Ilyen csoda vár még rád 2022-ben!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor kiderül, hogy milyen csodában lehet részed még az idén!1. Csodálatos módon megoldódnak a gondjaid: Talán most anyagi problémákkal, fizikai vagy párkapcsolati nehézségekkel küszködsz. Esetleg teljesen menthetetlennek érzed a helyzetedet, és nem hiszel abban, hogy bármi változni fog még az idén, pedig fog, mert ha hiszed, ha nem, de csoda fog történni, aminek eredményeként, a problémáid megoldódnak!

Lisieux-i kis Szent Teréz neked szóló jóslata szerint ez történhet úgy, hogy felkínálnak neked egy olyan lehetőséget, amivel élve, megoldhatod a gondjaidat, de azt sem lehet kizárni, hogy egy bizonyos személy oldja meg helyetted a problémáidat.

2. Csodálatos körülmények között találkozol a szerelmeddel: Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor az év utolsó hónapjaiban szerencséd lehet, ezért Lisieux-i kis Szent Teréz arra biztat, hogy továbbra se mondj le a szerelemről! Még az idén sorsszerű találkozásban lesz részed a megfelelő helyen és időben.

Már ott és akkor érezni fogod, hogy valami különleges kapcsolat van kettőtök között. Ez a találkozás maga lesz a csoda, az ismerkedés közben pedig pillanatok alatt ki fog derülni, hogy milyen út vezettet titeket egymáshoz.

Annak érdekében, hogy a jóslat tényleg megvalósuljon, Lisieux-i kis Szent Teréz arra kér, hogy ne ülj otthon, ne hagyj fel a párkeresést, mert 2022-ban vár rád életed szerelme!

3. Csodálatos körülmények között megmenekülsz: Itt lehet szó anyagi problémáról, esetleg veszélybe kerülhet valami, ami számodra fontos, talán te magad kerülsz veszélybe, de amikor már a legrosszabbra számítanál, akkor történni fog egy csoda és megmenekülsz!

Lisieux-i kis Szent Teréz szerint csodálatos körülmények között megúszol egy balesetet, csődöt vagy más kellemetlenséget. Nem kizárt, hogy valaki az utolsó pillanatban ment ki a bajból. Arról is lehet szó, hogy váratlanul megváltozik egy döntés, amit már biztosként könyveltél el. Történjék bármi, Lisieux-i kis Szent Teréz szerint maga lesz a csoda, ahogy megmenekülsz.

4. Csodás módon megjön a hited: Ha a hatodik lapra esett a választásod, akkor azt jövendöli neked Lisieux-i kis Szent Teréz, hogy az a csoda vár még rád 2022-ben, hogy csodálatos módon megjön a hited. Lehet, hogy erre azért van szükséged, mert korábban történt valami, ami miatt elvesztetted az önmagadba vagy a másokba vetett hitedet.

Talán a régi tapasztalataid miatt most nem tudsz hinni a szerelemben, az emberekben, önmagadban, esetleg az égiekben sem, és esetleg úgy gondolod, hogy ez már soha nem fog megváltozni, de ebben tévedsz, mert még 2022-ben megérkezhet a változás.

Lisieux-i kis Szent Teréz szerint olyan esemény következhet be, amelynek köszönhetően megváltozol és megtalálod a hited. Ha nyitott szemmel és füllel jársz, akkor hihetetlen, sorsfordító élményben lesz részed 2022 hátralévő hónapjaiban.

5. Csodával határos módon megfogan egy új lélek: Ha úgy érezted, hogy az utolsó lapot kell választanod, akkor azt jövendöli neked Lisieux-i kis Szent Teréz, hogy az a csoda vár még rád 2022-ben, hogy megfogan egy új lélek.

Ha kapcsolatban élsz és a pároddal gyereket terveztek, de eddig nem jött össze, akkor ne adjátok fel! Továbbra is tegyétek, amit az orvos tanácsolt, gondolkodjatok pozitívan, szeretkezzetek, a többit pedig bízzátok a sorsra! Lisieux-i kis Szent Teréz azt is üzeni, hogy ne szomorkodj, mert csodával határos módon fog összejönni a gyerek, még akkor is, ha erre egy kicsit várnod kell!

6. Csodálatos gyógyulás vár rád: Ha jelenleg valamilyen fizikai vagy lelki betegségben szenvedsz, akkor hamarosan fellélegezhetsz, mert az esztendő hátralévő hónapjaiban komoly javulásra, de akár teljes gyógyulásra is sor kerülhet! Hamarosan sokkal jobban fogod érezni magad, de addig is Lisieux-i kis Szent Teréz arra int, hogy légy türelmes, tartsd be az orvos utasításait, vagyis mindenképpen tedd meg a gyógyulásodhoz nélkülözhetetlen lépéseket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló