Ilyen csodás élmény vár rád 2022 második felében!Ha választasz egyet a varázslat erdeje Tarot lenti lapjai közül, akkor megtudod, hogy milyen mesés esemény határozza meg a következő hónapokat.1. Az Erdő Ura: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az első lapot választod, akkor a varázslat erdeje Tarot azt jövendöli neked, hogy az lesz számodra 2022 második felének legcsodásabb élménye, hogy megtalálod a lelki társadat.

Az általad választott lap szerint ott találhatsz rá az új párodra, ahol erre egyáltalán nem számítasz. Mesés lesz a megismerkedésetek, ami közben úgy érezhetitek, hogy a sors akarta, hogy találkozzatok. Ha úgy fogod érezni, mintha már ismernéd ezt a személyt, akkor nem kizárt, hogy csak ebben az életetekben lesz ez az első találkozásotok, mert az előző életetekben már volt dolgotok egymással.

2. Tündér szél: Ha a második lapra esett a választásod, akkor azt jövendöli neked a varázslat erdeje Tarot, hogy az lesz számodra 2022 második felének leghihetetlenebb élménye, hogy minden megváltozhat az életedben.

Ez kezdetben ijesztőnek tűnhet, de ahogy telik az idő, úgy leszel egyre magabiztosabb, mert belül érezni fogod, hogy minden érted történik. Az általad választott lap szerint mesés dolgokon mehetsz keresztül 2022 második felében, aminek hónapjaiban végleg lezárhatod a múltat, aminek helyére beengedheted az újat!

3. A fehér szarvasbika: Ha az összes lap közül a harmadikhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor azt jövendöli neked a varázslat erdeje Tarot, hogy az lesz számodra 2022 második felének legcsodásabb eseménye, hogy elutazol valahova, ahol egy teljesen új világot fedezhetsz fel.

Az általad választott lap szerint azt veheted észre a következő hónapokban, hogy egy jel újra és újra felbukkan az életedben. Ha úgy döntesz, hogy követed ezt a visszatérő jelet, akkor az elvezethet egy új élethez, új helyhez, vagy egy olyan emberhez, aki nagy hatást gyakorol majd az életedre. Ha követed a jelet, akkor az egész életed megváltozhat 2022 második felében.

4. A Legöregebb: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd a negyedik lapot, akkor a varázslat erdeje Tarot szerint számodra az lesz 2022 második felének legfontosabb eseménye, hogy jelentős belső változáson esel át.

Ez azt jelenti, hogy valami történhet veled, ami lavinaként indítja el benned a változások sorozatát, aminek végén magadra sem fogsz ismerni. Ennek a folyamatnak hatására sokkal nyugodtabb, bölcsebb és kiegyensúlyozottabb leszel, és úgy érezheted, hogy megtaláltad a belső békédet, de akár meg is világosodhatsz. A változások időszakában csodás élményekben, tapasztalásokban lesz részed az általad választott lap szerint.

5. Állatok Tanácsa: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor azt jövendöli neked a varázslat erdeje Tarot, hogy az lesz számodra 2022 második felének legelképesztőbb élménye, hogy nekiállsz megkeresni a családodat, azt a csoportot, vagy közösséget, amelyhez tartozol. Az ehhez vezető út kalandokkal és izgalmakkal teli lesz.

Azt kövezően, hogy kedvet kapsz a kereséshez, folyamatosan érezni fogod, hogy az égiek támogatnak, és mindig tisztában leszel azzal, hogy mikor mit kell tenned. Ennél már csak az lesz varázslatosabb érzés, amikor megtalálod azokat, akiket kerestél. 2022 második felében nagyon boldoggá fog tenni, hogy ott leszel, ahol lenned kell!

6. A látomások keresője: Ha a belső hangodra hallgatva az utolsó lapot választottad, akkor azt jövendöli neked a varázslat erdeje Tarot, hogy az lesz számodra 2022 második felének legemlékezetesebb élménye, hogy megtapasztalod a természetfelettit!

Ez történhet úgy, hogy feltámad a belső látásod, aminek köszönhetően csodás dolgokat láthatsz, érzékelhetsz és tapasztalhatsz a következő hónapokban. Arra is van esély, hogy álmaidban meglátod a jövőt, vagy az emberek lelkében fogsz olvasni.

Bárhogy is történik, az biztos, hogy az általad választott lap szerint, 2022 második felében megismered egy különleges képességedet, ami komoly hatással lesz rád.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló