Félelem horoszkóp



Te mitől rettegsz a legjobban?Sok mindent elárul az emberről a csillagjegye, így például azt, hogy mi az erőssége, a gyengesége, milyen betegségekre hajlamos, milyen alapvető tulajdonságokkal rendelkezik. Most azonban azt tudhatod meg, hogy a csillagjegyed alapján mi a legnagyobb félelmed.

Kos: Kos jegyűként a rejtett félelmed az, hogy lemaradsz valamiről. Mivel energikus, ambiciózus, rátermett vezető vagy, aki nagyon szereti, ha zajlik körülötte az élet, ezért rettegsz az unalomtól és attól, hogy nem kapod meg a kellő figyelmet az emberektől.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy számodra különösen fontos a stabilitás és a kiszámíthatóság, ezért a legnagyobb félelmed az, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj. Bika jegyűként mindennel és mindenkivel hosszú távra tervezel, ha pedig ez végül nem valósul meg, akkor az alaposan felkavar.

Ikrek: Az asztrológia szerint lételemed a kommunikáció, nagyon szereted a társaságot és bármikor hajlandó vagy új ismeretségeket kötni. Mindebből az következik, hogy a magány gondolata tölt el rettegéssel, valamint az, hogy mások nem kíváncsiak rád.

Rák: Gondoskodó, anyáskodó, érzelmes Rákként sokkal jobban rettegsz attól, hogy megbántasz másokat, mint attól, hogy a te lelkedbe gázolnak. Próbálsz mindent jól csinálni, és igyekszel boldoggá tenni a környezetedben élőket. Nagyon nehezen fogadod el a tényt, hogy ez szinte lehetetlen küldetés.

Oroszlán: Akik felületesen ismernek azt gondolhatják, hogy biztos az a legnagyobb félelmed, hogy nem fürdőzhetsz a dicsfényben, ám ez csak részben igaz. Ennél sokkal fontosabb számodra, hogy mit gondolnak rólad mások, ugyanis a rejtett félelmed az, hogy rossz benyomást keltesz másokban.

Szűz: Precíz, gyakorlatias Szűz jegyűként igényes vagy a munkádra és magadra is, valamint szeretsz mindent előre megtervezni, ezért attól félsz a legjobban, hogy valami hiba csúszik a számításaidba, vagy váratlan fordulatok borítják fel a rendet. Attól is félsz, hogy megbízhatatlan emberek átvernek.

Mérleg: A csillagjegyed alapján híres vagy arról, hogy folyton békére és harmóniára törekszel, és ahogy tudod, kerülöd a konfliktusokat. Igyekszel mindent dráma nélkül intézni, de azért is sokat teszel, hogy a körülötted élők se vitatkozzanak. Mindebből az következik, hogy a legnagyobb félelmed az, hogy elhúzódó vitás helyzetbe keveredsz.

Skorpió: Csillagjegyed alapján rettegsz a betegségektől, de attól is félsz, hogy kifognak rajtad a kihívások. Skorpióként nem akarsz mindig, minden áron megfelelni, de azoknak nem akarsz csalódást okozni, akik fontosak a számodra. Ha ez mégis megtörténik, akkor bűntudat kínoz.

Nyilas: Nyilas jegyűként rejtett félelmed, hogy elveszted az anyagi biztonságot, de attól is rettegsz, hogy olyan emberekben bízol meg, akik ezt nem érdemlik meg, és az első adandó alkalommal elárulnak, kijátsszanak.

Bak: A horoszkóp szerint a kudarcoktól félsz a legjobban, de attól is rettegsz, hogy valami hiba csúszik a számításaidba, ami miatt a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezted. Bak jegyűként a kitárulkozás gondolata is megijeszt, hiszen nem szeretsz és olykor nem is tudsz beszélni az érzelmeidről.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként attól félsz a legjobban, hogy elhagy a kreativitásod és elfogynak az ötleteid, de attól is rettegsz, hogy korlátok közé szorítanak, ami miatt se lelkileg, se fizikailag nem tudsz szabadon mozogni.

Halak: A csillagjegyed alapján romantikus, álmodozó teremtés vagy, és arra vágysz, hogy a világ egy békés hely legyen, ahol mindenki szeret mindenkit. Halak jegyűként te is tudod, hogy ezt nagyon nehéz globális szinten megvalósítani, viszont a közvetlen környezetedben tényleg ezt szeretnéd látni, ezért a negatív változás lehetősége tölt el igazi rettegéssel.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló