Most kiderül, hogy van-e karmikus adósságod!



Tudd meg, hogy hogyan rendezheted, ha van karmikus adósságod!

Hogy megkapd a névszámot, fel kell írnod a nevedet egy lapra, majd a betűk mellé írd oda az alábbi táblázatban hozzárendelt számot! Az ékezetes betűknél az ékezet nélkülit vedd figyelembe!Példa:

Kis Éva

1. lépés:

Kis 2+9+1, Éva 5+4+1

2. lépés:

Kis=12

Éva= 10

3. lépés:

Kis (12) + Éva (10) = 22, azaz 2+2 =4, tehát a névszámban nincs karmikus adósságszám.

Keresd ki a születési dátumodban a karmikus adósságszámot! Ezt úgy tedd meg, hogy írd fel egy lapra a születési dátumodat, majd add össze külön-külön az év, a hónap és a nap számjegyeit!

Példa:

Ha 1981. 09. 11-én születtél, akkor:

1981= 19

09 = 9

11 = 2

Már itt megjelenhet egy karmikus adósságszám. Ha ez nem történt meg, akkor számolj tovább úgy, hogy add össze az év, a hónap és a nap számait, vagyis:

19+9+2 = 30

Itt is megjelenhet egy karmikus adósságszám. Ha nem így történt, akkor a kapott összeget egyszerűsítsd tovább: 30= 3+0= 3

Ha valamelyik lépésben megjelenik a négy karmikus adósságszám egyike, akkor olvasd el az ahhoz tartozó leírást! Ha se a névszámodban, se a születési dátumodban nincs karmikus adósságszám, akkor nincs karmikus adósságod.

Karmikus adósságszám 13: A 13-as karmikus adósságszám általában a sikeres emberek, művészek, üzletemberek, sportolók karmikus adósságszáma, ez pedig megint csak arra utal, hogy a siker kulcsa a koncentráció. Bár nagy lehet a kísértés, hogy a könnyebbik utat válaszd, de ne feledd, hogy akkor búcsút mondhatsz a sikernek, és csak a megbánás, a feladás iránti vágy, az önbecsülés csökkenése és az a meggyőződés marad, hogy semmire sem vagy képes.

Jegyezd meg, hogy a fontossági sorrend elengedhetetlen a sikerhez, ezért muszáj betartanod az ütemtervet! Emellett minden esetben csináld végig azt, amit elterveztél, és eközben tartsd rendben a környezetedet, soha ne halogasd a dolgokat, mert a „majd holnap” a hét legzsúfoltabb napja, ami soha nem jön el!

Karmikus adósságszám 14: Esetedben az a veszély leselkedik rád, hogy a saját szabadságod tesz rabszolgává az alkohol vagy drog által, de az evéssel és a szexszel is túlzásba eshetsz. Neked muszáj önkontrollt gyakorolnod, ugyanis az önmegtartóztatás és a szerénység az, amivel rendezheted a 14-es számhoz tartozó karmikus adósságot.

Karmikus adósságszám 16: Az élet nagy, a terveidet fenyegető kihívások elé állít, te pedig olyan döntéseket hozhatsz, amelyek eredményeként olyasmi semmisülhet meg, amiért keményen megdolgoztál. Ez lehet egy önpusztító karrierválasztás, vagy egy rossz döntés, amivel tönkreteszel egy nagyszerű kapcsolatot.

A 16-os karmikus adósságszám tehát egy vesztes csata, ami alázatra tanít, de ugyanez fog megtanítani arra is, hogy kövesd a felsőbbrendű valóság jeleit és egy teljesen új tudatossággal figyeld az életet. A pusztítás után egy sokkal jobb életbe kezdhetsz.

Ha a 16-os karmikus adósságszámmal rendelkezel, akkor légy rendkívül óvatos az egoizmussal, ugyanis a 16-os karmikus adósságszámmal rendelkező emberek gyakran lenéznek másokat az intuitív és kifinomult intellektusuk miatt. Ha alsóbbrendűként tekintesz a világra, akkor azzal csak azt éred el, hogy teljesen elidegenesedsz és elmagányosodsz.

Karmikus adósságszám 19: Ha a te névszámodban vagy születési számodban is megjelent a 19-es, akkor muszáj leszel kiállni magadért és sokszor egyedül maradsz. Személyes nehézségek során fogsz szembesülni azokkal a bonyodalmakkal, amelyeket le kell győznöd. Számodra az élet egyik legnagyobb leckéje azért fog visszatérni az életedbe, mert önfejűen visszautasítottad a segítséget.

A mostani életed legnagyobb leckéje az, hogy meg kell tanulnod, hogy csak ember vagy, aki igyekszik a saját lábára állni, de ehhez olyan szükségleteid vannak neked is, mint a többi embernek, tehát neked is kell a támogatás, a segítség és a másoktól kapott megértés. Ezekre a világon mindenkinek szüksége van, ám olykor nem kapod meg kérés nélkül, így neked kell nyújtanod érte a kezed!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló