Rád milyen felismerés vár 2022 nyarán?



Válassz egyet az alábbi képek közül a neked szóló üzenetért!1. Félelmek: Mindegy, hogy milyen nehézséggel vagy problémával kell szembenézned, mert biztos, hogy mindig van lehetőséged megtalálni a megoldást. Ha 2022 nyarán sikert akarsz elérni a tetteiddel, akkor ne kullogj az orrodat lógatva, hanem járj emelt fővel, büszkén, mert nagyon erős vagy, és csak hinned kell abban, hogy képes vagy az előrehaladásra! Az aggódás sehova sem vezet, és csak elnyomja a kreativitásodat, a személyiségedet, az élet iránti lelkesedésedet!

2. Érzelmi gyógyulás: Meg kell értened és el kell fogadnod, hogy az éremnek mindig két oldala van, tehát az élet lehet pozitív és negatív, világos és sötét, hozhat boldogságot és szomorúságot is. Miután ezt sikerül tudatosítanod magadban, meg fogod kapni azt a pozitív energiát, amelyre szükséged van. Ha szeretnéd, hogy az életed gazdagabb legyen, akkor először cselekedned és adnod kell ennek érdekében! A hatékony érzelmi gyógyulás felszabadító érzés lesz.

3. Kreativitás: Az lesz számodra 2022 nyarának legnagyobb felismerése, hogy a kreatív szellem soha nem hangos hangként vagy vizuális effektben mutatkozik meg, hanem egy érintetlen természeti környezetben, esetleg az égiekkel való kapcsolat útján találhat meg, ezért ha a helyes mederbe akarod terelni az életedet, akkor rá kell hangolódnod a természetre és saját magadra.

Az évszakban azzal kell foglalkoznod, hogy egészséges egyensúlyt teremts a munka, a család, a személyes feladatok és a szabadidő között. Ha valamikor elveszettnek érzed magad, akkor figyeld meg a természetet, mert az a teremtés és az otthonod!

A kreativitásod megélésének legjobb módja az, ha minden módon kifejezd magad. Semmit se rejts el! Ha úgy érzed, hogy most szívből szeretnél énekelni, táncolni, akkor tedd meg, még akkor is, ha éppen az utcán sétálsz! 2022 nyarán tanuld meg, hogy a természetet semmi sem nyomhatja el!

4. Nyugalom: A nyugalom lesz számodra 2022 nyarának legfontosabb felismerése. Rád egy új kezdet vár. A jólét, a beteljesülés és a megvalósítás érzése költözik be az életedbe. 2022 nyarán ideje lesz pihenned, mivel teljesen kimerültél az elmúlt időszakban.

Most nyugodt szívvel hagyd kicsit másokra a munkát, és csakis azzal foglalkozz, amivel valóban szeretnél, ami kihozza belőled a kreativitást! Nagyon fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt, mert egyáltalán nem egészséges az az állapot, amelyben most vagy.

5. Kérj és megadatik: Tedd félre az aggodalmaidat és kezdj dolgozni azon, hogy jobbá váljon az életed! Benned megvan az erő, ami által képes vagy bármit véghezvinni, de ez csak akkor sikerülhet, ha hiszel magadban és megpróbálsz cselekedni.

Emellett az is fontos, hogy légy tisztában azzal, hogy mit szeretnél igazán! Lehet ez például egészség, pénz vagy szerelem, amire ne csak gondolj, hanem érezd is azt, amire vágysz! Ez azért fontos, mert ha sikerül igazán érezned, akkor biztos, hogy meg is fogod szerezni.

Amikor arra koncentrálsz, hogy érezni akarsz, akkor azzal megüzened az Univerzumnak, hogy azt kéred, hogy mindez megvalósuljon. 2022 nyarának legfontosabb felismerése számodra az lesz, hogy akkor tudod kinyilvánítani a vágyaidat, ha elég erősek a szándékaid!

6. Szeretet: Olyan tiszta, legmagasabb rezgésű, spirituális energiákkal találkozhatsz 2022 nyarán, amelyeknek köszönhetően megleled a lelki békédet. Az évszakban mindig tudd, hogy szeretnek, még akkor is, ha jelenleg senki sincs a környezetedben, aki kimondja, hogy „szeretlek”, mert az Univerzum mindig szeret téged!

7. Intuíció: A béke és az elmélkedés az, ami által végre meghallhatod, amit a szíved súg. Ha képes leszel a szívedre hallgatva cselekedni, akkor azzal megerősíted a lelkedet, ami így erősebben kapcsolódik majd a külvilághoz.

Használd a megérzéseidet, és ne feledd, hogy az életben minden energia, minden mindennel összefügg! Ha a hajlandó leszel hallgatni a szívedre és a megérzéseidre, akkor jó úton fogsz elindulni az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló