Tudj meg magadról többet a Hold-teszt segítségével!



Az általad választott hold sokat elárul rólad!1. A kíváncsi: Jellemző rád az állandó megfigyelés, tanulmányozás, ezért valószínű, hogy rendkívül kulturált és jó modorú teremtés vagy. Ugyanakkor lehet, hogy nem érted, hogy az emberek miért hiányolják belőled az érzelmi intelligenciát.

Hajlamos vagy félvállról venni a stresszt és az álmatlanságot, amit az állandóan irányító tudatos elméd okoz. Tulajdonképpen azért bízol benne, mert az életben mindent az csinál. Ugyanakkor ez kimerít, és segítségre szorulsz, mert az elmédnek, a szívednek, a testednek és a lelkednek harmonikus kapcsolatban kell állnia egymással.

2. Az energikus: A kiegyensúlyozott vérmérsékleted szorgalmassá, állhatatossá, megbízhatóvá és kiváló baráttá tesz. Az energiádat általában arra használod, hogy kialakíts és fenntarts egy olyan környezetet, amelyben nemcsak te, hanem a szeretteid is jól érzik magukat. Ebből következik, hogy rendszeresen odafigyelsz arra, hogy mindenki megkapja, amire szüksége van.

Ha valakit közel engedsz magadhoz, akkor ahhoz elképesztően hűséges vagy. Ugyanakkor nem szokásod könnyen belekezdeni egy kapcsolatban, és nem veszed természetesnek, ha van. Néha elfeledkezel arról, hogy a barátaid felé érzett lojalitásod könnyen barátságtalanná és bizalmatlanná tesz az ismeretlenekkel szemben.

Az általad választott hold szerint a legnagyobb félelmed az árulás, amivel elárulhatod magad. A bizalmatlanság nemcsak érzelmileg, hanem mentálisan is kimerít, ám te észre sem veszed, hogy az életed feletti állandó „őrködés” milyen hatást gyakorol az egészségedre és a boldogságodra.

A saját érdekedben adj egy kis nyugalmat az életedhez és szüneteltesd az „ártatlan, amíg az ellenségemmé nem válik”-hozzáállást! Ideje, hogy teljes életet élj, méghozzá úgy, hogy megbízol a megérzéseidben, mert azok biztos, hogy nem vernek át. Ne feledd, hogy az életben olykor megéri kicsit kockáztatni!

3. A nyugodt: A nyugalom, béke és a harmónia jár át, mert ki nem állhatod a világ nyugtalan zűrzavarát. Ugyanakkor sokat jár az eszed a „mi lett volna, ha...” kérdésen, ugyanis odafigyelsz arra, ami a világban zajlik.

Hajlamos vagy elfeledkezni arról, hogy a „mi lett volna, ha” milyen hatást gyakorol az egészségedre, a közérzetedre és a produktivitásodra. Emellett nagyon sok rejtett képességed van, amit kihasználatlanul hagysz.

Próbálj a jelenben élni! A merengés helyett inkább azzal foglalkozz, hogy hogyan tudod itt és most úgy irányítani az életedet, hogy hasznos, boldog, teljes vagy megvilágosodott ember légy?

4. A sikeres: Az önbizalmadat az energikusságod, a határozottságod és az optimista nézőpontod táplálja, ezért mindenféle helyzetben képes vagy helyt állni. Biztonságra és stabilitásra vágysz a saját területeden, ahol a legjobb formádat nyújtod, ezért sokat dolgozol azért, hogy olyan környezetet teremts magadnak, amelyben boldognak érzed magad.

Hajlamos vagy nem foglalkozni azzal, hogy te vagy önmagad legszigorúbb kritikusa. Ebből következik, hogy a saját érdekedben légy megértőbb magaddal, ha hibázol!

5. A kreatív: Nagyon esztétikus és érzelmi alapjai vannak a környezetednek. A hozzád hasonlóan okos, gyengéd és érzelmes emberek hihetetlenül öntudatosak. Ugyanakkor az érzékiséged felesleges, és a materialista erőfeszítéseket helyezed a gyakorlatiasság elé. Az életed tulajdonképpen egy hegymászás az önmegelégedettség és a többiek iránti altruizmus magas, meredek hegyén.

6. A könyörületes: Érzékeny vagy a világ szenvedésére, ami miatt nagyon kedves, nagylelkű és szeretetteljes személyiség hírében állsz. A hozzáállásod miatt hajlamos vagy a rászorultaknak való segítésben keresni a megelégedést.

Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a saját vágyaidat, szükségleteidet, érzelmeidet, életedet. Jellemző rád, hogy túlzásba viszed a másokkal való törődést, miközben elfeledkezel magadról és megakadsz a saját életedben való haladásban, függetlenül azoktól az emberektől, akiknek segítő kezet nyújtasz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló