Megdöbbentő, megtörtént ügyekNégy elképesztő történet, ami tényleg megtörtént.Tetemek a falakban: Senki sem vágyik arra, hogy az otthona felújítása során tetemet, mágikus szertartásra utaló tárgyakat, találjon a falakban, ám olykor az ilyesmi előfordul. Ez történt egy Schuylkill megyei családdal is, amikor 2015-ben szigetelni akarták az auburn-i házukat, ugyanis a gipszkartonrétegek mögött egy 30-as és 40-es évekből származó újságokba tekert állati tetemeket és különös tárgyakat találtak.

Az üggyel kapcsolatban Kajia Bretzuis elárulta, hogy 2012 óta néha találtak egy-két állattetemet. Mivel a család szerette volna kideríteni, hogy milyen rituálé része a falban talált tetem és tárgyak, ezért elküldték azokat egy szakértőnek, aki megállapította, hogy azok egy holland mágikus szertartás részei, amit betegségek gyógyítására mutattak be.

Öngyilkos Disney alkalmazottak: Nem az 51-es körzet az egyetlen kedvenc témája az összeesküvés-elmélet hívőknek, hanem a Disney is, amivel kapcsolatban már számos rémisztő teóriát és pletykát terjesztettek el világszerte. Ezek egyike, hogy a stúdió filmjeiben rejtett, manipulatív utalások szerepelnek.

Ugyanakkor a Disney-vel kapcsolatban léteznek olyan morbid történetek is, amelyek biztos, hogy megtörténtek. Ezek egyike 2010-ben történt, amikor a párizsi Disneyland két alkalmazottja öngyilkosságot követett el.

Az első áldozat vonat elé vetette magát. A másik, aki Disneyland étteremvezetője volt, egy hónappal később ölte meg magát. A 37 éves, nős, négygyerekes férfi falán ezt a feliratot találták: „Nem akarok többé Mickey-nek dolgozni.”

Az öngyilkosságokkal kapcsolatban azt állapították meg, hogy az új vezetés által teremtett, nem túl ideális munkakörnyezet miatt váltak depresszióssá az alkalmazottatok, akik ezért vethettek véget az életüknek.

A sorozatgyilkos otthonába költöztek be: Sokan úgy vesznek, vagy bérelnek ki házat, hogy nem néznek utána az ingatlan múltjának, hogy korábban kik éltek ott, hogy mi zajlott le az épület falai között, ami általában nem probléma, ám néha előfordul, hogy idővel sokkoló dolgok derülnek ki a ház múltjáról.

Ez történt Catrina McGhaw esetében is. A nő 2014 márciusában bérelt ki egy észak megyei tanyát, ahol a főbérlője Sandra Travis volt. Néhány hónappal a beköltözés után McGhaw és az egyik barátja úgy döntött, hogy megnéznek egy sorozatgyilkosról szóló dokumentumfilmet, aminek egy pontján rémülten ültek fel, és riadtan néztek egymásra, ugyanis a műsorban azt a házat mutatták, amelyben éppen tartózkodtak.

A sokkoló felfedezés után kiderült, hogy a ház korábbi tulajdonosa Sandra Travis fia, a sorozatgyilkos Maury Travis volt, aki több kínzókamrát épített a ház alagsorában, ahol a holttesteket is elrejtette. A sorozatgyilkos tizenhét nőt ölt meg, de a tettért soha nem ítélték el, ugyanis öngyilkosságot követett el, még mielőtt bíróság elé állhatott volna.

McGhaw azonnal fel akarta bontani a bérleti szerződést, de a főbérlő ezt csak akkor hagyta, amikor az albérlő már a hatóságot is értesítette az ügyről.

A kőbaba: A szülés sokak számára félelmetes dolog, ám olyasmiről kevesen hallottak, hogy egy várandós nő annyira megijed, hogy csak évekkel később hozza világra a magzatát, pedig Zahra Aboutalib esetében ez történt.

A történet szerint 1955-ben, az akkor 26 éves Aboutalib két napja vajúdott, amikor elment egy marokkói kórházba, ahol szemtanúja volt egy másik terhesnő fájdalmas szülését. Ez annyira megrémisztette, hogy hazarohant.

Aboutalib nem szült, a fájdalmai pedig egy idő után megszűntek. A nő folytatta az életét, ami során három gyereket fogadott örökbe, majd nagymama lett. 46 évvel később azonban Aboutalib erős fájdalmai visszatértek, ezért orvoshoz fordult.

Az ultrahangvizsgálat és az MRI eredményéből kiderült, hogy a nőnek méhen kívüli terhessége volt, a megkövesedett baba pedig beépült a szervei közé. A magzatot négy órás műtéttel távolították el. A nő azért lett híres, mert 75 évesen szült egy kőbabát.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló