek, ugyanis teszel róla, hogy megszűnjön számotokra a külvilág, és néhány órára csak ti ketten létezzetek. Veled született tulajdonságod, hogy a harmóniára törekszel, csendes, kedves és igényes ember vagy, aki erősen függ a párjától.

3. Számodra rendkívül fontos, hogy mindig meg tudjátok beszélni a mindennapi gondokat, a kisebb-nagyobb ügyeket, vagy a családi vitákat. Imádsz beszélgetni, melletted nem lehet unatkozni és tökéletesen megtalálod az egyensúlyt, ugyanis jól tudod, hogy mikor kell végighallgatnod a másikat, vagy mikor kell egy viccel oldanod a feszültséget. Egyáltalán nem szereted az unalmas hétköznapokat, éppen ezért a párkapcsolatodban is az a célod, hogy az minél színesebb legyen.

4. Ugyan alapvetően megbízható társ vagy, mégis az érzelmeidet nehezen mutatod ki, ami félreértésekhez vezet a párkapcsolatodban. A testiségben is a megszokott, szinte gépies elemekre vágysz, a romantika pedig távol áll tőled, ezért a párod időnként ridegnek gondol.

5. Élni sem tudsz szabadság nélkül. Ha a párod ezt megérti és megadja neked a szabad mozgásteret, és azzal együtt a feltétlen bizalmat, akkor hosszú távú kapcsolat lehet a tiétek. Ha viszont úgy érzed, hogy a társad egy kicsit korlátozni próbál, vagy kérdőre is von, hogy hol voltál, mit csináltál, kivel találkoztál, akkor biztos, hogy gondolkodás nélkül elhagyod. Az alkalmazkodás egyáltalán nem az erősséged, ahogy a szabálykövetés sem, ugyanis inkább arra vágysz, hogy ne szabványos, szürke, sablonos életetek legyen.

6. Számodra fontos az anyagi és az érzelmi egyensúly, éppen ezért bár szereted magadat és a párodat kényeztetni, apró ajándékokkal meglepni, mégis tudod, hogy kell meghúznod a költekezés határát. Az érzelmeid kimutatásával nincs problémád, örömmel érezteted a kedveseddel, hogy mennyire szereted.

7. Rendkívül jól átlátod a különféle emberi kapcsolatokat, ezért igazán megbízhatónak tartanak téged mások. A párkapcsolat terén fontos számodra, hogy a társad művelt, okos, széles látókörű személy legyen, és testi-lelki kapcsolat kössön össze vele.Boldogan beszélgetsz órákat vele az élet nagy dolgairól, és kíváncsi vagy, hogy ő mit gondol az egyes témákról.

8. A párkapcsolat terén szereted, ha nálad van az irányítás, amit úgy érsz el, hogy a társad észre sem veszi, hogy dróton rángatod. Rád az is jellemző, hogy sokszor előbb beszélsz, mint gondolkodsz, amivel konfliktust teremthetsz, hiszen nyersen megmondom a véleményedet a másiknak. Ha igazad is van, akkor is jobb lenne, ha a kritikát diplomatikusabban, kicsit burkoltabban fogalmaznád meg.

Az érzelmeidről nehezedre esik beszélni, ezért azok kimondása helyett inkább verssel, vagy egy általad készített festménnyel leped meg a párodat.

9. Kiszámíthatatlan, álmodozó, rendkívül érzékeny személy vagy, aki próbál tudomást sem venni a valóságról, mert a realitás gondolatától is kiráz a hideg. Ennek következményeként hajlamos vagy idealizálni a párodat, akinek képtelen vagy észrevenni a rossz tulajdonságait.

A barátaid hiába szólnak, hogy vigyázz, mert átvernek, te nem hallgatsz a figyelmeztetésre, ezért előfordulhat, hogy a párod megcsal. Kerülöd a konfliktusokat, így képes vagy elfutni azok elől. A kapcsolat elején nagyon figyelmes vagy, de idővel megcsappan az érdeklődésed, majd teljesen közönyössé válhatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló