Tudd meg, hogy milyen nehézséggel kell megküzdened!



A példa alapján számold ki az akadályszámodat, majd olvasd el a neked szóló üzenetet!Példa:

Ha 1977. 04. 25-én születtél, akkor itt egyszerűsítened kell a napot, tehát 2+5=7.

Most vond ki a születési hónap számából a születési nap számát: 4-7= -3, tehát a 3-as az akadályszámot, ugyanis a mínusz jelet figyelmen kívül kell hagyni.

0-s akadályszám: Ha a nullát kaptad eredményül, akkor különleges akadályszámmal rendelkezel, mert ez azt jelenti a számmisztika szerint, hogy az életedben nincs, ami említésre méltó stresszt okozna a számodra, tehát a nulla szerencsés alkatra és szerencsés sorsra utal.

1-es akadályszám: Ha az 1-es akadályszámhoz tartozol, akkor a számmisztika szerint ez azt jelenti, hogy általában komoly akadályokba, ellenállásba ütközöl, amit nagyon nehezen tudsz elviselni. Esetedben mindegy, hogy merre fordulsz, mert minden irányban ellenállásba ütközöl.

2-es akadályszám: Te sehogy sem tudod lerázni magadról azt a rossz érzést, amit egy ártalmatlan észrevétel, megjegyzés kelt benned. Szintén ez az oka annak is, hogy nincs természetes reakciód a környezeted felé, ugyanis csak megjátszod azt a viselkedést, amit szerinted elvárnak tőled.

3-as akadályszám: A 3-as akadályszám szerint visszafogott, félrehúzódó személyiség vagy, aki kényelmetlenül érzi magát a társasági érintkezésben. Ha úgy alakul, hogy muszáj egy társaságban töltened az idődet, akkor könnyen túlreagálod a dolgokat. Ugyanakkor a 3-as akadályszám arra is utal, hogy talán még nem nyílt meg az út a kreatív képességeid nyilvánossá tétele felé.

Valószínű, hogy ügyetlennek, szerencsétlennek érzed magad azokban a helyzetekben, amelyekben világosan és pontosan szeretnéd kifejezni magad. Ezekben a szituációkban a rossz érzésed akadályozhat meg abban, hogy jó benyomást tégy, pedig ez az, amire szükséged van ahhoz, hogy kinyisd az ajtókat.

4-es akadályszám: A 4-es akadályszám szerint nem vagy összhangban az életárammal, mert tartalékolnod kellene a pocsékolás helyett, és rendetlen vagy, amikor rendre lenne szükség. Legbelül sokat bosszankodsz, ha nem kapod meg a vágyott lehetőséget, ám be kell látnod, hogy azért neked is tenned kell.

5-ös akadályszám: Az 5-ös akadályszám arra figyelmeztet, hogy légy óvatos, mert ha nem leszel az, akkor könnyen elveszítheted az ellenőrzést önmagad felett, aminek következményeként az impulzivitás, a gyorsaság, a vakmerőség és a dolgok túlhajtása válthat az értékmérőddé. A legrosszabb esetben akár alkoholistává és drogfüggővé válhatsz.

6-os akadályszám: A lehetetlen elvárásaidnak egyszerűen képtelenség megfelelni, ezért utálattal szabadulsz meg mindenkitől, aki elbukott, hogy újabb áldozatokat keress. A 6-os akadályszám azt is jelzi, hogy belül nem egy rugalmas, szerető személyiség vagy, hanem egy fontoskodó, önelégült lélek. Elvárod, hogy a párod kizárólag azt tegye, ami neked jó, de az már nem érdekel, hogy ő mit szeretne.

7-es akadályszám: Esetedben könnyen bekövetkezhet, hogy a cinizmus és a rettegés veszi át a hatalmat feletted, méghozzá azért, mert elzárod magadat az élet örömei elől. Ebben az esetben intellektuális lázadó lehetsz, aki folyton az élet viszontagságaival harcol ahelyett, hogy a lelki viszontagságaival küzdene meg. Esetedben az elméd válhat a pajzsoddá, ami megvéd és elzár mások kedvessége, melegsége, gyengédsége elől.

8-as akadályszám: A 8-as akadályszám azt üzeni, hogy dolgozz a pénzhez való hozzáállásodon, és azon, hogy hogyan élhetsz a legelőnyösebben azzal, amid van! Könnyen lehet, hogy az emberek manipulálására használod a pénzt és meggondolatlanul költesz, hogy ezzel megteremtsd annak illúzióját, hogy sikeres vagy. Amíg ezt nem hagyod abba, addig nem lesz kapcsolatod a belső éneddel.

9-es akadályszám: Ha a 9-es akadályszámot kaptad eredményül, akkor valamit elrontottál a számolásnál, mert a számmisztika szerint az akadályszám nem lehet kilences, mert ebben a számításban nem létezik két olyan szám, aminek a különbözete kilenc.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló