Érdekességek Steve Carellről



Ezeket a dolgokat talán még nem tudod a 60 éves színészről.A 40 éves szűz gyantázós jelenetében talán mégsem gondolkodás nélkül üvöltötte a népszerű énekesnő nevét: A 2005-ös A 40 éves szűz egyik legviccesebb jelenete az, amikor gyantázással eltávolítják Carell elképesztően dús mellszőrzetét, ő pedig mindenfélét kiabál egyáltalán nem megjátszott fájdalmában, köztük Kelly Clarkson nevét.

A színész attól tartva, hogy az énekesnő haragszik rá a nevével való viccelődés miatt, kicsit félve vett részt a 2018-as Golden Globe díjátadón, ám kiderült, hogy Clarksonnak jó a humorérzéke, és egyáltalán nem haragudott meg a színészre, később pedig egy interjúban elmondta, hogy azért nem orrolt meg, mert tudja, hogy az ember mindenfélét kiabál fájdalmában.

Kiderült azonban, hogy a színész tudatában volt annak, hogy mit mond, miközben tényleg kitették a gyantázás kínjának. Erről a film forgatókönyvíró-rendezője, Judd Apatow beszélt, ugyanis elárulta, hogy az énekesnő nevét a film társproducere és színésze, Seth Rogen írta le, miután megkérte, hogy gyűjtsön össze néhány disznóviccet. Rogen a tévé előtt ülve látta meg Kelly Clarksont, akinek a nevét azért írta fel, mert a K betűs szavakat általában viccesnek találják az emberek.

A helyi közösséget támogatva vett meg egy vegyesboltot: A Massachusettsben felnőtt színész A hivatal forgatásán tudta meg a Marshfieldben élő sógornőjétől, hogy eladó a helyi vegyesbolt, ami ugyanarra a sorsa fog jutni, mint az ország hasonló üzletei, ha nem találnak rá vevőt.

Carrell ezt nem hagyta, ugyanis megvette a vegyesboltot 500 ezer dollárért, majd még többet költött arra, hogy visszaállítsa az üzlet régi fényét. A helynek ő és a felesége a tulajdonosa, viszont a napi ügyek intézésével a sógornőjét bízta meg.

A Marsfield Hills General Store 170 éve áll a város központjában, a környéken felnőtt Carell pedig sokszor betért a boltba, ahol édességet vásárolt és a helyiekkel találkozott. Carell és a felesége a városban töltik a nyarakat, ugyanis a vegyesbolt közelében található a második otthonuk. Az üzletbe betérők, ha szerencséjük van, akkor a színésszel is találkozhatnak a pénztárgép mögött, de akár Steven Tylerrel is összefuthatnak, ugyanis a környéken lakik és sűrűn vásárol a boltban.

Egyik filmjére készülve a bűvészmutatványokat egyenesen David Copperfieldtől tanulta: Bűvészt alakított a 2013-as, A fantasztikus Burt Wunderstone című filmben Carell, akit annak érdekében, hogy minél hitelesebb alakítást nyújtson, a híres illuzionista, David Copperfield készített fel a szerepre.

A minden6ó egyik kihagyott jelenetében valóban felgyújtották a technikusok: A minden6ó című film egyik jelenetében a Jim Carrey által alakított, Isten erejével rendelkező, Bruce Nolan manipulálja a Carell által játszott ellenszenves hírolvasót, Evan Baxtert, aki ettől össze-vissza hadovál és a gázok is bántják, ám az eredeti jelenet szerint a feje is lángra lobbant volna, de ezt végül kihagyták a filmből.

A trükkhöz nem használtak számítógépes technikát, ugyanis úgy oldották meg, hogy a színész kapott egy parókát, ami alá elhelyeztek egy gázcsövet. A technikusok azzal nyugtatták Carellt, hogy ne aggódjon, mert ha valami probléma van, akkor ott van kéznél egy vizes törölköző.

Mivel a színésznek ez volt a első komolyabb filmszerepe, ezért úgy érezte, hogy nem lenne bölcs dolog elleneznie. A törölt jelenet azonban elég ijesztő lett.

A Gru hangpróbája során az egyik minyont szeretett kutyájáról nevezte el: Eredeti nyelven Carell kölcsönözte a hangját a szupergonosz Grunak. A színész a hangpróba során nevezte el az egyik minyont Stuartnak, a szeretett kutyája után. Az alkotóknak megtetszett az ötlet, úgyhogy megtartották a nevet a végleges változatban is.

Az egyszerű, tömzsi, oldalra fésült hajú Stuart játékos, intelligens, barátságos, ügyes videójátékos és az egyik legőszintébb, legártatlanabb, leglazább minyon mind közül, ám a szabálykövetéssel akadnak problémái.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló