Ezt jelenti, ha azonos az órában és percben születtél!Rólad mit árul el, ha például 05:05-kor, vagy 21:21-kor jöttél a világra?00:00: Ha bátor vagy a félelmeid legyőzéséhez, akkor újrakezdésre, elmélyedésre és sikerre számíthatsz az életben.

01:01: Erős, vezetői képességekkel megáldott személy vagy. Neked arra kell figyelned, hogy mások tartsanak nagyképűnek!

02:02: Alázatos teremtés vagy, de sokat kell dolgoznod a önbizalmadon és azon, hogy megbízz másokban.

03:03: Igazán bájos és kreatív személyiség vagy, aki élénk társasági életet él. A kommunikációs készségeidet próbáld arra használni, hogy másokon segíts.

04:04: Erős kapcsolatban állsz az univerzummal, ami megmutatkozhat abban, hogy nagy aggódsz a Föld jövőjéért.

05:05: Szenvedélyes, kreatív személyiség vagy. Az intenzitásod és a proaktivitásod nagyon sok lehetőséget teremt számodra az életben. A luxus és illúziók világában is maradj önmagad!

06:06: Jellemző rád, hogy könnyen visszahúzódsz, hajlamos vagy egyedül maradni, az egészség pedig fontos a számodra.

07:07: Soha nem hagysz fel a tanulással, ráadásul küldetésednek érzed, hogy másokat is erre motiválj, ami miatt elképesztő felelősségtudat jellemez.

08:08: Nagyon sok lehetőséget tartogat számodra az élet, ám még bőven van mit dolgoznod a kitartásodon.

09:09: Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél meg kell tanulnod, hogy hogyan töltsd fel az energiakészleteidet.

10:10: A jövedelmező pénzügyi és szexuális helyzet tesz igazán boldoggá, de ezt csak kemény munkával és mások tiszteletével érheted el.

11:11: Neked nagyon sokat kell dolgoznod a spiritualitásodon, ha nem akarsz olyan ember lenni, aki manipulálja a környezetében élőket. Ha ezt sikerül megoldanod, akkor meg fogsz világosodni.

12:12: A spirituális készségeidnek köszönhetően átverhetetlenek az ösztöneid és a megérzéseid. Ha értékes életre vágysz, akkor dolgozz az energiádon és a csakráidon!

13:13: Időre van szükséged ahhoz, hogy kicsit befelé figyelj és rugalmasan állj hozzá ahhoz, hogy elfogadd az élet, halál, élet körforgását.

14:14: A legnagyobb feladatod az életben az, hogy el kell fogadnod, hogy nem felelhetsz meg mindenkinek, ezért lesznek, akik nem szeretnek, nem fogadnak el olyannak, amilyen vagy.

15:15: Egész életedben élvezheted az égiek védelmét és közeli kapcsolatba kerülhetsz az angyalokkal. Az meditáció fontos része az életutadnak.

16:16: A számmisztika szerint ne hagyd a büszkeséged és a békére való erős hajlamod miatt egyedül maradj! Ezeket a tulajdonságaidat inkább fordítsd az önbizalmad és az empátiád építésére!

17:17: Igazán erős személyiség vagy, ezért az élet folyton kihívások elé állít. Ennek hála hatalmas erőket birtokolsz. Tele vagy lehetőségekkel, viszont légy óvatos, nehogy az illúziók világába ragadj!

18:18: Erős kapcsoltban állsz a varázslattal és a rituálékkal, valamint vágysz arra, hogy minden tökéletes és gyönyörű legyen körülötted, ami általában ahhoz vezet, hogy túl magasak az elvárásaid, így könnyen érhet csalódás. Neked meg kell tanulnod, hogy hogyan élj együtt a szépségeddel és a romantikusságoddal anélkül, hogy bántanád magadat.

19:19: Igenember vagy. Tele vagy energiával, ami miatt úgy érzed, hogy a világon bármire képes vagy. Az idő múlásával rájössz, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet ebből a csodás képességedből.


20:20: Szomjazol a tudásra, éppen ezért imádsz tanulni. Az érdeklődési köröd rendkívül széles, ezért nehezen választod ki, hogy mire koncentrálj. Te az életed végéig tanulsz.

21:21: Csodás felelősségtudat jellemez. Az életed legfőbb feladata, hogy megtaláld az egyensúlyt, mert csak így lehetsz valóban szabad és boldog.

22:22: Igazán eltökélt és céltudatos személyiség vagy, ezért főszerepet töltesz be a közösségben. Ha rájössz, hogy hogyan dolgozhatsz együtt jobban másokkal, akkor sokkal kevésbé lesz stresszes az életed.

23:23: Nincs számodra fontosabb a kalandozásnál és az utazásnál. Habár rugalmas és kreatív személy vagy, mégis nehezen találod meg az utadat. Ebben segíthet az önfejlesztés.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló