Akár szerencsét is kérhetsz az ingávalGyors és könnyű varázslatok, amelyekhez szinte csak egy ingára lesz szükséged.Szerencseigézése: Csütörtökön, növőhold idején szükséged lesz 6 darab zöld gyertyára, 1 ingára, 1 téged, vagy az adott személyt ábrázoló fotóra, és fahéj, szerecsendió, rozmaring, majoránna és babér füstölőkeverékre.

Gyújtsd meg 6 darab zöld gyertyát és a fahéj, szerecsendió, rozmaring, majoránna és babér füstölőkeveréket, majd tedd középre a fényképet, ami téged ábrázol, vagy azt a személyt, akinek a szerencsét szánod.

Ezután tartsd az ingát a fotó fölé, és mondd el az alábbi varázsigét, aminek szövegét változtasd meg, ha nem magadnak szánod a szerencsét:

„Ebben a pillanatban fordul a kocka, méghozzá a javamra, mert Fortuna asszony kegyes hozzám és végre a szerencse eljön hozzám. Jöjj szerencse várok rád, elhárítok utadból minden akadályt, hogy egyenesen rám találj!”

Hagyd, hogy az inga szabadon mozogjon! Eközben érezd, hogy feltölt a mágikus erő, a szerencse, vagy elönti azt, akiért a szertartást végzed. Képzeld el, hogy miként valósul meg a szerencse az életedben. A varázslatot egészen addig ismételheted, ameddig szükségesnek érzed!

Szenvedély felébresztése: Pénteken, növőhold idején szükséged lesz 1 ingára, 1 fényképre a személyről, akiben szenvedélyt szeretnél ébreszteni, 9 darab piros gyertyára és rózsa, fahéj és ylang-ylang füstölőkeverékre.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor a szertartást kezdd a 9 darab piros gyertya és a rózsa, fahéj és ylang-ylang füstölőkeverék meggyújtásával! Ezt követően helyezd a gyertyák közé a fényképet, majd tartsd a fotó fölé az ingát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Egész testedben és lelkedben ellenállhatatlan tűz ébred fel irántam. Yemanja istennő szent lángjai olvasszák fel szívedet, mardossák a szellemedet, izgatják a testedet, és csak akkor csillapodhat égető vágyad, miután velem találkoztál és velem háltál. Kívánj engem, akarj engem, szeress engem!”

A varázsszavak után engedd az ingát körözni, főleg a fej, a szív és a nemi szerv körül. Eközben képzeld el, hogy az istennő tüze lángra lobbantja a párodat, vagy a kiszemeltedet, aki nagyon akar téged. Képzeld el, hogy ennek eredményeként forrón szeretkeztek, ami után tovább fog tombolni köztetek a szenvedély, ami felfrissíti a szerelmeteket.

Rontás- és átoklevétel: Ha rontás- és átoklevétel céljából végeznél el egy gyors és könnyű varázslatot, akkor ezt szombaton, fogyóhold idején érdemes megtenned. Ehhez szükséged lesz 7 darab fekete gyertyára, 1 darab ingára és tömjén füstölőre. A legjobb, ha jelen van az a személy, akiért elvégzed a mágiát. Ha ez nem lehetséges, akkor az is elég, ha van egy őt ábrázoló fotód.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor gyújtsd meg a 7 darab fekete gyertyát és tömjén füstölőt. Azt a személyt, akiről le akarod venni a rontást, vagy az átkot, fektesd a gyertyakör közepére úgy, hogy akadálytalanul tudj mozogni mellette.

Ha ezzel megvagy, akkor térdelj az illető lábához, és az ég felé mutatott ingáddal mondd el az alábbi varázsigét:

„Ó Istenem, add, hogy a Szentlélek költözzön az ingába, amelynek erejével kiűzhetem a gonosz erőket és a rosszakaratot X (illető neve) testéből és lelkéből. Adj erőt ahhoz, hogy levegyem az átkot!”

Ezután érezd, hogy megszáll az erő, ami a kezeiden keresztül áramlik át az ingádba, ami forogni kezd. A lábfejtől kezdve lassan haladj felfelé az illető egész testén úgy, hogy közben folyamatosan koncentrálj arra, hogy kiűzöd az átkot.

Fontos, hogy érezd, hogy elűzöd az átkot, ami szertefoszlik a kezed és az inga alatt úgy, ahogy a port törlöd le az asztalról. A szív, a lélek és a fej körül időzz kicsit többet! Amikor végeztél, akkor mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Elűztem a rontást, többé nem nyomja X-et (az illető neve), így visszaadom az isteni erőt az égieknek.”

Ha nincs jelen, akiről le szeretnéd venni az átkot, akkor szinte ugyanígy zajlik a szertartás, csak egy fotóval, amelyen az adott személy látható.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló