Ezek a legjobb tulajdonságaid az emberek szerint!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy miért szeretnek a legtöbben.Kos

Erős vezető: Minden esetben vállalod a felelősséget a tetteidért, ráadásul hajlandó vagy másokért is kiállni, ami miatt sokan felnéznek rád és adnak a véleményedre.

Karizmatikus: Kos jegyed alapján elképesztő kisugárzással rendelkezel, amivel mágnesként vonzod az embereket.

Bika

Gyakorlatias: Kiváló a problémamegoldó képességed, és könnyen rájössz, hogy melyik úton lehet a legegyszerűbben eljutni A pontból B pontba.

Érzéki: Imádsz a szeretteid kedvében járni, és mindig tudod, hogy mivel nyűgözheted le őket.

Ikrek

Szórakoztató: Nyitott vagy az új dolgokra, a rugalmasságod és a jó alkalmazkodó képességed miatt minden helyzetből ki tudod hozni a lehető legjobbat.

Kiváló kommunikációs készség: Bármiről képes vagy órákig beszélgetni, és mivel meghallgatsz másokat, ezért sokan neked mondják el a problémáikat.

Rák

Gondoskodó: Igyekszel igazi otthont teremteni a családodnak, és fáradhatatlanul teszel arról, hogy a szeretteid semmiben se szenvedjenek hiányt.

Ambíciózus: Másokat is motiválsz azzal, hogy milyen keményen dolgozol azon, hogy megteremtsd a boldog mindennapokhoz szükséges feltételeket.

Oroszlán

Optimista: Igyekszel meglátni a dolgok jó oldalát, és erre biztatsz másokat is. Ha valakinek hangulatjavításra van szüksége, az tudja, hogy tőled megkaphatja.

Hűséges: Sokan szeretik benned, hogy még a legnehezebb időkben is kitartasz a szeretteid mellett, ugyanis az elköteleződésed gyakran egy életre szól, legyen az barátság, vagy párkapcsolat.

Szűz

Vicces: Az éles elmédnek, az intelligens humorérzékednek és a pikírt szarkazmusodnak köszönhetően mindig jól érzik magukat azok, akik a közeledben tartózkodnak.

Kommunikatív: Jellemző rád, hogy minden esetben kimondod, amit valójában gondolsz, viszont ezt általában jól csomagolod be. Az ismerőseid tisztában vannak azzal, hogy bármit is kérdeznek tőled, arra egyenes választ kapnak, de azt is tudják, hogy veled mindent megbeszélhetnek.

Mérleg

Társaságkedvelő: Imádod a társasági eseményeket, ráadásul gyakran te magad hívod össze az embereket egy kis szórakozásra, amivel képes vagy összetartani a barátságokat.

Gyengéd: Az uralkodó bolygód, a Vénusz hatása miatt mindig ráérzel, hogy kihez hogyan kell közeledned és mire van szüksége ahhoz, hogy javuljon a kedélyállapota.

Skorpió

Szenvedélyes: Skorpió jegyűként az élet minden területén jellemző rád a szenvedély. Esetedben mindegy, hogy mibe vágsz bele, azt biztos, hogy teljes odaadással teszed, amivel motiválod a környezetedet is.

Védelmező: A barátaid és a családod tisztában vannak azzal, hogy rád mindenben számíthatnak, hiszen akár még tűzbe is tennéd a kezed azokért, akiket szeretsz.

Nyilas

Kalandor: Imádsz új dolgokat kipróbálni, érdeklődsz az ismeretlen iránt, és képes vagy másokat motiválni, hogy vágjanak bele a nagy kalandba

Bölcs: Kiváló a rálátásod a dolgokra, és nem esik nehezedre a rész helyett az egész képet nézni. Sokan kérik a tanácsodat, mert azokkal általában megragadod a lényeget.

Bak

Elkötelezett: Bak jegyűként utálod a játszadozást, éppen ezért a szándékaid mindig világosak, amit szeretsz mások tudomására hozni. Ha valaki mellett elkötelezted magad, akkor az számíthat rá, hogy jóban-rosszban kitartasz mellette.

Odaadó: Bak jegyűként bármit képes lennél megtenni azért, hogy örömet szerezz a szeretteidnek, és nagyon jól tudod, hogy ezt hogyan teheted meg. Soha nem sajnálod az időt és az energiát rááldozni arra, hogy boldoggá tedd azokat, akiket szeretsz.

Vízöntő

Intelligens: Rendkívül éles elmével áldott meg az élet, nagyszerű beszélgetőpartner vagy, ráadásul remek a problémamegoldó képességed és nagyon jók a meglátásaid.


Nyitott: Sokan szeretik benned, hogy nyitott szívű és elméjű teremtés vagy.

Halak

Empatikus: Sokan szeretik benned, hogy képes vagy szinte teljesen átérezni mások érzéseit.

Romantikus: Mivel született álmodozó vagy, ezért másokat is ki tudsz húzni a szürke hétköznapokból.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló