Ilyen hatást gyakorol rád a retrográd Merkúr!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz június 3-ig.Kos: Kénytelen leszel az élet minden területén visszavenni a tempóból, ugyanis a retrográd Merkúr időszakában nem haladhatsz maximális sebességgel. Az erőszakoskodás helyett légy türelmes, mert minél jobban erőltetsz valamit, annál nagyobb lehet a kudarc.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád a nyugodt hozzáállás, ám a retrográd Merkúr ebből kibillent, ezért gyors döntéseket akarsz hozni. Ezt azonban ne tedd, mert az elképzeléseidből még hiányzik az objektivitás, a tényszerűség. Most a legjobb az lesz, ha többször átgondolsz mindent!

Ikrek: Mivel az Ikrek jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ezért rád különösen nagy hatást gyakorol a retrográd. Ezekben a hetekben a legjobb az lesz, ha lassítasz, semmivel sem kapkodsz. Arra is számíts, hogy most az emberi kapcsolataid sem működnek megfelelően!

Rák: Rák jegyűként arra számíthatsz a retrográd Merkúr heteiben, hogy minél több információ ér, annál jobban vágysz arra, hogy elbújj a világ elől. Emellett a szokottnál erősebb lesz a hangulatingadozásod, viszont ez az időszak kiváló az önismereted fejlesztésére.

Oroszlán: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy szeretsz a figyelem középpontjában lenni és örömmel állsz ki nagyobb közönség elé, ám a retrográd Merkúr megakadályoz ebben, ugyanis most az újragondolásnak jött el az ideje.

Szűz: Mivel Szűz jegyűként a Merkúr az uralkodó bolygód, azért annak retrográdja a káoszt erősíti fel benned és körülötted. A rend és a rutin helyét a zűrzavar veszi át ezekben a hetekben, ezért most az alkalmazkodóképességed az egyetlen, amivel ezt túlélheted.

Mérleg: Mérleg jegyűként az lenne a legjobb, ha a retrográd Merkúr időszakában nem személyesen találkoznál az emberekkel, hanem a kapcsolattartás egy alternatív megoldását választanád. Ha szerződést kötsz, akkor légy különösen óvatos, semmit se írj alá azonnal, hanem olvasd át többször! Emellett arra is számíts, hogy régi barátok tűnnek el, vagy még régebbiek kerülnek elő a retrográd Merkúr heteiben.

Skorpió: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nem szereted a hullámvölgyeket, éppen ezért nem fogsz örülni, hogy ezt hozza el neked a retrográd Merkúr. A legjobb, amit most tehetsz az, ha alkalmazkodsz hozzá. Bölcs Skorpióként nagyon jól tudod, hogy ez is csak átmeneti állapot, aminek néhány hét múlva vége, úgyhogy ezt is kibírod.

Nyilas: Mivel Nyilas jegyűként folyton úton vagy, ezért sok bosszúságot okoz a számodra a retrográd Merkúr. Most rendkívül türelmesnek kell lenned, ugyanis állandóan akadályokba fogsz ütközni, mert mindig lesz valaki, vagy valami, ami lelassít, megnehezíti a dolgodat.

Bak: Bak jegyűként ahhoz vagy szokva, hogy a kezedben tartod az irányítást, de az is jellemző rád, hogy összetett stratégiát találsz ki a terveid megvalósítására, ezért nagyon dühít, hogy a retrográd Merkúr miatt állandóan akadályok állítanak meg a célodhoz vezető úton. A meditáció és a jóga sokat segíthet neked ezekben a hetekben.

Vízöntő: A csillagjegyed alapján nagyon idegesíthet a retrográd Merkúr hatása, mivel számodra nagyon fontos a gyors információszerzés és pörgős gondolkodás. Ebben az időszakban az alternatív kommunikációs módszerekkel olyan remek kapcsolatokat köthetsz, amelyek átsegítenek ezen a nehéz időszakon.

Halak: Halak jegyűként általában rendkívül pontosak a megérzéseid, de a retrográd Merkúr hatására cserbenhagy az intuíciód. Most kimondottan kaotikus állapotban érezheted magad. Ezekben a nehéz hetekben be kell vetned minden kreatív képességedet, ha igazi megoldást akarsz találni.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló