Mit üzennek az angyalok a tripla számokkal?Most megtudhatod, hogy mit jelentenek az ismétlődő számsorok.111: Ezzel a tripla számmal azt üzenik az angyalok, hogy bármit is gondoltál abban a pillanatban, amikor megláttad, az biztos, hogy összhangban áll a felsőbb céloddal és az Univerzummal.

222: Ezzel a tripla számmal azt üzenik az angyalok, hogy fenséges erő támogat abban, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott és bölcs életet élhess. Bármi is jár a fejedben, amikor meglátod a 222-t, biztosra veheted, hogy meg tudod valósítani, még akkor is, ha abban a pillanatban ezt nem tűnik lehetségesnek.

Habár az érzelmeid fontosak, mégis ez a szám azt üzeni, hogy most az ösztöneid és a földhözragadt éned lesz a hasznodra, az erőfeszítéseid pedig hamarosan kifizetődnek. Ne feledd, hogy az Univerzum nem tesz különbséget a pozitív és a negatív között, mert minden esetben az általad kibocsátott rezgési energiát küldi vissza.

Ezzel a tripla számmal arra kérnek az angyalok, hogy dolgozz azon, hogy egyensúlyt teremts az elme és a test, a fizikai és a spirituális lét, a sötét és a világos, a beszéd és a hallgatás között.

333: Azt üzenik az angyalok ezzel a tripla számmal, hogy használd ki a kreativitásodat, a reális hozzáállásodat és vállalj tanári vagy humanitárius vezetői munkát, mert a te lelki küldetésed az, hogy hozd el a felvilágosodást, amivel összhangban vannak a jelenlegi gondolataid.

Rendelkezel minden képességgel, ami ahhoz kell, hogy maradandót alkoss az életed bármely területén. Bátram használd a kreativitásodat, a lelkesedésedet, a kifejezőkészségedet és a médiumi képességedet, ha van, hogy ezekkel hatást gyakorolj a téged körülölelő spirituális világra. Ugyanakkor ez csak akkor sikerülhet, ha alkimista rezgéseket árasztasz, önzetlen, szerető és tiszta szándékkal!

444: Azt üzenik az angyalok ezzel a tripla számmal, hogy hamarosan eljön a vágyott valóság, ezért most magabiztosságra és jól összeállított stratégiára van szükséged. Mivel most magasabb energiák támogatnak, ezért a segítséget csak kérned kell, és megkapod! Emellett az angyalok azt is üzenik, hogy légy rugalmas, állj készen a változásra, a kudarcokra és az újjáéledésre, vagyis mindenre, ami az életben előfordul!

555: Azt üzenik neked az angyalok, hogy elkerülhetetlen változás szélén állsz. Ha meglátod ezt a tripla számot, akkor fontos, hogy éppen mi jár a fejedben. Ha éppen azt tervezted, hogy valamit megváltoztatsz az életedben, akkor ez a szám megerősítést jelent.

Ugyanakkor annak érdekében, hogy ez megtörténjen, muszáj elengedned a múltat, a régi szokásaidat, a kétségeidet és az akadályokat, mert azok akadályoznak abban, hogy új tapasztalatokat szerezz. A hamarosan veled bekövetkező történések között lesz, amely azonnali és hosszú távú hatásokat gyakorol rád, ezért légy rugalmas, felkészült és alkalmazkodó!

Emellett ezzel azt is üzenhetik az angyalok, hogy jelenleg nem teszed meg a legfontosabb lépéseket a fejlődésed irányába.

666: Azt üzenik az angyalok ezzel a tripla számmal, hogy mindenki rendelkezik felelősséggel (például anyagi kötelezettségekkel) a fizikai világban, ám ha az életben fejlődni akarsz, akkor ahhoz a spiritualitás is nélkülözhetetlen!

777: Azt üzenik az angyalok ezzel a tripla számmal, hogy a fizikai életben tett erőfeszítésed kifizetődnek, méghozzá azért, mert hallgattál a felsőbb éned tanácsaira. A feladatod most az, hogy inspirálj másokat, támogasd őket az útjukon és légy te a követendő példa! Emellett az angyalok azt is üzenik, hogy mostantól figyeld a magasabb forrásokat, hogy bölcsességet meríts belőlük és spirituálisan fejlődj!

888: Azt üzenik neked az angyalok ezzel a tripla számmal, hogy mindig számíthatsz a támogatásukra, de ahhoz, hogy sikert érj el, muszáj felelősen cselekedned, ragaszkodnod az elképzeléseidhez a fizikai és a spirituális valóságban egyaránt.

999: Azt üzenik az angyalok ezzel a tripla számmal, hogy most félre kell tenned mindent, hogy kizárólag az igazi lélekküldetéseddel foglalkozhatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló