Mivel javíthatnád a párkapcsolatodat?



Válassz egyet az Érzéki Wicca Tarot alábbi lapjai közül a neked szóló tanácsért!1. Megszállottság: Az Érzéki Wicca Tarot azt tanácsolja, hogy a pároddal fedezzétek fel a szerelem kicsit sötétebb oldalát, ami olyan szexuális élményeket tartogat, amik miatt pirulnátok a hálószobán kívül. Tedd a rabszolgáddá a kedvesed, uralkodj felette, vagy engedd, hogy ő tegye ugyanezt veled, de persze csak a józan ész határain belül! Bátran éljétek ki az elfojtott, sötét vágyaitokat!

2. Akasztott ember: Az Érzéki Wicca Tarot szerint a megfelelő női-férfi szerepek hiányoznak, vagy cserélődtek fel a párkapcsolatodban. Lehet, hogy a női fél a karrierista, aki a nadrágot hordja, míg a férfi végzi az összes házimunkát. Ha így van, ha nem, de vissza kell állítanotok a szerepeket!

3. Átváltozás: Az Érzéki Wicca Tarot szerint több játékosságra van szüksége a párkapcsolatodnak. A mindennapi kötelességek, a stressz, a folyamatos rohanás és a sok tennivaló nem ad elég lehetőséget és időt arra, hogy ismét gyerekek legyetek, emiatt nektek kell megteremteni ennek a feltételeit.

Néha jól tennétek, ha kilépnétek a mókuskerékből. Például kártyázzatok, társasjátékozzatok, mert az, hogy legyetek újra gyerekek nem azt jelenti, hogy kicsinyesen, bután kell viselkednetek! A bohóckodásnak és gyermekiességnek létezik pozitív felnőtt oldala!

Időnként tegyétek félre egy kis időre a felelősségteljes komoly életet, hogy kiéljétek magatokat! Az is jót tenne a párkapcsolatnak, ha például egy online játékban csapatként dolgoznátok a győzelemért, vagy olykor megtréfálnátok egymást.

4. Diadalszekér: Az Érzéki Wicca Tarot szerint a motiváció és a versenyszellem hiányzik a párkapcsolatodból. Eljött az ideje, hogy befejezzétek a lustálkodást és felrázzátok a kapcsolatot, mert biztos, hogy még vannak meg nem valósult álmaitok, terveitek! Ne törődjetek bele abba, amitek már van! Ha soha nem mentek sehova, akkor ezen változtassatok!

5. Egység: Azt üzeni neked az Érzéki Wicca Tarot, hogy a közös kaland, utazás, kirándulás hiányzik a párkapcsolatodból. Annak érdekében, hogy ez megváltozzon, legalább egy napra szakadjatok ki a megszokott hétköznapokból és legyetek kettesben! Jó tennétek, ha például kimennétek a szabadba piknikezni. Amellett, hogy engedjetek meg magatoknak több szabadidőt, még keressetek közös programokat, kihívásokat is, annak érdekében, hogy javuljon a kapcsolatotok!

6. Az Anya: Azt tanácsolja neked az Érzéki Wicca Tarot, hogy a párod több törődést, gyengédséget és odafigyelést igényel tőled, ám téged túlságosan lefoglal a munka, a gyereknevelés, a stressz. Számodra minden fontosabb, mint a párod, akinek a kényeztetésére alig szánsz időt, pedig ő nagyon hiányol téged.

A partnered nem azt szeretné, ha éjjel-nappal vele foglalkozz, hanem csak arra vágyik, hogy neki is jusson egy kevés belőled. A jövőben legyen több időt a párodra! Hidd, hogy mindez kifizetődik, ha mással nem, akkor legalább azzal, hogy a kedvesed ismét boldog lesz.

7. A Hold: Az Érzéki Wicca Tarot szerint a változatosság veszett ki párkapcsolatból. Nektek kimondottan szükségetek van arra, hogy olykor más emberek bőrébe bújjatok, tehát próbáljátok ki a szerepjátékokat!

8. A Főpapnő: Azt üzeni neked az Érzéki Wicca Tarot, hogy egy kis titokzatossággal, misztikával tehetnéd jobbá a párkapcsolatodat, ugyanis nálatok az a probléma, hogy túlságosan kiismertétek egymást a kedveseddel, akivel beleszürkültetek az unalmas hétköznapokba. Az egyhangú mindennapokat újra rózsaszínre kellene festened, amihez érdemes lenne előhívnod a rejtett oldalad, amit bátran mutass meg a párodnak, akivel vigyetek több színt a közös életetekbe!

9. A Bolond: Azt üzeni neked az Érzéki Wicca Tarot, hogy spontaneitás és a meglepetések hiányoznak a párkapcsolatodból, ami kezd nagyon monotonná, szürkévé válni. Természetesen nem kell minden nap előrukkolni valami meglepő és izgalmas dologgal, de néha felrázhatnátok kicsit a kapcsolatotokat a pároddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló