Neked mit jövendöl Marie Laveau?Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád a közeljövőben a Vudu Királynő szelleme szerint!1. Az istenek megmutatják utadat: Azt jövendöli neked Marie Laveau, hogy a közeljövőben megmutatják az utadat az istenek. Ha jelenleg nem vagy biztos saját magadban, elbizonytalanodtál az életeddel vagy egy helyzettel kapcsolatban, akkor megnyugodhatsz, mert hamarosan az istenek segítenek és megmutatják, hogy mit kell tenned. A Vudu Királynő biztos benne, hogy megkapod az istenek segítségét, ami érkezhet az álmodban vagy a mindennapokban.

2. Kígyót melengetsz a kebleden: Azt jövendöli neked Marie Laveau szelleme, hogy a közeljövőben rájössz, hogy kígyót melengettél a kebleden. Ezzel arra figyelmeztet a Vudu Királynő szelleme, hogy a környezetedből valaki igencsak szeszélyes, ugyanis az egyik percben édes-kedves veled, majd a következőben beléd mar. Nem kizárt, hogy a párod, vagy az egyik barátod fog ilyenfajta csalódást okozni a közeljövőben.

Talán eddig nem tudtad, hogy az illető képes így viselkedni, de ha tudtál is róla, akkor sem fog kevésbé fájni. Ugyanakkor nem biztos, hogy ennyire közeli ismerősödről lesz szó, ugyanis arra is van esély, hogy a leendő párod, valaki, akinek hamarosan segítesz, vagy egy olyan személy, akiről ezt nem feltételeznéd fog csalódást okozni.

3. Pénzzel teli zsákok az asztalon: Azt jövendöli neked Marie Laveau, hogy hamarosan bőség és jólét köszönt be hozzád. Nem biztos, hogy a szerencsejátékon fogsz nyerni, ugyanis máshonnan is érkezhet a bőségáradat.

Pénzt kaphatsz például örökség formájában, de az is lehet, hogy egy új vagy régi munkád fizetődik ki, esetleg előléptetnek, ingatlant adsz el, vagy valamilyen módon, de utat talál hozzád a pénz, te pedig stabil anyagi helyzetnek örvendhetsz.

Ha ez a pénz különösen jókor jön, akkor még inkább hálát adhatsz majd érte! Arra azonban ügyelj, hogy helyesen bánj ezzel a pénzzel!

4. Valakit lopáson kapsz: Azt jövendöli neked Marie Lavea, hogy hamarosan valaki meg fog lopni, ám te erre rájössz. Azt, hogy pénzt, értéktárgyat, vagy valami mást lopnak-e el tőled, nem tudja a Vudu Királynő szelleme.

Így az sincs kizárva, hogy a tolvaj a szívedet lopja majd el. Ez a személy lehet egy új partner, aki teljesen elcsavarja a fejed, vagy a férjed/feleséged hódít meg újra. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy valaki az egyik ötletedet, tervedet, szellemi termékedet lopja el.

5. Hatalmadban áll majd csodát tenni: Azt jövendöli neked Marie Laveau, hogy hamarosan képes leszel csodát tenni. Ha nem is fogsz vízből bort varázsolni, akkor is számíthatsz arra, hogy felismered egy különleges képességedet, aminek használatával nagy dolgokra leszel képes.

Az sincs kizárva, hogy ennél hétköznapibb csodát fogsz tenni hamarosan. Elvégre az is lehet csoda, hogy megmentesz vagy segítesz valakinek, és megmented például az éhezéstől, a balszerencsétől vagy attól, hogy kirúgják.

A közeljövődben hatalmadban áll majd valami különösen jót tenni, ezért jól figyelj és élj a lehetőséggel, ha eljött az ideje!

6. Te leszel neki az isten(nő): Azt jövendöli neked Marie Lavea, hogy a közeljövőben megjelenik valaki az életedben, aki számára te leszel az isten/istennő. Az a személy lehet egy új kedves, aki fáradhatatlanul eláraszt a csodálatával, hódolatával.

Az is lehet, hogy a Vudu Királynő szelleme arra utal, hogy hamarosan gyereked lesz, aki számára ugyancsak te leszel a világ közepe. Viszont azt sincs kizárva, hogy a meglévő párod számára leszel újra te az egyetlen isten/istennő, aminek hála felfrissül az ellaposodott, kiüresedett kapcsolatotok.

7. Egy szemed sír, a másik nevet: Azt jövendöli neked Marie Laveau, hogy a közeljövőben bekövetkezik valami kellemetlenség, egy kis csalódás, ami elkeserít. Ugyanakkor történni fog valami jó is, ami örömkönnyeket csal majd a szemedbe és elfedteti veled a másik dolog miatt érzett szomorúságot. Így már nem is hangzik olyan rosszul a Vudu Királynő jóslata.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló