Ennyi éves korodig élhetsz a horoszkóp szerint!Mire kell figyelned, ha hosszú életre vágysz?Kos: Sokszor mások véleményére hallgatva hozol döntéseket. Emellett kimondottan kockázatosan élsz, ami miatt gyakran keveredsz veszélyes helyzetekbe. A csillagjegyed jellemzői alapján minden esélyed megvan arra, hogy 85 éves korodig élj, és valószínű, hogy szívroham végez veled. Mivel rajongsz a kalandokért is, ezért autóbalesetet is szenvedhetsz.

Bika: Gyakorlatias és kitartó Bika jegyűként keményen dolgozol a céljaid elérésére érdekében, ám túl sok energiád megy el a stresszre és a görcsölésre. A horoszkóp szerint jó esélyed van arra, hogy 90 éves korodig élj, és természetes halálod legyen. A Bika csak ritkán hal meg fiatalon. Ha ez mégis megtörténik, akkor az egy betegség miatti műtét közben következhet be.

Ikrek: Rendkívül lelkes, optimista és összességében elégedett ember vagy, de hajlamos vagy a visszatérő betegségekre, ami miatt egy súlyosabb betegség végezheted veled 45 éves korodban. Ha vigyázol az egészségedre, akkor 85 évig is elélhetsz.

Rák: Segítőkészség, a könnyen kezelhető és barátságos személyiség. Mivel általában többet foglalkozol mások életével, mint a sajátodéval, ezért nem vigyázol magadra kellően. A horoszkóp szerint minden esélyed megvan arra, hogy 95 éves korodig élj, és természetes halállal hagyd itt a földi létet. Ha viszont valamilyen gyomorbetegségben szenvedsz, akkor lehet, hogy korábban ér utol a vég.

Oroszlán: Vezetőnek születtél, ám sokan beképzelt, makacs és hiú embernek tartanak, a kritikát pedig nem tudod elviselni. A horoszkóp szerint elég valószínű, hogy az arrogáns és lázadó személyiséged miatt nem fogsz 90 évig élni, ezért ha hosszú életre vágysz, akkor le kell nyugodnod egy kicsit!


Szűz: Szívből utálod a káoszt, mindig rendszerben és logikusan gondolkodsz, nem szokásod kimutatni az érzéseidet, és rendkívül nehéz közel kerülni hozzád. A horoszkóp szerint 80 éves korodig is élhetsz, de csak akkor, ha odafigyelsz a testi és lelki egészséged megőrzésére.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján született művész vagy, imádod a bohém és kicsapongó életet, valamint hajlamos vagy a káros szenvedélyekre, ami miatt a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy könnyen tönkreteheted az érrendszered egészségét. Ha a jövőben sokkal jobban odafigyelni magadra, akkor akár a 100. születésnapodat is megünnepelheted.

Skorpió: Kiszámíthatatlan és türelmetlen Skorpióként az ismerőseid rendszeresen megbízhatatlannak tartanak. A csillagjegyed alapján az is jellemző rád, hogy gyakran keveredsz konfliktusba a környezeteddel és túlzásba viszed bosszankodást. Ha ezt sokáig folytatod, akkor azzal alaposan rombolod az egészségedet, ezért annak megőrzése érdekében, tanulj meg megbocsátani. A horoszkóp szerint nagyjából 75 éves korodig eléldegélhetsz.

Nyilas: A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy optimista és pozitív teremtés vagy, ami miatt rendszeresen megtalálnak azok, akik csak panaszkodni akarnak. Sokszor nem tudod feldolgozni a negatív helyzeteket, ami miatt előfordulhat, hogy alkoholistává válsz. A horoszkóp szerint akár 90 évet is élhetsz.

Bak: Konzervatív és kockázatoktól félő Bak jegyűként nem teszel nagy erőfeszítéseket a karrieredért, hanem inkább lustálkodsz. A nyugodt életmódod miatt úgy véli a horoszkóp, hogy nagy eséllyel 80 évig fogsz élni.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján gyakran úgy érzed, hogy szükséged van a fejlődésre, ám ahhoz már nincs kedved, hogy lépéseket tegyél ennek érdekében, ugyanis inkább lustálkodsz. Ennél sokkal nagyobb probléma, hogy nem tudsz tanulni a hibáidból. A horoszkóp szerint természetes halálod lesz, méghozzá legkorábban 90 éves korodban.

Halak :Élénk a fantáziád, és sokszor inkább álomvilágban élsz, mint a valóságban. Küzdesz az erőszak ellen a védtelen emberek mellett, de általában hiányzik a magabiztosságod. Habár a csillagjegyed alapján elég zavaros az életed, mégis a horoszkóp úgy látja, hogy minden esélyed megvan arra, hogy 80 éves korodig élj.

(Forrás: varosikurir.hu)Ajánló

Ajánló