Tudd meg, hogy milyen színű a lelked!Ha kiválasztod az alábbiak közül a neked legjobban tetsző színt, akkor megkapod az elemzést.1. Fehér: Esetedben elég valószínű, hogy számodra nagyon fontos a rend és a fegyelem, ami mellett imádod, ha makulátlan tisztaság vesz körül. Az emberi kapcsolatok esetében kezdetben megközelíthetetlennek tűnsz, aminek oka az, hogy nehezen engedsz közel magadhoz másokat.

2. Piros: Tele vagy erővel, vitalitással, egészséggel és energiával. Ugyanakkor jellemző rád a lobbanékonyság is, ugyanis képes vagy egyik pillanatról a másikra megváltozni, amit a környezeted is megérez. Az általad választott szín alapján kimondottan szenvedélyes vagy az életed különféle területein, így például a munkádban és a magánéletedben is.

3. Pink: Határozott, nőies fellépésű személyiség vagy. Habár az esetek többségében szelídség, kedvesség jellemző rád, és az, hogy fontosnak tartod a biztonságot és a védelmet, mégis emellett céltudatos is vagy.

4. Narancssárga: Vidám, optimista, életigenlő, jóindulatú, kedves személyiség vagy. Te egyszerűen imádod, amikor pezseg körülötted az élet, és arra törekszel, hogy kihasználd a pillanat varázsát. Az általad választott szín alapján imádsz szórakozni és élénk társadalmi életet élni. A népszerűséged nagy, ám mivel hajlamos vagy azt kergetni, ezért gyakran feltűnősködsz.

5. Sárga: Optimista, boldog és kiegyensúlyozott személyiség vagy. Hozzon az élet bármilyen helyzetet, te ahhoz nyitottan állsz hozzá. Te még a rossz esetében sem esel pánikba, ugyanis mindig igyekszel megőrizni a nyugalmadat, nehogy valaki azt lássa rajtad, hogy elbizonytalanodtál.

Született szellemi kalandorként keresed mindenhol az újdonságot. Számodra különösen fontos az önmegvalósítás. Mindemellett okos és humoros vagy.

6. Zöld: Békés, szerény, türelmes, őszinte, megbízható, segítőkész és megértő személyiséggel megáldott teremtés vagy, valamint nagyon szereted az embereket, viszont azért időnként igényled az elvonulást. Gazdag érzelemvilággal rendelkezel, elképesztően jó a szíved, és hiszed, hogy a béke legfontosabb az életben.

7. Kék: Empatikus, gondoskodó, hűséges és kitartó személyiség vagy. Rád a megbízhatóság és a segítőkészség is jellemző, valamint az, hogy köntörfalazás nélkül, őszintén kimondod az igazat. Az általad választott szín szerint érzelmes, gyengéd és intenzív érzelmekre is képes személy vagy. A kapcsolatodban szívesen adsz és szeretsz kapni, ugyanis ettől érzed magad biztonságban és egyensúlyban.

8. Lila: Egyedi, érzékeny, de szellemes személyiség vagy. Hála a türelmednek és a méltóságteljes viselkedésednek, könnyedén megszerzed a magasabb pozíciókat. Művészi és spirituális hajlamokkal rendelkezel, ezért ezeket érdemes lenne legalább hobbi szinten kiélned. Az érzelmi életedben nem mersz kitárulkozni, még abban az esetben, ha nagyon szoros párkapcsolatban élsz.

9. Barna: Kitartó, türelmes személyiséggel rendelkezel, valamint csak akkor érzed a leginkább egyensúlyban magad, amikor az életed minden területén állandóság és biztonság uralkodik. Jellemző rád, hogy romantikus és álmodozó vagy, éppen ezért hiszel a mindent elsöprő, igaz szerelemben. A munkád és a magánéleted terén is megbízható, lelkiismeretes embernek ismernek mások. Mindemellett akkor tudsz igazán szeretni, amikor úgy érzed, hogy valóban megbecsülnek.

10. Szürke: Rendkívül óvatos személy vagy, és folyton a nyugalmat keresed. Az általad választott szín szerint akkor is keményen dolgozol, ha azért nem vársz jutalmat, ugyanis számodra ez egyfajta hobbi. Az érzelmeidet igyekszel teljesen elnyomni, ezért nem szoktad kimutatni az örömödet vagy a bánatodat se.

11. Fekete: Olyan titokzatos személyiség vagy, aki nagyon kevés embernek nyílik meg és nehezen mutatja ki az érzéseit, valamint hajlamos vagy a szeszélyes viselkedésre. Ha te valakit megszeretsz, akkor elképesztő mélyen, szenvedélyesen szereted az adott személyt. Ugyanez vonatkozik sok más dologra is, ami felkelti az érdeklődésedet az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló