Mit üzen augusztusra a számmisztika?



Tudd meg, hogy mi vár rád a nyár utolsó havában a születésed napja alapján!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Augusztusban a karrier, a siker, a megbecsülés és a presztízs kap főszerepet az életedben, ugyanis most minden körülmény adott ahhoz, hogy felelősséget vállalj ezek eléréséért. Emellett szívesen segítesz másoknak a nyár utolsó havában. Augusztusban arra is számíthatsz, hogy kicsit sem érzed magad fáradtnak, nem esik nehezedre a munka, vagy az, hogy másoknak segíts. Mindezért cserébe elismerést és rivaldafényt kapsz a nyár utolsó havában.

2. Ha párkapcsolatban élsz, akkor augusztusban a szokottnál érzékenyebb leszel a kedvesed igényeire. Emellett az augusztus az önismeretről és az önvizsgálatról fog szólni számodra, ugyanis érdekes és pontos kérdéseid lesznek, amikre megkaphatod az ugyanilyen válaszokat.

3. A pénz kap kiemelt szerepet az életedben, és csak rajtad múlik, hogy sikeresek lesznek-e a pénzügyi tranzakcióid, vagy sem, ezért fontos, hogy légy óvatos! A nyár utolsó havában a nagy kockázat vesztességet fog jelenteni, ezért kerüld a komolyabb befektetéseket, a tartalékaidat pedig eszedbe se jusson felélni! A pénzügyeid terén a legjobb megoldás az lesz, ha augusztusban konzervatív leszel és nem költesz feleslegesen.

4. Az otthoni feladataiddal, a szeretteiddel kapcsolatos ügyekkel, a helyi és a közösségi feladatokkal kell foglalkoznod augusztusban. A 4-es szám alapján jellemző rád, hogy olykor önző vagy másokkal szemben, ami előnytelen tulajdonság, ezért ezt próbáld kerülni a nyár utolsó havában! Augusztus második felében minden esélyed meglesz arra, hogy rendezd a családi ügyeidet, ami nyugalommal tölt majd el. Az örömödben mindenki osztozni fog, ez pedig megszépíti a nyarad utolsó napjait.

5. Kedvező időszak lesz a számodra az augusztus. Most sikeres lehetsz a munkában és a pénzügyi tranzakcióid is jól alakulnak. Ugyanakkor ne kapkodj, mert a rohanással csak tönkretennéd a presztízsedet a nyár utolsó havában. Oda kell figyelned arra, hogy senkiben se kelts olyan benyomást, amiből azt hihetik, hogy titkolózol vagy erőszakos vagy!

6. Az építés, a javítás és minden újjávarázslása lesz a legfontosabb feladatod augusztusban. A pénzügyeid nagy lendületet kaphatnak, míg a kapcsolataidban kisebb bonyodalom várható, ezért iparkodj kerülni a konfliktushelyzeteket a nyár utolsó havában!

Ha kapcsolatban élsz, akkor a csendes, romantikus, szerelmes együttlétek kerülne előtérbe az életedben, viszont a titkolózást mindenképpen kerüld augusztusban! A nyár utolsó hétvégéin akkor is próbáld kipihenni magadat, ha ez nehezedre esik!

7. Próbáld távol tartani magad a tömegtől, mert a személyes ügyeid megoldása és lezárása a legfontosabb feladatod a nyár utolsó havában! Mindegy, hogy hány éves vagy, mert a képzelőerőd mindig nagy segítségedre van. Augusztusban nagy a valószínűsége annak, hogy mesés felfedezést teszel valamivel kapcsolatban.

8. Az augusztus kiváló időszak lesz arra, hogy javíts a kapcsolataidon, mind szerelmi, mind üzleti téren. Ha vannak függőben maradt ügyeid, akkor azokban komoly előrelépést tehetsz a nyár utolsó havában. Nyugodtnak és kipihentnek érezheted magad. Emellett esélyed lesz arra, hogy új baráttal gazdagodj, vagy egy régi, sok éve nem látott ismerőssel találkozz augusztusban.

9. A múltaddal és a jövőddel kapcsolatos titkokra fogsz rájönni augusztusban. Emellett váratlan információkat kaphatsz, ha pedig a megérzéseidre hallgatva cselekszel, akkor a kockázat kifizetődik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló