Ezzel a dologgal teheted boldogabbá magad!



Neked mit tanácsol a horoszkóp a csillagjegyed alapján?A horoszkóp sok mindenben segíthet, így akár abban is, hogy hogyan tehetnéd boldogabbá magadat és az életedet. Ha kíváncsi vagy, hogy neked mit tanácsol, akkor olvasd el a csillagjegyedhez tartozó üzenetet, és kezdd el már ma az életed jobbá tételét!

Kos

Mondd ki, hogy „szeretlek”: A „szeretlek” távolról sem olyan ijesztő szó, mint amilyennek hiszed! Rosszul gondolod, ha szerinted sebezhetővé tesz, ha kimondod az érzéseidet. A jövőben inkább arra koncentrálj, hogy a „szeretlek” mekkora jelentőséggel bírhat a párod számára.

Bika:

Hallgatni arany: Ha szeretnél boldogabb lenni, akkor meg kell tanulnod meghallgatni másokat, ugyanis előfordul, hogy valakinek nem segítségre, hanem csak figyelmes hallgatóságra van szüksége. Nem kell mindig tanácsot adnod, véleményt formálnod, mert lehet, hogy nem ezek miatt fordult hozzád valaki.

Ikrek

Szabadulj meg azoktól, akik csak kihasználnak: Körülötted mindig akadnak, akik csak érdekből keresik a társaságodat, manipulálni próbálnak, vagy rosszindulatúak veled. Próbálj rájönni, hogy kik ezek a személyek és szabadulj meg tőlük!

Rák

Csak azt csináld, amit szeretsz: Az életben rengeteg lehetőséged van arra, hogy azt csináld, amit szeretnél, hogy olyasmibe vágj bele, amiről eddig csak álmodni mertél!

Oroszlán

Menj, ha menni akarsz: Ne hagyd, hogy a rutin megszokottá váljon az életedben! Az új helyett ne válaszd a megszokottat, hanem mert változtatni!

Szűz

Legyél bizakodóbb: Szűz jegyűként hajlamos vagy a negatív gondolkodásra, éppen ezért tanuld meg, hogy a pesszimizmussal csak azt éred el, hogy tényleg csak rossz dolgok fognak történni veled.

Mérleg

Ne gyűlölködj: Ha szeretnél boldogabb életet élni, akkor hagyj fel a gyűlölködéssel! Bocsáss meg azoknak, akik megérdemlik, és menj tovább a saját utadon! Ez azért nagyon fontos, mert a magadban őrizgetett harag csak felemészt. Ne feledd, hogy nem leszel kevesebb attól, ha kimondod, hogy „bocsánat”, vagy azt, hogy „rendben, megbocsátok”, sőt, valójában ez segít visszaállítani a lelki békédet.

Skorpió

Nem számít, mit gondolnak rólad a többiek: Ha szeretnél boldogabb lenni, akkor ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak rólad! Ne viselj álarcot azért, mert azt feltételezed, hogy mások nem szeretnek önmagadért, vagy mert félsz, hogy valaki hasznot húz a sebezhetőségedből! Azzal csak elveszted önmagad, ha olyannak tetteted magad, amilyen nem vagy.

Nyilas

Ne legyél szigorú önmagaddal: Ha boldogabb életre vágysz, akkor ne légy szigorú magaddal! Fogadd el, hogy te sem lehetsz egyszerre több helyen, nem oldhatsz meg minden problémát! Nyilas jegyed alapján hajlamos vagy túl magas elvárásokat támasztani saját magaddal szemben, ezért ne keseredj el, ha nem felelsz meg azoknak! zz ki magad elé reálisabb célokat, és amikor azokat elérted, akkor emelheted a tétet.

Bak

Ne félj a nulláról újrakezdeni: Ha boldogabb életre vágysz, akkor ne feledd, hogy az életben soha nem késő újrakezdeni! Ha boldogtalan vagy, szeretnél valami újat kipróbálni, akkor bátran vágj bele, hiszen az élet remek lehetőséget ad neked ehhez!

Vízöntő

Próbáld kimondani: „szeretlek”: Ha szeretnéd boldogabbá tenni magad, akkor próbáld kimondani, hogy „szeretlek”! Ne feledd, hogy ha arra vágysz, hogy szeressenek, akkor ahhoz neked is tudnod kell szeretni. Ha már ért csalódás, akkor érthető, hogy félsz a szerelemtől, ám ha védőfalat emelsz magad köré, akkor azzal megfosztod magad az igaz szerelemtől. Legyen bármilyen nehéz, mondd ki, hogy „szeretlek”!

Halak

Nagyszerű dolgokra vagy hivatott: Azzal is boldogabbá teheted magad, ha arra koncentrálsz, hogy nagyszerű dolgokra vagy hivatott az életben, ugyanis a Halak jegyűként te tudod a legjobban, hogy a belső mennyivel többet ér a külsőnél. Igazi álmodozó vagy, tele szeretettel, empátiával, amit hajlandó vagy továbbadni másoknak. A környezeted tisztába van azzal, hogy milyen értékes vagy, úgyhogy bátran kérj tőlük segítséget!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló