Erre számíthatsz augusztusban a Cigánykártya szerint (2. rész)



Augusztusi horoszkóp Mérlegtől a Halakig.Mérleg: Mérleg jegyed alapján a Bíró, a Szerelem és a Bosszúság lapokat kaptad augusztusra, aminek időszakában valamivel kapcsolatban megtudod az igazat. Könnyen lehet, hogy csak a saját hibáiddal, botlásoddal kell szembesülnöd, de az sincs kizárva, hogy egy olyan helyzet tisztázódik, amelyben igazságtalan volt veled valaki.

A szerelmi életed jól alakul, de pár problémára azért számíthatsz a nyár utolsó havában. Az életed más területén is előfordulhat veszekedés és bosszúság.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján a Szerencsétlenség, az Ellenség és a Hamisság lapokat kaptad augusztusra. A három lap arra utal, hogy új ellenséget szerzel a nyár utolsó havában, vagy kiderül valakiről, hogy valójában eddig ellened áskálódott, hazudott neked és átvert.

Emellett a neked osztott lapok azt is üzenik, hogy augusztusban rá kell jönnöd, hogy bizonyos tekintetben rossz úton jársz. Bár joggal érezheted úgy, hogy minden ellened van, semmi sem alakul jól, és kisebb káosz uralkodik körülötted, kétségbe azért ne ess, mert a problémás augusztus után egy sokkal jobb időszak veszi majd kezdetét!

Nyilas: A Bosszúság, a Hamisság és a Szívkirálynő lapokat kaptad augusztusra a csillagjegyed alapján. A neked osztott lapokon keresztül arra figyelmeztet a Cigánykártya, hogy sok bosszúságra kell számítanod a nyár utolsó havában, aminek időszakában úgy érezheted, hogy mindenki, emberek és égiek egyaránt, veled akarnak kiszúrni.

A dolgaid nem alakulnak úgy, ahogyan remélted, sőt, nem kizárt, hogy rájössz, hogy eddig teljesen rossz úton jártál. Emellett kiderülhet, hogy valaki átvert. Mindemellett a Cigánykártya lapjai azt üzenik neked, hogy augusztusban muszáj megszabadulnod azoktól a dolgoktól és emberektől, akik csak hátráltatnak. Habár mindez nem hangzik jól, mégse ess kétségbe, mert képes leszel megoldani a problémáidat a nyár utolsó havában. Ha párt keresel, akkor sikered lehet augusztusban.

Bak: Bak jegyed alapján a Nagypénz, a Szomorúság és a Látogatás lapokat kaptad augusztusra. A neked osztott lapok arra utalnak, hogy egy nem várt, vagy ellenkezőleg, nagyon várt látogató fog meglepni a nyár utolsó havában. Amellett, hogy ez a találkozás boldoggá tesz, még anyagiak téren is számíthatsz örömre.

A Cigánykártya szerint a szerencse kegyeltjének érezheted magad augusztusban, aminek időszakában plusz pénzzel gyarapodhatsz, de akár egy jobban fizető állást is kaphatsz. Sikerből nem lesz hiány a nyár utolsó havában.

Mindemellett az is lehetséges, hogy a látogatás és az anyagi fellendülés összefügg majd. Valami azonban be fogja árnyékolni az örömödet, hiszen a Szomorúság lap ezt jelzi neked augusztusra.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként a Bosszúság, a Szerencse és a Vágy lapokat kaptad augusztusra, aminek időszakában igazán szerencsésnek érezheted magad, ugyanis minden esélyed meglesz arra, hogy megvalósítsd a vágyaidat, terveidet és az álmaidat.

A Cigánykártya neked osztott lapjai alapján úgy érezheted a nyár utolsó havában, hogy szinte minden és mindenki összefog, hogy sikerben és örömben gazdag augusztusod legyen. Ebbe beletartozik a boldogsággal teli párkapcsolat is, amiben úgy érezheted, hogy a párod mindent megtesz, hogy kielégítse a vágyaidat.

A Bosszúság lap azonban azt jelzi, hogy a sok jó között lesz, ami gondot okoz augusztusban, ám te ne hagyd, hogy valami, vagy valaki keresztbe tegyen neked!

Halak: Halak jegyűként a Katonatiszt, a Szívkirály és a Halál lapokat kaptad augusztusra. A neked osztott lapok alapján nagy fordulat következik be az életedbe a nyár utolsó havában. A Halál lap szerint ugyan érhet veszteség augusztusban, de az nem halál lesz, hanem inkább anyagi természetű vesztesség, vagy esetleg szakítás.

A hivatalos ügyeidben döntés, eredmény születhet a nyár utolsó havában, de azt nem árulják a neked osztott lapok, hogy mi lesz az ügy kimenetele. Ha párt keresel, akkor legváratlanabb helyen és időben találhat meg a szerelem.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló