Neked mit üzennek az angyalok?Válassz egy szimbólumot az alábbiak közül az inspiráló üzenetért!1. Csengő: Ha úgy érezted, hogy az első jelképet kell választanod, akkor azt üzenik neked az angyalok, hogy egyfajta ébredésen esel át. Az emberek a különféle vallási szertartásokon és ünnepségeken használják a csengettyűt, aminek hangja megtisztítja a stagnáló energiákat, felgyorsítja az új lehetőségek, emberek, ötletek és a jó egészség érkezését az életedbe.

A csengő hatása tulajdonképpen olyan, mint egy személyes tavaszi nagytakarítás, aminek eredményeként a tested, az elméd és a lelked is új energiával töltődik fel. Az általad választott jelkép alapján az angyalok azt tanácsolják, hogy meditálj minél többet, és tudatosan törekedj arra, hogy megszabadulj mindentől, ami eddig megakadályozott a fejlődésben és abban, hogy előrehaladj az életben!

Ha megfogadod az angyalok tanácsát, akkor meg fogod látni, hogy egyre több ajtó nyílik meg előtted, ami annak lesz köszönhető, hogy eltüntettél mindent, ami eddig akadályozott.

2. Korona: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a második jelképhez tartozó inspiráló üzenetre vagy kíváncsi, akkor az angyalok az elismerésük jeleként helyeznek koronát a fejedre. Ezt lehet, hogy azzal érdemelted ki, hogy kellően bölcs voltál ahhoz, hogy az eléd kerülő nehézségek ellenére is sikerült megőrizned a hitedet.

Ezt nagyra becsülik benned az angyalok, ugyanis ez annak a biztos jele, hogy egyre spirituálisabb vagy, ami minden ember életének végső célja. Abban az esetben, ha a jövőben is sikerül kitartanod a hited mellett, továbbra is nyitottan állsz hozzá az égi jelekhez, akkor az életed csodás lesz.

Az angyalok a koronát azért helyezik a fejed tetejére, pontosabban a korona csakrára, mert ez az energiaközpont a szellemi kapcsolatoké. Az általad választott jelkép alapján azt üzenik neked az angyalok, hogy látványos szellemi fejlődésen esel át az életed mostani szakaszában.

3. Hárfa: Ha az összes jelkép közül a harmadikat választottad, akkor tudnod kell, hogy a hárfa különleges frekvencián rezonál, nagyon megnyugtató, gyógyító hatású. Az angyalok szerint jelenleg egy kissé szomorúnak, csalódottnak érezheted magad, ezért arra kérnek, hogy pihenj és csak élvezd az előtted álló időszakot!

Hagyd, hogy a napfény simogassa az arcodat, adj hálát mindenért, amid van, így azért is, hogy egyáltalán élsz! Az angyalok azt is üzenik, hogy hidd el, hogy nincs semmi másra szükséged, csak arra, hogy magadhoz öleld azt a békét, ami hamarosan beköltözik az életedbe.

Bátran kövesd a szíved mélyén rejlő fényt, miközben higgy abban, hogy minden rendben lesz. Mindemellett az angyalok azt is szeretnék, hogy emlékezz arra, hogy semmi sem történik véletlenül, ugyanis mindent pontosan időzítettek körülötted, úgyhogy higgy abban, hogy az égi hatalmak mindent elrendeznek! Emellett bízz abban is, hogy az életedben minden akkor történik, amikor történnie kell!

4. Kard: Ha az utolsó jelkép nyerte el a tetszésedet, akkor Mihály arkangyal kardját választottad. A kard a harc szimbóluma is, ami azt árulja el rólad, hogy tudatosan, vagy tudat alatt, de mindig Mihály arkangyaltól kérsz segítséget és védelmet.

Az agyalok azt üzenik, hogy soha ne feledd, hogy Mihály arkangyal mindig lát és hall, még akkor is, amikor kételkedni kezdesz abban, hogy képes vagy kapcsolatba lépni az angyalokkal. Mihály arkangyal melletted van, hogy támogasson a saját démonjaid legyőzésében. Ezek a démonok jelenthetnek például káros szenvedélyeket, egészségtelen szokásokat, önbizalomhiányt, vagy negatív gondolkodást.

Az általad választott kard azt is jelentheti, hogy olyannyira nincs hited önmagadban, hogy még abban is kételkedsz, hogy megérdemled-e az angyali figyelmet. Ha így van, akkor az angyalok azt üzenik, hogy ebben soha ne bizonytalanodj el, mert IGEN, megérdemled a figyelmüket! Hidd el, hogy igenis méltó vagy rá, hiszen már azzal megszerzed az angyalok figyelmét, ha kedves vagy egy emberhez, esetleg állathoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló