Milyen okok miatt nem folytatják a a randizást a csillagjegyek?



A horoszkóp elárulja, hogy ki miért ábrándul ki a partneréből.Kos: Számára fontos a szabadság, ezért az is meglepő, ha egyáltalán hajlandó elkötelezni magát valaki mellett. Ha rögtön az első randevún úgy érzi, hogy a partnere már akkor sem tartja tiszteletben a függetlenségét, és próbálja irányítani, akkor azonnal távozik.

Bika: A türelmetlenség és a megbízhatatlanság az, ami miatt biztos, hogy nem ad második esélyt a randipartnerének. Ő utálja, ha sürgetik, ugyanis szeret a saját tempójában haladni, és nem ritkán előfordul, hogy elkésik valahonnan, ezért nem viseli el, ha a párja türelmetlenkedik mellette.

Ikrek: Biztos, hogy nem folytatja az ismerkedést, ha túl sokat unatkozik az első randevún, ugyanis neki szüksége van a pezsgésre és a jövés-menésre. Ha a randipartnere inkább otthon szeret ülni a kimozdulás helyett, és tévénézéssel tölti a hétvégéit, akkor az Ikrek gyorsan el fogja hagyni.

Rák: Ő egy igazán szerény jegy, aki csak ritkán beszél a saját eredményeiről, és inkább másokat dicsér. Ebből következik, hogy rosszul viseli, ha valaki annyira el van telve magával, hogy folyton dicsekszik, főleg randin.

Oroszlán: Ha ismerkedni kezd, akkor szeretne mindent megtudni a partneréről, és nagyon rossz néven veszi, ha valamiből kihagyják. Az Oroszlán részt akar venni a hétvégi kiránduláson, a partnere barátjának szülinapi buliján, ahova ha nem kap meghívást, akkor azt úgy veszi, hogy nem is érdekli a párját.

Szűz: A lustaság az, ami miatt a Szűz nem folytatja az ismerkedést, hiszen nagyon szeret pörögni, jönni-menni, és nehezére esik egy helyben ülni. Ebből következik, hogy arra vágyik, hogy a partnere is legyen aktív személyiség, akivel elmehet futni, túrázni, kirándulni, vagy egész este sétálni.

Mérleg: A viták és az ellenséges viselkedés az, ami miatt a Mérleg nem hajlandó folytatni az ismerkedést. Mivel ez a jegy híres arról, hogy kerüli a konfliktusokat, ezért a drámai helyzetek, a legkisebb veszekedések is elveszik a kedvét a további randiktól.

Skorpió: A Skorpió akkor nem folytatja az ismerkedést, ha eljátsszák a bizalmát, hiszen számára a bizalom a legfontosabb dolog az életben. Ő megköveteli a párjától, hogy hűséges legyen hozzá és ne játszadozzon, mivel a Skorpió mindig őszintén kimondja, ami a szívét nyomja.

Amikor valakivel egy párt alkot, akkor ő a mindene, ezért ha azt veszi észre, hogy a másik fél nem tiszteli, visszaél a bizalmával, akkor befejezettnek tekinti az ismerkedést és továbbáll. Elég egy kis füllentés ahhoz, hogy a Skorpió számára meginogjon az alap, amire fel lehetett volna építeni a kapcsolatot.

Nyilas: Ha nemet mondanak neki, akkor a Nyilas nem folytatja az ismerkedést. Ez a jegy kimondottan nyitott személyiség, igazán szabad lélek, ezért rosszul viseli, ha a partnere nem tudja tartani vele a tempót.

A Nyilas nagyon szeret programokat szervezni, mindenre kapható, ezért ha a randipartnere nem ilyen, és nem tudnak kompromisszumot kötni, akkor annak a viszonynak gyorsan vége lesz.

Bak: A nyilvános csókok és ölelések miatt fejezi be az ismerkedést a Bak, ugyanis nem szokása közszemlére tenni az érzéseit. Ha valaki felkelti az érdeklődését, akkor annak tudtára adja, de kizárólag neki.

Ugyanez az oka annak is, hogy tőle nem látni romantikus posztokat. Ő nem viseli el a nyilvános csókolózást, mert szerinte az ilyesmi a négy fal közé való. A Bakot az is elijeszti, ha a randipartnere rögtön a lényegre akar térni.

Vízöntő: Az állandó nyaggatás miatt nem fogja folytatni az ismerkedést a Vízöntő, ugyanis utálja, ha meg akarják mondani neki, hogy mit csináljon. Azt is gyűlöli, ha azzal nyüstölik, hogy mit hogyan kellene csinálnia, mert ő nagyon jól tudja, és csak akkor kíváncsi mások véleményére, ha tanácsot kér, egyébként nem érdekli, hogy ki mit gondol.

Halak: Ha nincs romantika, akkor a Halak nem fogja folytatni az ismerkedést a partnerével, hiszen ő rajong a romantikus gesztusokért és a szerelmes megnyilvánulásokért.

(Forrás: joy.hu)

Ajánló

Ajánló