Sokat elmond a személyiségedről, hogy melyik állatod látod meg először a lenti képen!



Kutyát, nyulat, sast, pillangót, kígyót, vagy macskát vettél ki legelőször?Kutya: Elképesztően kedves és barátságos személy vagy, aki különösebben nem szeret egyedül lenni. Számodra fontosak a szeretteid, akiket minden helyzetben kész vagy támogatni. Rád az is jellemző, hogy kitartasz az elveid, a meggyőződéseid mellett, mindig őszinte vagy, a kommunikáció nem okoz gondot és a bizalommal sincs problémád. Te könnyen megérted az embereket, az érzéseiket és a hangulatukat. A körülötted lévők tisztában vannak azzal, hogy minden helyzetben számíthatnak rád és a támogatásodra.

Kígyó: Bölcs, megfontolt személyiség vagy, aki hajlandó a kompromisszumkötésre, és az olyan megoldás megtalálására, amely minden fél számára megfelel. Rád az is jellemző, hogy könnyen alkalmazkodsz a változásokhoz, így az új dolgokhoz való hozzászokással sincs problémád. A tapasztalataidnak hála jól oldod meg a problémáidat és a döntéseket is könnyen meghozod.

Bár alapvetően kiszámíthatatlan, aktív ember vagy, mégis képes vagy békésnek és nyugodtan mutatni magad. Te rendelkezel azzal a képességgel, amely által minden apróságot észreveszel magad körül és remek elemző vagy.

A szeretteidnek biztos támogatást és védelmet nyújtasz, ugyanis hajlandó vagy megvédeni őket bármilyen sorscsapástól.

Sas: Igazán büszke, kissé arrogáns személy vagy, aki bízik önmagában és a képességeiben. A véleményed mellett mindig kiállsz, az akadályok nem ijesztenek meg és mindig mindenhez méltósággal állsz hozzá.

Számodra rendkívül fontos a cselekvés és az önkifejezés szabadsága. Utálod, ha valaki megsérti az önállóságodat és arra kényszerít, hogy az ő szabályait kövesd a sajátjaid helyett. Rád az is jellemző, hogy odafigyelsz a részletekre, észreveszed a legkisebb dolgokat is, amelyek eleinte semmitmondóak, ám valójában rengeteget elárulnak az adott helyzetről, vagy emberről. Célorientált személyként senki és semmi sem állíthat meg a célod elérésében.

Macska: Független, magabiztos személyiség vagy, aki bátran megmutatja az erejét és nem fél kihasználni az adottságait. Emellett rugalmasan alkalmazkodsz a változó körülményekhez, vagy az emberekhez, de kizárólag akkor, ha ez nem okoz számodra kényelmetlenséget. Mások véleménye nem befolyásol, mivel megvan a saját terved, amit követsz.

A macska alapján veled kapcsolatban muszáj megemlíteni, hogy ravasszá válsz, ha hasznod származik belőle. Nem igényled magad körül a hangos embereket, ahogy azt sem, hogy valaki állandóan melletted legyen. Te egyedül is remekül elvagy, sőt, időként szükséged is van arra, hogy egyedül légy a gondolataiddal és az érzéseiddel.

Nyúl: Jellemző rád, hogy gyengéd, érzékeny, a kommunikációban nagyon óvatos személyiség vagy. Te mindig igyekszel megérteni mások érzéseit, és odafigyelsz arra, hogy még véletlenül se bánts meg másokat. Könnyű megbántani, mert mindent a szívedre veszel.


Ha a nyulat vetted észre, akkor rólad az is elmondható, hogy olykor nehezen választasz és nem mered kimondani, hogy mire vágysz. A problémák megoldását nem kapkodod el, ugyanis inkább a szőnyeg alá sepred azokat. A változás megijeszt, és nehezen hagyod el a komfortzónádat.

Alapvetően jó természettel megáldott ember vagy, próbálod mindenkiben meglátni a jót, és szívesen segítesz nekik abban, hogy jobb ember váljon belőlük.

Pillangó: Érzékeny, sebezhető lélekkel megáldott ember vagy. Neked nem okoz gondot kilépned a komfortzónádból, és nagyon lazán fogsz fel mindent. Nyitottan állsz hozzá az új tapasztalatokhoz, új ismereteknek. Szeretsz a mának élni ahelyett, hogy a jövő miatt aggódnál. Imádsz a középpontban lenni, társaságtól függetlenül, és mindig lelkesen követed a divatot.

Hihetetlenül romantikus, gyakran álmodozó ember vagy, aki hagyja, hogy a gondolatai elkalandozzanak. Igyekszel problémáid helyett a jóra koncentrálni az életben. Optimista emberként próbálsz pozitívan hozzáállni mindenhez. Nagyon sebezhető vagy, amit bátran megmutatsz a világnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló