Erre számíthatsz a közeljövőben Mona Lisa titokzatos mosolya?Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha kíváncsi vagy a neked szóló jóslatra!1. Valóra válik az álmod: Azt jövendöli neked Mona Lisa titokzatos mosolya, hogy hamarosan valóra válik egy álmod, ami nagyon boldoggá fog tenni. Ugyanakkor tégy meg érte mindent, amit tudsz, akkor is, ha ez csak egy ima a vágyad valóra válásáért, ugyanis a sikerért neked is tenned kell!

2. Rövidesen jó hírt hallasz: Mona Lisa titokzatos mosolya azt jövendöli neked, hogy hamarosan olyan jó hírt hallasz, ami boldoggá tesz, vagy megkönnyebbülést hoz. Nem kizárt, hogy álmodni sem mertél arról, hogy sikerül valami, amivel kapcsolatban jó híreket kapsz a közeljövőben. Az is lehet, hogy nincs semmi, amire számítanál, és éppen ezért lesz nagy meglepetés a jó hír. Az általad választott lap alapján azt tanácsolja Mona Lisa, hogy légy résen, mert hamarosan teljesülhet a jóslat!

3. Azt kapod, amit kértél: Azt jövendöli neked Mona Lisa titokzatos mosolya, hogy hamarosan megkapod, amit kértél, ezért gondold át, hogy mi az, amit mostanában kértél! Talán egy jelet? Segítséget? Szerelmet?

Legyen bármi, az általad választott lap szerint, az égiek hamarosan megadják neked! Ugyanakkor remélhetőleg valami pozitív dologról lesz szó, még akkor is, ha dühödben, bánatodban kérted. Ha viszont esetleg mégis negatív értelemben kapod meg, amit kértél, akkor biztos, hogy egy életre megtanulod, hogy vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válik!

4. Hamarosan szerelembe esel: Mona Lisa misztikus mosolya azt jövendöli neked, hogy hamarosan szerelmes leszel, még abban az esetben is, ha most hallani sem akarsz ilyesmiről. A jóslat szerint nemsokára találkozol valakivel, aki rögtön elcsavarhatja a fejedet, de az is lehet, hogy kezdetben nem kedvelitek egymást, de aztán kiderül, hogy titeket egymásnak teremtett az ég, csak meg kell ismerned.

Párkeresőként komoly változást jelez számodra a lap, hiszen hamarosan kapcsolatban élhetsz. Ha viszont már foglalt vagy, akkor ne válassz másik lapot, mert ez a jóslat rád is vonatkozik, méghozzá úgy, hogy hamarosan sikerül felfrissíteni, megújítani a kapcsolatodat, a párod pedig olyan gesztussal lephet meg, ami által újra bele fogsz szeretni.

5. Nemsokára bővül a család: Mona Lisa titokzatos mosolya azt üzeni neked, az általad választott lapon keresztül, hogy hamarosan bővül a családod. Lehet, hogy szülői örömök elé nézel a közeljövőben, vagy valamelyik rokonod, barátod jelenti be, hogy gyermeke fog születni, ez a hír pedig téged is boldoggá tesz majd. Ha a család bővülése váratlanul, felkészületlenül ér, akkor se aggódj, hanem tudd, hogy az életben minden okkal történik, és minden a legnagyobb rendben lesz!

6. Olyat teszel, amivel saját magad is megleped: Azt üzeni neked Mona Lisa titokzatos mosolya, hogy hamarosan olyasmit teszel, amivel alaposan megleped még saját magadat is. Hamarosan kilépsz a komfortzónádból és valami bátor dolgot teszel. Ki tudja, talán holnap úgy döntesz, hogy elutazol egy világkörüli útra? A neked szóló jóslat szerint tehát valami olyasmit teszel a közeljövőben, amiről el sem akarod hinni, hogy tényleg megtetted.

7. Valaki boldoggá tesz téged: Mona Lisa misztikus mosolya azt üzeni, hogy hamarosan lesz valaki, aki boldoggá tesz téged. Az, hogy mivel, sok minden lehet, így például boldoggá tehet azzal, hogy eljegyez, meglep valamivel, amire már sok ideje vágytál, esetleg olyasmit mond, ami örömmel tölt el.

Az is változó, hogy ki lesz ez a személy, ugyanis boldoggá tehet a párod, egy barátod, a gyermeked, vagy valaki más is. Ami biztos, hogy Mona Lisa szerint hamarosan valaki elképesztően boldoggá fog tenni.

8. Pénz áll a házhoz: Mona Lisa titokzatos mosolya azt üzeni, hogy hamarosan megoldódnak az anyagi problémáid, vagy legalábbis annyi pénzzel gyarapszik a pénztárcád, amennyi elég lesz ahhoz, hogy kimássz a bajból.

Az hamarosan kiderül, hogy ezt a váratlan anyagi szerencsét a főnöködnek, egy munkának, esetleg valaki másnak köszönheted-e.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló