Tudd meg, hogy mit üzen neked az Univerzum augusztusra!Válassz egy képet az alábbiak közül a neked szóló tanácsért!1. Rettenthetetlen: Arra hívja fel a figyelmedet az Univerzum augusztusban, hogy a félelem egyike a legrosszabb érzelmeknek, hiszen rabságban tart az elméd börtönében, és nem engedi, hogy megismerd az igazi önmagadat.

Győzd le a félelmet, és többé nem fogod lehetetlennek érezni, hogy megtedd, amit szeretnél, amire szükséged van. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy okos játékosként határolódj el azoktól az emberektől és dolgoktól augusztusban, amelyek csak mérgeznek!

2. Médium: Azt üzeni neked az Univerzum augusztusra, hogy minden ember médiumi képességekkel születik, viszont felnőttként elnyomják ezeket az adottságokat, amelyek soha nem tűnnek el, örökre az emberekben maradnak, csak eltemetve. A képesség tehát benned is megvan ahhoz, hogy igazi médiummá válj.

Az Univerzum szeretné, ha a nyár utolsó havában nem felednéd, hogy soha nem vagy egyedül, és valami nagyobbnak vagy a része. Kezdetben megijeszthet az a határtalan tudás, ami a birtokodba kerül, de tanuld meg kezelni, mert akkor sokkal jobbá válhat az életed!

Augusztusban szánd rá az időt arra, hogy elcsendesedj, és figyelj oda arra, amit a lelked súg és hagyd, hogy az Univerzum vezessen, mert nyugodtan rábízhatod magad!

3. Vadság: Az Univerzum szeretné, ha tudnád, hogy tévedsz, ha azt hiszed, hogy a vadság egyet jelent azzal, hogy elveszítheted az irányítást, ezért inkább fogadd tárt karokkal a vad énedet! A nyár utolsó havában hagyd, hogy a felszínre törjön a benned rejlő vadság, mert általa megtapasztalhatod, hogy milyen nagyszerű vagy a magad nemében, és így is képes leszel magadnál tartani a teljes irányítást. Bátran számold fel a téged visszatartó határokat, és ébreszd fel a benned rejlő harcost!

Ha megfogadod a Univerzum augusztusi tanácsát, akkor rá fogsz jönni, hogy így mennyivel jobb élni. Amikor felfedezted ezt az oldaladat, akkor jelölj ki új határokat, amikhez tartsd magad! Légy tisztában és tartsd tiszteletben, hogy mennyit érsz, milyen erős vagy!

A nyár utolsó havában ajándékként kapod az Univerzumtól a megértést és a tudást. Most olyan képességeidet fedezheted fel, amelyeket eddig a lelked akarata ellenére, eltemettél magadban. Augusztusban le kell rombolnod a korlátjaidat, hogy végre a vad éned is élvezhesse az életet!

4. Misztikum: Azt üzeni neked az Univerzum, hogy a misztikus hiedelmek között van valami nagyobb, ami összetartja az embereket, ezért augusztusban hagyd, hogy megmutassa neked a titkait és végtelen lehetőségeidet.

Ha rálépsz egy misztikus útra, akkor a kíváncsiságod és a tapasztalataid valamiféle természetfeletti dolgot mutatnak meg neked, valamint te magad is misztikussá válsz, aminek hála olyasmit is meglátsz a világban, amit eddig soha.

Ha augusztusban felfedezed a lelki képességeidet, gyakorlod a régi technikákat, rituálékat, akkor új dimenziók fognak megnyílni előtted, ráadásul képes leszel arra, hogy másoknak segíts. Az ebbe beavatottak hisznek az Univerzum tervében, megtapasztalják, hogy valami nagyobb részei és bíznak abban, hogy minden, ami történik egy nagyobb jót szolgál.

A nyár utolsó havában meglesz a lehetőséged arra, hogy a nagyobb képet lásd, hogy a dolgok mögé pillants, és megtapasztald, hogy az Univerzum melletted áll és érted dolgozik!

5. Utazás: Azt tanácsolja neked az Univerzum augusztusra, hogy utazz! Lehet ez fizikai, vagy önmagadban tett utazás, ugyanis a cél az, hogy általa szélesebb legyen a látóköröd, ugyanis utazáskor számodra idegen dolgokat tapasztalsz meg, ami miatt kénytelen vagy kilépni a komfortzónádból.

A nyár utolsó havában emlékezz, hogy nem a cél, hanem az odáig megtett út az, ami igazán számít, mert abban rejlik az igazi varázslat! Legyen az földrajzi, vagy lelki utazás, közben új megvilágításba kerülnek a dolgok. Utazáskor a változás kap főszerepet, mert új emberekkel és dolgokkal találkozol, amelyek által új világnézetet alakítasz ki. Lépj ki a komfortzónádból!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló