Hogyan szeretsz a nyári égbolt szerint?Ha választasz egy képet az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló elemzést.1. Felkelő nap: Színt és életet viszel mindenbe, amihez csak hozzáérsz. Ugyanez igaz a párkapcsolataidra is. Az életed tele van eredeti ötletekkel, kreatív megoldásokkal, ami miatt néha elijeszted a irántad érdeklődőket, hiszen veled egyáltalán nem könnyű lépést tartani.

2. Lemenő nap: Egy kis gyengédséggel könnyű elcsábítani, viszont csak az tud megtartani, akiben teljesen megbízol. Nem szokásod könnyen beengedni az embereket a magánszférádba, ezért van egy hétköznapi éned, és egy csábító, vadító, szenvedélyes, amit csak a párod ismerhet meg.

3. Telihold: A sejtelmességeddel leveszed a lábáról a kiszemeltjeidet, akiket az is lenyűgöz, hogy a decens, elegáns viselkedésedet egy pillanat alatt meg tudod változtatni, hogy humoros és vagány légy, ha az adott helyzet megengedi. Habár nincsenek extra kívánságaid a pároddal szemben, azt mégis elvárod, hogy hozzád hasonlóan, könnyedén vegye az életet, kivéve a szerelmet.

4. Felhőtlen nyári égbolt: Téged csak az érdekel, hogy boldog légy és szükséged van arra, hogy szeressenek és viszont szeress. A korlátokat utálod, éppen ezért nem hagyod, hogy a párod rövid pórázon tartson. Imádsz flörtölni és megbolondítani a kiszemeltjeidet azzal, hogy soha nem lehetnek biztosak az irántuk táplált érzéseidben.

Könnyen lehetne téged csélcsap személyiségnek gondolni, ám valójában nagyon komolyan veszed a szerelmet, és igazából azért teszteled a kiszemeltjeidet, mert meg akarsz győződni arról, hogy melyikük az, aki a csillagokat is lehozná neked az égről.

5. Kósza bárányfelhős égbolt: Mivel olyan vagy, mint a forgószél, így nem könnyű a veled való együttélés. Igazi kihívás a párodnak lenni, mert veled csak egy olyan személy tud lépést tartani, aki hozzád hasonlóan kíváncsi és aktív.

Ha egyszer sikerül megtalálnod azt a párt, akitől mindezt megkapod, akkor, vele mély és erős érzelem köt majd össze és szavak nélkül is megértitek egymást.

6. Sűrűn felhős, borult égbolt: Azt szereted, ha az irántad érdeklődők megpróbálnak megismerni, és csak azt követően hagyod magad meghódítani, amikor a hódolod rájött, hogy többé nem tud élni nélküled. Ez jó taktika, hiszen nem kalandokra vágysz, hanem életed szerelmét keresed.

Az általad választott nyári égbolt alapján az is elmondható rólad, hogy lételemed a szeretet, a törődés, az összetartozás. Ha valakit megszeretsz, akkor mindent megteszel, hogy boldog legyen melletted. Ugyanakkor a megismerkedésetek, a szerelmetek kibontakozás rögös út, sok buktatóval, de ha elértek a célhoz, akkor hosszú, boldog életben lesz részetek a pároddal.

7. Tiszta, csillagos égbolt: Vonzanak a rosszfiúk/rosszlányok, akik mellett boldogság helyett csak szenvedés és bizonytalanság az élet. Sajnos, nagyon sok csalódás kell ahhoz, hogy végre rájöjj, hogy rossz úton jársz, és csak sok idő után veszed észre, hogy az igazi szerelem ott hever az orrod előtt. Szerencsére nemcsak azok vonzanak, akikkel esélytelen a komoly kapcsolat, ugyanis te a szerelembe vagy szerelmes.

Nagyon szereted a kényeztetést, a figyelmességet és a törődést. Igazán boldoggá teszed azt, akinek mindezt köszönheted.

8. Hullócsillagos égbolt: Olyan határozottan hárítod el magadtól a szerelem összes lehetőségét, hogy többen azt gyanítják, hogy nincs is szíved.

Ők tévednek, mert van szíved, ám inkább lemondasz a szerelemről, hogy ezzel elkerüld a csalódást, amit egy rosszul sikerült kapcsolat miatt éreznél. Van azonban, akit nem tudsz megvezetni, ő átlát az álarcodon és nem hagyja, hogy visszautasítsd.

9. Felhőkkel takart éjszakai égbolt: Téged nem elég meghódítani, hanem ki kell érdemelni, a párkapcsolatodban pedig folyton edzésben tartod a társadat, mivel annyira impulzív teremtés vagy, hogy nehéz lépést tartani a hangulatingadozásaiddal. Ugyanakkor a korral te is változol, szelídülsz, lehiggadsz, a kapcsolatod pedig boldog összefonódásban teljesedik ki.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló