Semmit se hagyj félbe augusztusban!Öt tanács Hamaliel, a hónap angyalától, hogy jobbá tedd az életedet a nyár utolsó havában.Mindjárt belépünk augusztusba, a nyár utolsó havába, amelynek angyala, Hamaliel elárulja, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket feltétlenül el kellene végezned annak érdekében, hogy boldogan és elégedetten zárd le a nyarat és kezdd az őszt.

Ne hagyj semmit félbe: Hamaliel azt tanácsolja, hogy lehetőleg semmit se hagyj félbe augusztusban, hiszen ez a nyár utolsó hava. Zárd le az évszakot úgy, hogy elvarrsz minden szálat az életed összes területén. Igyekezz befejezni, amibe belevágtál, valósítsd meg a terveidet, szakítsd meg, vagy építsd újjá a kapcsolataidat!

Augusztusban tégy meg mindent, amit tudsz, viszont ezt ne akard görcsösen, ugyanis elég annyit megtenned, amennyi a hónapba belefér! Emellett dolgozz a teremtésen, alkalmazd a Vonzás Törvényét, mert akkor biztos lehetsz abban, hogy megkapsz mindent, ami a vágyaid teljesítéséhez szükséges a nyár utolsó havában.

Végezz számvetést: Amellett, hogy az augusztus és a logika angyala, még a betakarítás és az isteni bőség angyala is Hamaliel, akitől azt is kérheted, hogy segítsen a bőség bevonzásában. Ő azonban most azt tanácsolja neked, hogy végezz számvetést a nyár utolsó havában, és gondolj át mindent, amit a nyáron és eddig az évben kaptál, valamint adj hálát ezekért!

Ez azért is fontos, mert a hálával még több olyan dolgot vonzol be, amiért hálát adhatsz. A nyár utolsó havában mindenképpen tudatosítsd magadban, hogy milyen sok jót kaptál! Eközben iparkodj szellemi bőséget szerezni!

Gondolkodj logikusan: Hamaliel arra kér, hogy gondolkodj logikusan augusztusban, ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen hagyd figyelmen kívül azt, amit a szíved súg! Most érdemes lesz jobban figyelned a gondolataidra, ugyanis a nyár az érzelmek időszaka, amiben sokan hajlamosak elragadtatni magukat.

Igaz, hogy a nyári kalandok izgalmasak, szép emlékek, de azért ne légy meggondolatlan! Hamaliel arra kér, hogy a döntéseid, cselekedeteid előtt alaposan gondolj át mindent augusztusban, aminek időszakában, ha kéred, akkor tisztánlátással és reális látásmóddal segít neked.

Tégy rendet a fejedben: A logika angyalaként Hamaliel elősegíti a tiszta tudatot, ezért augusztusban bátran kérd, hogy segítsen harmóniát teremteni az elmédben és javítsa az intellektuális képességeidet!

Emellett Hamaliel abban is támogat a nyár utolsó havában, hogy tiszta fejjel gondolkodj a nehéz helyzetekben. A hónap angyala segítségével, vagy egyedül, próbálj rendet tenni a fejedben, szabadulj meg a negatív, akadályozó gondolatoktól és a téged visszatartó hiedelmektől!

Engedd el magad: Hamaliel azt tanácsolja, hogy engedd el magad augusztusban, ugyanis attól, hogy figyelsz a gondolataidra és tetteidre, még lehetnek kalandos napjaid a nyár utolsó havában. Ez a bölcsek nagy titka! Ők úgy tudnak élni, hogy közben jelen vannak.

Augusztusban próbáld ezt ki te is! Csak lazulj el, engedd el magad és hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, ám közben figyelj is, ne hagyd, hogy túlságosan lankadjon a figyelmed! Hamaliel arra kér, hogy bátran szerezz tapasztalatokat és ne ijedj meg a változásoktól augusztusban, mert mindezt ajándékba kapod!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló