Adj hálát a nyárért augusztusban!Ezeket a dolgokat tedd meg a hónap angyala szerint a fejlődésed és boldogabb élet érdekében!Adj hálát a nyárért: A nyár utolsó havában idézd fel magadban, hogy mi minden történt, mit kaptál 2022 nyarán, amitől végy búcsút úgy, hogy hálát adsz az ajándékaiért, mindenért, ami jó érzéssel és örömmel tölt el, így például gondolj vissza az élményeidre és mondj köszönetet azokért, és légy hálás a nyaralásodért, de még a szép időért is.

Fejleszd a kapcsolataidat: Ehhez bátran kérd Hamaliel segítségét, ugyanis a feladatai közé tartozik az interaktív készségek javítása otthon, a munkahelyen és a mindennapos kapcsolatok terén. Emellett ő fejleszti az emberek kommunikációját, illetve azt, hogy tisztán beszéljenek egymással.

Hamaliela segítségedre lehet, ha javítanál a szeretteiddel, a kollégáiddal való kommunikációdon. Ugyanakkor fontos, hogy a kapcsolataidnak őszinteségen kell alapulniuk, valamint törekedj arra, hogy gördülékenyebb, tisztább kommunikáció legyen köztetek!

A belső világodat is gazdagítsd: A belső világodat is gazdagítanod kellene augusztusban. Ehhez bátran kérd Hamaliel segítségét, mert ő nemcsak a logika és az augusztus angyala, hanem a betakarítás és az isteni bőség angyala is, ezért a szellemi és az anyagi bőséget is elhozza.

Hamaliel azt tanácsolja neked, hogy ne csak az anyagi bőségre koncentrálj augusztusban, hanem fordíts ugyanannyi figyelmet a belső világod gazdagítására is! Törekedj arra, hogy a lelked jól érezze magát! Ennek érdekében kényeztesd és ápold, valamint szabadulj meg a negativitástól, a félelmektől és a rossz érzésektől! Augusztusban mindenképpen foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek feltöltenek!

Ne menekülj a tapasztalások elől: Hamaliel azt tanácsolja, hogy ne menekülj a tapasztalások elől! Ezt a tanácsot ne csak a nyár utolsó havában fogadd meg, hanem az év bármely más havában is tégy eleget neki!

Hamaliel arra kér, hogy augusztusban se feledd, hogy minden jó okkal történik az életben, még akkor is, ha eleinte nem látod át a nagyobb összefüggéseket. Minden tapasztalattal egyre bölcsebbé válsz és közelebb kerülsz a sorsodhoz. Örülj a tapasztalásoknak, hiszen azok ajándékok az élettől!

Fejezd be, amibe belefogtál: Annak érdekében, hogy fejlődj és boldogabb életet élj be kell fejezned mindent, amibe nyáron belevágtál! Az augusztus az évszak utolsó hava, tehát hamarosan lezárul a nyár, ami után jön az ősz, és azzal együtt az új feladatok, ezért Hamaliel arra kér, hogy varrd el a szálakat, fejezd be az összes olyan feladatodat, amelyet nyáron kezdtél el, és valósítsd meg az évszakkal kapcsolatos vágyaidat!

Augusztusban fontos lezárd a rövid távú, szezonális ügyeidet, mert az új évszak új célokat, feladatokat hoz! Ugyanakkor ne kezdj kapkodni, mert Hamaliel azt szeretné, hogy szép lassan fejezd be azokat a feladataidat, amelyeket félbehagytál!

Tanulj meg logikusabban gondolkodni: Ha szeretnél fejlődni és boldogabban élni, akkor meg kell tanulnod logikusabban gondolkodni. Ennek érdekében próbáld kicsit félretenni az érzéseidet augusztusban, és igyekezz logikusabban gondolkodni!

Természetesen itt Hamaliel nem azt tanácsolja, hogy egyáltalán ne foglalkozz az érzelmeiddel és azzal, amit a szíved súg, ugyanis csak arra kér, hogy tanulj meg logikusabban gondolkodni, amiről a nyár utolsó hava után se szokj le!

Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, kitartásra, tisztánlátásra és reális látásmódra lesz szükséged, tehát csupa olyan tulajdonságra, ami minden emberben megtalálható.

Teremtsd harmóniát a fejedben: Hameliel azt tanácsolja, hogy teremts harmóniát a fejedben, ha fejlődésre és boldogabb életre vágysz! Ehhez kérd a segítségét ahhoz, hogy tiszta legyen a tudatod, hogy harmóniát teremts a gondolataidban, hogy logikusan tudj gondolkodni, hogy javuljanak az intellektuális képességeid és még a nehéz helyzetekben is tisztán tudj gondolkodni. A nyár utolsó havában számíthatsz arra, hogy Hameliel segít rendet tenni a fejedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló