Egy tintapaca elárulhatja, hogy milyen életet élsz!



Ha kíváncsi vagy a neked szóló elemzésre, akkor vess egy pillantást az alábbi tintapacákra, amelyek közül válaszd ki azt, amelyik a leginkább megragadta a tekintetedet, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!1. A koponya rajz: Ha az első tintapaca fogta meg a tekintetedet, akkor tudnod kell, hogy általában azok az emberek választják, akik elégedetlenek magukkal és az életükkel, ezért próbálják azt jobbá tenni. Az ő mottójuk, ami által cselekszenek, így szól: „Minden megvan, itt a boldogsághoz, csupán én nem vagyok ott, ahol kellene, de ez azt jelenti, hogy ott leszek.”

Az általad választott minta alapján a legfőbb tulajdonságaid a kíváncsiság, az elszántság és az új iránti érdeklődésed. Ritka, hogy valaki ezt a tintapacát válassza, de az, aki megteszi, általában hosszú ideig marad ebben az időszakban. Amikor azonban eljut arra a pontra, hogy döntést hozzon, vagy rátalál az útjára, amelyen el kell indulnia, már másik tintapacát választana.

2. A ló minta: Ha az összes tintapaca közül a második fogott meg, akkor ez azt árulja el rólad, hogy nagyon türelmes, kitartó, agilis teremtés vagy. Jellemző rád, hogy módszeresen, egyik lépést téve a másik után haladsz a vágyott célod felé, és addig nem nyugszol, amíg el nem éred azt.

Ezeknek a tulajdonságaidnak hála, általában remek szakembernek ismernek a szakmádban. Az improvizációval nem vagy kibékülve, mivel abban hiszel, hogy kizárólag akkor lehet sikert aratni, ha egy konkrét terv alapján halad minden.

Ebből arra lehet következtetni, az állandóság és a stabilitás megszállottja vagy, és mindörökké ragaszkodsz a dolgok helyes sorrendjéhez. Imádsz szilárd alapokra építkezni, nem kedveled a meglepetéseket, a rögtönzéseket, a változásokat, tehát semmi olyasmit, ami miatt módosítanod kellene a sajátos logikai konstrukciódon.

3. A nő minta: Ha a harmadik tintapaca keltette fel a figyelmedet, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy hihetetlenül kreatív és eredeti személyiséggel megáldott ember vagy, éppen ezért kerülöd a kitaposott utakat és a sztereotípiákat.

Jellemző rád, hogy a saját módszereiddel próbálsz elintézni mindent, ami miatt sokszor teszel olyan lépéseket, vagy hozol olyan döntéseket, amelyek mások esetében ritka. Emellett nagyon bájos, karizmatikus személy vagy, de a türelem nem az erősséged, a hangulatod pedig elképesztő gyorsasággal változik.

Az általad választott minta azt is elárulja rólad, hogy mesés szónok vagy, és mindig hajlandó vagy elmondani másoknak az elképzeléseidet, függetlenül attól, hogy akarják-e hallani, vagy sem.

4. A nagyító minta: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a negyedik tintapacát választod, akkor azt árulja el rólad a döntésed, hogy egy igazi energiabomba, elképesztően körültekintő és hihetetlenül ambiciózus személy vagy, aki nemcsak azt tudja kristálytisztán, hogy mit akar, hanem azt is, hogy hogyan érheti el.

A munkádban rendkívüli hatékonyság jellemez, valamint az, hogy szinte mindig képes vagy meggyőzni a kollégáidat, üzletfeleidet arról, hogy nélkülözhetetlen, pótolhatatlan vagy. Ugyanakkor sokszor hibát követsz el azzal, hogy azt hiszed, hogy csak két nézőpont létezik: a sajátod és a rossz.

Az általad választott minta szerint rendkívül erős személyiség vagy, valamint veszélyes ellenfél, elvégre a rivalizálás a véredben van.

5. Kört formáló fa minta: Ha az utolsó tintapaca fogott meg a legjobban, akkor ez alapján olyan mértékű empátia és rokonszenv jellemző rád, amilyen senki másra, éppen ezért könnyen beleképzeld magad mások helyzetébe, átveszed az érzelmeiket és osztozol az örömükben, bánatukban.

Elképesztően jóságos emberként akkor érzed magad a legjobban, ha nemcsak körülötted van minden rendben, hanem a családod és a barátaid életében is. A konfliktushelyzeteket ki nem állhatod, ezért igyekszel kerülni a félreértéseket.

Számodra a nyugalom sokkal fontosabb az igazságnál, ami miatt az esetek többségében inkább engedsz, nehogy szakításra kerüljön sor.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló