Hány éves korodban kellene házasságot kötnöd?



A csillagjegyed jellemzői szerint mikor lenne érdemes oltár elé állnod?Kos: A csillagjegyed szerint nem szeretsz várni, így jellemzően sietteted a dolgokat, ami nyugtalansághoz vezet. Amellett, hogy nehéz veled lépést tartani, még a szeszélyesség is jellemző rád. Mindezért bőven ráérsz akkor házasodni, amikor sikerült kicsit megnyugodnod, ami a 20-as éveid után következik be.

Bika: Nyugodt és kiegyensúlyozott Bikaként biztonságra és a stabilitásra vágysz. Nem szokásod beleugrani azokba a dolgokba, amelyeket veszélyesnek, bizonytalanak érzel. A csillagjegyed alapján harmóniára és békére vágysz, mivel számodra ez a két dolog a legfontosabb egy kapcsolatban. Mindezért 30 éves korod után érdemes házasságot kötnöd.

Ikrek: Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy a jelenlegi párod életed szerelme, de a következőben már egyáltalán nem vagy biztos benne. Tekintve, hogy idővel változhatsz, ezért a 30-as éveidre jobb lehet a helyzet, de az esküvővel ráérsz 35 éves korod körül foglalkozni.

Rák: Könnyen esel szerelembe, ráadásul hiszel abban, hogy van szerelem első látásra. Semmit sem gondolsz át kétszer, mert hiszel a megérzéseidben. A pároddal erős köteléket építesz ki, és együtt felkészültük arra, hogy csapatként küzdjetek meg az élet kihívásaival. Mindezért a 20-as éveid közepén köthetsz boldog házasságot.

Oroszlán: Esetedben elég valószínű, hogy nem az első szerelmed lesz a házastársad. Tudod, hogy, hogy az életben mindennek eljön az ideje, ezért semmit sem sietsz el, sőt, előfordulhatnak időszakok, amikor kijelented, hogy soha nem állsz oltár elé. Ennek ellenére előbb-utóbb mégis hajlandó leszel házasságot kötni. Erre leginkább a 30-as éveid végén, a 40-es éveid elején kerülhet sor.

Szűz: Gyakorlatias, önfejű és makacs Szűzként soha nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Ha a fejedbe összeállt egy forgatókönyv, akkor azon biztos, hogy nem fogsz változtatni. Ebből következik, hogy elkapkodhatod a házasságot, és már 21-24 évesen oltár elé állhatsz, pedig, ha várnál még pár évet, akkor sokkal kevesebb csalódás érne, ugyanis a 30-as éveid elejére már belátod, hogy az életben nem alakul mindig minden úgy, ahogyan azt te eltervezted.


Mérleg: Tekintve, hogy nem komplikálod túl az életet, ezért elég korán megtalálhatod életed szerelmét. Legyen bármilyen csillagjegyű a párod, biztos, hogy képes vagy őt a valóság talaján tartani és ésszerű döntésekre biztatod. Te már 20-25 évesen elég érett vagy ahhoz, hogy boldog házasságban élj.

Skorpió: A szerelmi életed leginkább egy hullámvasútra hasonlít, és előfordul, hogy minden ok nélkül kezdesz féltékenykedni, amit a párod nehezen visel el. Esetedben a legjobb az, ha hagysz időt arra, hogy lecsillapodj, ezért bőven ráérsz megházasodni a 30-as éveid végén, a 40-es éveid elején.

Nyilas: Előfordul, hogy randevúzol, de igazi párkapcsolatra sokáig egyszerűen nincs időd. Ugyanakkor vágysz arra, hogy minél előbb családot alapíts és nagy dolgokat vigyél véghez, ami lehet például egy beosztás, vagy világ körüli utazás. Érezned kell, hogy mindent sikerült elérned az előtt, hogy megállapodtál volna. Ha a 30-as éveid közepén állsz az oltár elé, akkor már lesz időd a szeretteiddel is foglalkozni.

Bak: A hűséged és a hatalmas szereteted miatt képes vagy az erős kötelékek kiépítésére, ami segít a nehéz időszakok átvészelésében. Mindezért már a 20-as éveid elején készen állsz a boldog házasságra.

Vízöntő: Független és szabadság szerető Vízöntőként nincs kizárva, hogy te soha nem fogsz oltár elé állni. Azzal sincs problémád, ha pár nélkül maradsz, mivel imádsz a saját fejed után menni, és nem vágysz a kötöttségekre. Ha mégis kimondanád a boldogító igent, akkor arra ráérsz a 30-as, 50-es éveidben.

Halak: Álmodozó típus vagy, ezért az kisebb problémákat okozhat a párkapcsolatodban. Ha megtalálod azt a személyt, aki képes támogatni az álmaid megvalósításában, akkor érdemes összekötnöd vele az életedet, méghozzá 20-as éveid közepén.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló