Tudd meg, hogy milyen útra lépsz rá hamarosan!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkapod a Szakrális Ösvény jóskártya neked szóló üzenetét.1. Hold-sátor – Visszavonulás: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy hamarosan egy olyan útra lépsz rá, ami visszavonulással jár. Az a fajta visszavonulás, belső zarándoklat, amelyet hamarosan megélsz, sok fontos gondolatot fog az eszedbe juttatni, és lényeges dolgokra ébreszt rá. Komoly lelki változáson fogsz átesni ezen az úton.

2. Sámán halála – Születés és halál: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy hamarosan komoly változást ígérő útra fogsz rálépni. Ne vedd szó szerint, hogy ez gyerek születéséről vagy valaki haláláról fog szólni!

Az is lehet, hogy valami megszületik, vagy véget ér, így például egy kapcsolat, gondolat, ötlet vagy üzlet. Ami biztos, hogy a dolog sorsfordító jelentőségű lesz rád nézve. Történjék bármi, te állj hozzá nyitottan, mert fontos tapasztalattal fog gazdagítani téged.

3. Kokopelli – Termékenység: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy a termékenység, a szülőséghez vezető útjára lépsz rá hamarosan. Ez jelentheti azt, hogy nemsokára gyermeked születik, amivel egy teljesen új korszak kezdődik az életedben.

Ugyanakkor az általad választott lap szerint arra is van esély, hogy nem te, hanem a közvetlen környezetedből valaki lép erre az útra, de ez rád is nagy hatással lesz, mert például te leszel a keresztszülő, nagyszülő, vagy nagynéni/nagybácsi.

4. Nagy misztérium – Eredeti forrás: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy hamarosan egy igazán misztikus és különleges útra lépsz rá, ami a spiritualitásról és az önismeretről fog szólni.

Ezen az úton járva megértheted a sorsodat, megismerheted az előző életeidet, valamint rájöhetsz az aktuális feladatodra és arra, hogy mi miért történik. Emellett arra is ráeszmélhetsz, hogy korábban miért kellett átélned bizonyos dolgokat. Mindennek eredményeként új életfilozófiát alakíthatsz ki, de akár egy új vallást is találhatsz magadnak.

5. Gyógyszeres zsák – Támogatás: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy az égiek és a földiek támogatását egyaránt élvezheted azon az úton, amelyre hamarosan rálépsz. Ez azt jelenti, hogy a segítségükkel képes leszel elérni a céljaidat, megvalósíthatod az álmaidat, valamin rendbe jöhetsz testileg és lelkileg.

Mivel nemcsak az égiektől, a környezetedtől és azoktól számíthatsz segítségre, akiket már ismersz, ezért légy nyitott, mert olyan személyek is támogathatnak az utadon, akikkel még nem hozott össze az élet.

6. Harci fejdísz – Fejlődés: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy hamarosan egy olyan útra lépsz rá, amely során megvívod a csatáidat. Ez jelenthet párkapcsolati vitákat, munkahely harcokat, vagy legalábbis sok nehézségben és küzdelemben lesz részed a közeljövőben. Az sincs kizárva, hogy időnként saját magaddal fogsz összeveszni.

Mindez azonban a fejlődésedet fogja szolgálni, ugyanis ennek az útnak a végére sokkal erősebbé, bölcsebbé és tapasztaltabbá válsz. A harcok elől ne fuss el, hanem légy bátor és kitartó, mert sikert fogsz aratni!

7. Az erő órája – Az életöröm rituáléja: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy rálépsz arra az útra, amely által megtalálod a helyedet a világban. Hamarosan felfedezed a belső boldogságodat, a lelki békédet.

Az út végére teljesen kereknek érzed majd a világot, elégedett leszel önmagaddal, az életeddel, a környezeteddel, valamint hihetetlen kiegyensúlyozott lelki élet lesz rád jellemző, és az, hogy történjék bármi, te képes leszel meglátni a dolgok és az emberek jó oldalát.

8. Távoltartó ceremónia- Felszabadulás: Azt üzeni neked a Szakrális Ösvény jóskártya, hogy hamarosan a szabadság, a megújulás, a testi és lelki tisztaság útjára lépsz rá. Ennek az ösvénynek a bejárásával sikerül megszabadulnod minden testi és lelki terhedtől, legyőzöd a démonaidat, a félelmeidet és mindent, ami hátráltat, szükségtelen az életedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló