Az Univerzum mely törvénye hat rád 2022 utolsó hónapjaiban?



Mire szeretne megtanítani az Univerzum az év második felében?Kos: Kos jegyed alapján a hatodik törvény, az Elkülönülés törvénye hat rád 2022 második felében. Könnyen lehet, hogy ezzel te kaptad a legnehezebb feladatot, hiszen az Elkülönülés törvénye arról szól, hogy meg kell próbálnod nem sóvárogni az után, amire a legjobban vágysz. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy add fel, hiszen nem szabad lemondanod az álmaidról!

Bika: Bika jegyűként az Univerzum negyedik törvénye, az Adok-kapok törvény gyakorol rád hatást 2022 második felében. Ez a törvény arra a körforgásra tanít az év utolsó hónapjaiban, ami meghatározza az Univerzumot.

Ikrek: Az Univerzum hetedik törvényét, az Élet céljának törvényét kaptad 2022 második felére, aminek hónapjaiban meg kell tanulnod, hogy a világon mindenkinek van életcélja! Ehhez a törvényhez hozzátartozik az is, hogy másoknak különleges értékeket adj, viszont fontos, hogy előbb mindenkinek a saját életcélját kell megtalálnia, ugyanis anélkül senki sem élhet igazán.

Rák: Rák jegyed alapján a második törvényt, a Legkisebb erőfeszítés törvényét kaptad 2022 második felére, méghozzá azért, mert hajlamos vagy túlságosan rágörcsölni a dolgokra és erőlködsz, hogy elérd a céljaidat, ezért meg kell tanulnod felhagyni a görcsöléssel 2022 hátralévő hónapjaiban, ugyanis azzal soha nem fogsz eredményt elérni.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként a harmadik törvény, a Karma, avagy az Ok és okozat törvénye gyakorol rád hatást 2022 második felében, aminek hónapjaiban meg kell tanulnod, hogy minden tettednek van egy bizonyos hatása, ami valamilyen formában visszaér hozzád.

Szűz: A csillagjegyed alapján az ötödik törvény, a Szándék és vágy törvénye határozza meg számodra 2022 második felét. Ez a törvény arra szeretne megtanítani az év utolsó hónapjaiban, hogy okkal vágysz arra, amire, hiszen minden szándék és vágy magába foglalja a megvalósítás eszközeit. Még nem jöttél rá, de az általad elérni kívánt cél megvalósításának kulcsa a tudatod alatt rejtőzik.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján a hatodik törvény, az Elkülönülés törvénye határozza meg számodra 2022 második felét. Könnyen lehet, hogy ezzel te kaptad a legnehezebb feladatot, hiszen az Elkülönülés törvénye arról szól, hogy meg kell próbálnod nem sóvárogni az után, amire a legjobban vágysz. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy add fel, hiszen nem szabad lemondanod az álmaidról!

Skorpió: Skorpió jegyűként az első törvény, a Tiszta lehetségesség törvénye gyakorol rád hatást 2022 második felében. Az Univerzum első törvénye arra tanít az év utolsó hónapjaiban, hogy a teremtés forrása a tiszta tudat, tehát mindegy, hogy mit akarsz megteremteni, mert ahhoz mindenképpen tiszta tudatra lesz szükséged.

Nyilas: A csillagjegyed alapján az Univerzum hetedik törvényét, az Élet céljának törvényét kaptad 2022 második felére, aminek hónapjaiban meg kell tanulnod, hogy a világon mindenkinek van életcélja! Ehhez a törvényhez hozzátartozik az is, hogy másoknak különleges értékeket adj, viszont fontos, hogy előbb mindenkinek a saját életcélját kell megtalálnia, ugyanis anélkül senki sem élhet igazán.


Bak: Bakjegyűként az Univerzum negyedik törvénye, az Adok-kapok törvény gyakorol rád hatást 2022 második felében. Ez a törvény arra a körforgásra tanít az év utolsó hónapjaiban, ami meghatározza az Univerzumot.

Vízöntő: Az ötödik törvény, a Szándék és vágy törvénye határozza meg számodra 2022 második felét. Ez a törvény arra szeretne megtanítani az év utolsó hónapjaiban, hogy okkal vágysz arra, amire, hiszen minden szándék és vágy magába foglalja a megvalósítás eszközeit. Még nem jöttél rá, de az általad elérni kívánt cél megvalósításának kulcsa a tudatod alatt rejtőzik.

Halak: Halak jegyűként a harmadik törvény, a Karma, avagy az Ok és okozat törvénye gyakorol rád hatást 2022 második felében, aminek hónapjaiban meg kell tanulnod, hogy minden tettednek van egy bizonyos hatása, ami valamilyen formában visszaér hozzád.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló