Egyperces szerelmi varázslatok párkeresőknekPénteken, növekvő hold idején elvégezhető mágiák.Almavarázs a leendő kedvesért: Szükséged lesz 2 darab piros gyertyára, 1 késre, 1 darab piros almára, 1 piros szalagra és mézre. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a két piros gyertyát.

Ezután fogd a kezedbe a piros almát és képzeld el, hogy már együtt vagy a pároddal, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Mikor az égben éltünk, egyek voltunk.”

A varázsszavak után vágd ketté az almát, miközben így szólj:

„Majd megszülettünk és két részre szakadtunk, de most itt az ideje, hogy újra találkozzunk. Keresd meg nálam félszívedet, jöjj el hozzám, és legyünk ismét egy egészek.”

Kenj egy kevés mézet a két alma közé, aztán illeszd össze újra a két felet és kösd át a piros szalaggal. Ezután már csak annyit kell tenned, hogy másnap elásod az almát a kertedben, vagy ha az nem lehetséges, akkor egy hozzád közeli helyen.

A rózsa neve varázs: Ha ezt a gyors és könnyű szerelmi varázslatot próbálnád ki annak érdekében, hogy párt találj, akkor szükséged lesz 1 darab piros gyertyára, 1 szál vörös rózsára, 1 darab tollra, 1 darab tálra és a parfümödre.

A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a piros gyertyát, majd írd rá minden rózsasziromra a nevedet, aztán fújd be őket a parfümöddel. Ha ezzel kész vagy, akkor szórd a szirmokat a tálba, amit aztán vegyél a kezedbe és mondd el az alábbi varázsigét:

„Illatos rózsa vagyok, tündöklő virág, mely elkápráztat a megjelenésével. Keress meg leendő kedvesem, ismerd fel nevemet, bárhol is légy, tégy meg mindent azért, hogy rám leljél!”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy a szélbe szórod a rózsaszirmokat.

Kedvesfogó morzsavarázs: Szükséged lesz 1 darab rózsaszín gyertyára és 1 darab kisebb pogácsára (a legjobb, ha magad sütöd, de az sem baj, ha vetted). Gyújtsd meg a rózsaszín gyertyát, majd fogd a kezedbe a pogácsát, amit tölts fel a vágyaiddal, és képzeld el, hogy megtaláltad az új párodat! Ha úgy érzed, hogy ez sikerült, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Isten áldja ezt a pogácsát és vezesse el hozzám azt, akivel egy napon egybe kelhetek. Jöjjön el értem, jöjjön el házamhoz, feküdjön az ágyamba.”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy az ajtódtól a kinti kapuig szórj morzsát a pogácsából.

Füstjelek a kedvesnek: Szükséged lesz 1 darab rózsaszín gyertyára, 1 darab tűzálló edényre, 1 teáskanál szerecsendióra, 3 darab babérlevélre, 1 teáskanál mákra, 1 teáskanál édesgyökérre, néhány hajszáladra és egy kis faszéndarabra.

Lehetőleg a szabadban végezd el a szertartást, amit kezdj azzal, hogy összekevered a babérleveleket, a szerecsendiót, a mákot, az édesgyökeret és a hajszálaidat a tűzálló edényben, amiben a faszéndarab segítségével füstöld el a keveréket.

Amikor már ég a füstölő, akkor gyújtsd meg a rózsaszín gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Itt vagyok szerelmem, itt vagyok leendő kedvesem, érted száll ez a füstjel. Ha te vagy, kit nekem elrendeltek, kelj útra és keress meg, az istenek vezessenek el hozzám, hogy végre egyesüljünk!”

A varázsszavak után várd meg, hogy a füstölő teljesen leég. Ha ez megtörtént, akkor végeztél is.

Szerelmi tükörvarázs: HSzükséged lesz 2 darab piros gyertyára és 1 kisebb tükörre. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a piros gyertyát, majd fogd a kezedbe a tükröt és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a tükör, kapu az én leendő kedvesemhez. Ahhoz jut el az üzenetem, akit a sors elrendelt nekem.”

Nézz bele a tükörbe úgy, hogy jól látszódjon benne az arcod, majd lassan húzd be a képbe a gyertyát, majd így szólj:

„Elmédben fény dereng és felderül az arcom. Ez azaz arc kedvesem, kit keresned kell, mert csak érte dobod a szíved. Keress meg szerelmem, és szerelmed viszonzásra lel!”

Most nézz egy kis ideig a tükörbe, álmodozz a boldog szerelmi életedről, majd oltsd el a gyertyát úgy, hogy nem fújod el, és fordítsd le a tükröt éjszakára. Végül másnap most meg folyó vízzel a tükröt, amit aztán újra használhatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló