Cigánymágiák, amelyek segítenek valóra váltani a kívánságaidatSzerelmi, pénz és jós varázslatok.Jóslás: Nyomtasd ki vagy rajzold le a fenti képen látható talizmánt egy pergamenre, vagy ha az nincs, akkor sima papírra, fekete tintával. Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a kezedbe és képzeld el, hogy meleg energiákkal töltöd fel a talizmánt. Az eredeti varázslatban pár csepp vért is felhasználnak, de azt nyugodtan kihagyhatod.

Képzelj el hideg, ezüstös energiát a talizmán köré, miközben így szólj:

„Ez a talizmán látást ad nekem. Úgy legyen!

A varázsige után gyújts meg ezüst vagy fehér gyertyát, ami mellé tedd le a talizmánt. Hagyd leégni a gyertyát, majd amikor ez megtörtént, akkor vedd magadhoz a talizmánt. Ezután meditációban vagy alvás közben lehetnek látomásaid, amiket már neked kell értelmezned. A legjobb az, ha van egy konkrét kérdésed, amire szeretnél választ kapni.

Állandó pénzáramlás feléd: Ahhoz, hogy ezt a cigánymágiát elvégezd, szükséged lesz 2 darab ezüst érmére vagy ezüst tárgyra, 1 tálra, sóra, vízre és tejre. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor önts sót és vizet a tiszta edénybe. Ez lesz a testi-lelki tisztító folyadék.

Ezután tedd a vízbe az ezüst érméket vagy tárgyakat, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy megtisztulsz én egyre csak gazdagodom.”

Két nappal később vedd ki az érméket, vagy a tárgyakat a tálból, és ásd el a kertedben, vagy ha az nincs, akkor valahol a szabadban. Ezután önts friss tejet a földre, ahol eltemetted az érméket, vagy a tárgyat. Most képzeld el a kívánságodat, hogy milyen formában szeretnéd megkapni és mire költenéd.

Ha szeretnéd, akkor hat héttel később kiáshatod az ezüst érméket, vagy tárgyakat, amiket magadnál tarthatsz. Ha viszont még akkor sem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel, akkor inkább hagyd a föld alatt őket!

Szerelmi kötés: Ha ezt a cigánymágiát szeretnéd elvégezni, akkor időzítsd növekvő hold és telihold közti időszakra. A varázslathoz szükséged lesz 2 darab fehér gyertyára, 1 vörös vagy rózsaszín gyertyára és 1 hosszú piros kötélre.

A kellékeket helyezd el egy sókörbe. A fehér gyertyák közül az egyik téged jelképez, a másik a párodat, ezért karcold az egyikbe a saját, a másikba a kedvesed nevét. A piros gyertya szimbolizálja a szerelmet és a szenvedélyt.

A gyertyákat szenteld fel úgy, hogy egyesével vedd őket a kezedbe, és mindegyiknél mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Most áldott, tiszta és szabad vagy, töltődj fel és hozd el kívánságaimat nekem!”

A felszentelés után gyújtsd meg a gyertyákat, majd fogd a kezedbe őket úgy, hogy háromszöget alkossanak és így szólj:

„Kay o kam, avriavel Kiya mange lele beshel Kayo kam tel'avel Kiya lelakri me beshav.”

A varázsige után leteheted a gyertyákat, majd fogd a kezedbe a piros fonalat, amivel kösd össze őket úgy, hogy közben ezt mondod:

„Amint megkötöm ezt a csomót X és Y között (helyettesítsd be a neveiteket) a legnagyobb szerelemben fognak élni.”

Most már csak annyit kell tenned, hogy hagyod leégni a gyertyákat, majd tedd el egy biztos helyre a csonkokat.

Új partner bevonzása: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára. A szertartást kezd azzal, hogy a gyertyát megmosod folyóvízben, majd hagyod megszáradni. Ha egy konkrét személyt szeretnél meghódítani, akkor karcold a nevét a gyertyába. Ezután képzeld el a kiszemeltedet, méghozzá úgy, hogy érezd a jelenlétét. Ha ez sikerült, akkor gyújtsd meg a gyertyát!

Továbbra is a vágyott partnerre rákoncentrálva mondd el hangosan az alábbi varázsigét:

„Upro p~uv hin but pu~uva Kas kamav mange th'avla! Barvol, barvol, salciye, Briga na hin mange! Y ov tover, me pori Yov Kokosh, me catra Ada, ada me kamav.”

Ne feledd, hogy a varázslat nem elég ahhoz, hogy megkapd az új párodat, ugyanis a mágia csak akkor működhet, ha te is teszel érte, méghozzá úgy, hogy közeledsz az illető felé, megteszed a hagyományos lépéseket, akkor is, ha még nem ismered az illetőt. A varázslat csak felkelti az illető érdeklődését, vonzalmát, de meghódítanod már neked kell!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló