Mi tesz utánozhatatlanná?Válassz egy képet az alábbiak közül a neked szóló elemzésért!1. A kiszámíthatóságod tesz egyedivé: Véleményed szerint az élet legérdekesebb részei még rejtve vannak, vagy alulértékelik őket az emberek. Azonban kissé régimódinak is lehet nevezni, mert amikor valami megtetszik, akkor kitartasz mellette, még akkor is, ha már kiment a divatból.

Aki nem ismer, az elég furcsának találhat, ám mégis sokan szeretik a társaságodban tölteni az idejüket, mert tele vagy tudással, jó a rálátásod a dolgokra és sokkal bölcsebb vagy a legtöbb embernél.

2. Az önbizalmad tesz egyedivé: Olyan magabiztos személy vagy, hogy kicsit sem érdekel az, hogy mások milyen véleménnyel vannak rólad, ugyanis neked csak az számít, hogy te maximálisan elégedett vagy önmagaddal.

Ugyanakkor te abba a személyiségtípusba tartozol, amely nem biztos, hogy egyedül választotta az egyedülálló útját, ám már el sem tudod képzelni, hogy lehetnél másmilyen is. Ahogy a világon mindenkinél, úgy időnként veled is előfordul, hogy bizonytalan időszakot élsz meg, viszont soha szenvedsz személyiségzavarban, mert mindig tudod, hogy ki vagy valójában.

Nem szokásod izgatni magad azon, hogy mások mit gondolnak rólad. Téged egyedivé tesz, hogy soha nem akarsz beilleszkedni sehova, őszintén önmagadat adod, hiszen az nem a te bajod, ha valakinek nem tetszik az, aki vagy.

3. Az őszinteséged tesz egyedivé: Nyíltan, köntörfalazás nélkül kimondod, amit gondolsz, ám arra odafigyelsz, hogy ezt úgy tedd, hogy azzal lehetőleg ne bánts meg másokat. Ez azonban néha nem sikerül, mert képtelen vagy magadban tartani, ha valami nagyon mélyen bánt.

Az általad választott kép szerint a bolondos személyiséged miatt sokan kedvelik benned, hogy mersz őszinte lenni. Aki viszont ezt nem szereti benned, az valószínűleg saját magával szemben sem őszinte. Esetedben mindegy, hogy miről van szó, mert mindig megvan a saját véleményed, ami gyakran ellentmondásos.

4. A nyitottságod tesz egyedivé: Jellemző rád, hogy gazdag és tartalmas életet élsz, ami főleg annak köszönhető, hogy nyitottan állsz hozzá a lehetőségek többségéhez. Nem szokásod véleményt alkotni vagy elítélni valakit csak azért, mert szokatlan, elvégre téged érdekel az élet furcsább, különbségesebb oldala.

Szerinted a szokatlan és a furcsa ötletek nagyon jól illenek az életmódodba, méghozzá azért, mert a szokványos nem vet fel érdekes kérdéseket. Az általad választott kép azt is elárulja rólad, hogy elképesztően türelmes személy vagy, akit nehéz felzaklatni.

5. A stílusod tesz egyedivé: Nagyon jól tudod, hogy hogyan gyakorolhatsz jó benyomást másokra azzal, ha önmagadat adod. A túlzásokat kerülöd, ám mindig van valami, amivel kitűnsz tömegből, és próbálod a jó oldaladat kidomborítani, éppen ezért függetlenül attól, hogy akarod-e, megfordulnak utánad az utcán.

A csodás stílusérzéked minden bizonnyal megmutatkozik az otthonodban is, elvégre imádod, ha minden téren egyedi, szép és tetszetős környezet vesz körül. Esetedben biztos, hogy elsőként hallasz az új trendekről, de abban is élen jársz, hogy megválsz attól, ami már idejétmúlt.

Az általad választott lap alapján már-már megszállottan modern és naprakész vagy. Rólad az is elmondható, hogy soha nem igényled az átalakulást, viszont mások számára mindig tele van ragyogó ötletekkel.

6. A képzelőerőd és a fantáziád tesz egyedivé: Rólad elmondható, hogy sokkal élénkebben látod a színeket másoknál, mindig mindenben a meglepetést, a lendületet keresed, és állandóan találsz valamit, amit élvezhetsz. Biztos, hogy rengeteg örömmel töltöd meg a környezeted életét, és még az unalmas hétköznapokat is képes vagy feldobni némi vidámsággal és könnyedséggel.

Az általad választott kép szerint meggyőződésed, hogy szégyen túlságosan „normálisnak” lenni ebben a világban, éppen ezért imádod, hogy kicsit szokatlan vagy. Mindemellett az is jellemző rád, hogy nem hezitálsz, hanem mindig azonnal élsz a kínálkozó lehetőséggel és alkalommal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló