A Pleiádok jóslata 2022 őszéreHa választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló csillagjóslatot!1. Meropé jóslata: Meropé neked szóló csillagjóslata szerint isteni küldetés vár rád 2022 őszén, de nem kizárt, hogy már augusztusban megtudod a feladatot. Ha így van, ha nincs, az biztos, hogy a szent küldetésednek fogsz élni szeptembertől.A munkád például az, hogy másoknak szerezz örömöt, hogy meggyógyítsd a lelküket, hogy hirdesd az igét, hogy védd az ártatlanokat, hogy tanítsd, vezesd őket. Ha nem tudod, hogy mi lehet a küldetésed, akkor ne aggódj, mert a megfelelő helyen és időben meg fogod tudni.

 

2. Maia jóslata: Maia csillagjóslata szerint már úton van feléd a nagy szerelem, ami az évszakban érkezhet meg az életedbe. Ez a személy könnyen lehet életed fénye, akiből erőt meríthetsz. Ez a valaki már most a mindennapjaid része lehet, tehát keresned sem kell. Ebben az esetben a jelenlegi pároddal kialakított kapcsolatod újulhat meg, a szerelmetek a következő szintre léphet, ami lehet például házasság vagy családalapítás is.
 

3. Elektra jóslata: Elektra neked szóló csillagjóslata szerint ragyogó, szerencsés és fényes időszak lesz számodra 2022 ősze. Mindent világosabban fogsz látni az évszakban, és úgy érezheted, hogy még a Nap is csak miattad kel fel reggel.

Boldog és elégedett leszel az őszi hónapokban, ezzel a határtalan jókedvvel pedig másokat is magadhoz vonzhatsz, és fényt vihetsz az életükbe. Mindemellett még az életed új célját is felfedezheted, ez pedig erővel tölt fel az évszakban.

2022 őszén mindegy, hogy mibe vágod bele a fejszédet, mert mindent sikerrel zárhatsz, hiszen jó úton jársz a vágyaid megvalósítása felé. Számíthatsz az égiek teljes körű támogatására az évszakban.

4. Alküoné jóslata: Alküoné csillagjóslatát kaptad 2022 őszére, ami különös időszaknak ígérkezik, ugyanis az életed egy kirakósra kezdhet hasonlítani. A sors részletekben fogja küldeni a különböző darabokat, amikből végül kirajzolódik a teljes kép.

Kezdetben nem fogod látni, hogy mi és merre halad, de ebből kell építkezned. Amikor egyre több darabkát illesztesz a helyére, akkor végül minden világossá fog válni előtted az évszakban.

4. Szterópé jóslata: Szterópé szerint vad vágtának ígérkezik számodra 2022 ősze. Ez azt jelenti, hogy az események úgy felgyorsulnak, hogy minden hirtelen történik majd körülötted. Ne lepődj meg, ha időd sem lesz arra, hogy felkészülj, vagy reagálj a kialakult helyzetekre, ugyanis csak a fejedet kapkodhatod, ha követni akarod az eseményeket. Elég néhány hét, hogy úgy megváltozzon az életed, hogy végül szinte magadra se ismerj.
 

Szterópé csillagjóslata szerint pozitív és negatív változásokra ugyanúgy számíthatsz az őszi hónapokban, ezért a legjobb, amit tehetsz az, ha csak sodródsz az árral, nem próbálsz beleavatkozni az eseményekbe. Várd meg, hogy hova sodorj életed folyója, ugyanis ráérsz majd akkor elszámolni a történtekkel, amikor odaértél.

6. Kelainó jóslata: Kelainó csillagjóslatát kaptad, amely szerint sötét időszakra számíthatsz 2022 őszén, melynek időszakában a káosz uralkodik el az életeden. Ennek hatására úgy érezheted, hogy semminek sincs értelme, mindenben akadályozva vagy, nem haladsz előre, a sors pedig egymás után adja a pofonokat. Sokat fogsz csalódni az évszakban, elfordulhatnak tőled a szeretteid, szakításra is számítanod kell, ahogy a magányos percekre is.
 

A jóslat rosszul hangzik, mégis mindez érted fog történni az őszi hónapokban! A sötétség sem állandó, el fog múlni, te pedig sokkal erősebb és szikrázóbb leszel utána, de előbb muszáj megtapasztalnod a mélységet, hiszen csak akkor leszel képes értékelni azt, amikor a sors végre felemel.
 

7. Taügeta jóslata: Fárasztó, nehéz és fájdalmas leckék várnak rád, de a kiállt próbák után jutalomban részesülsz. Elég néhány hét, hogy igazi harcossá válj, de az is lehet, hogy valami mást fognak előcsalni belőled az égiek. Acélozd meg magad, tarts ki, mert igazán húzósnak ígérkezik számodra az évszak!


(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló