Mit üzen szeptemberre a számmisztika?



Tudd meg, hogy mi vár rád az ősz első havában a személyes évszámod alapján!Így számolj:

Ha augusztus 22-én születtél, akkor:

08 (hónap) = 0+8=8

22 (nap) = 2+2=4

Ezután add össze a két számot: 8+4=12, azaz 1+2=3

Most adj hozzá 6-ot, mert a 2022-es év számjegyeinek összege hat: 3+6=9, tehát a személyes évszámod a 9-es. Ha kétjegyű számot kapsz eredményül, akkor azt redukálnod kell egyjegyűre.

1-es a személyes évszám: Szeptemberben lesz lehetőséged arra, hogy igazán mélyen magadba nézz. A személyes évszámod alapján elég néhány apróbb lépést tenned, és előrébb fogsz jutni szeptemberben, aminek időszakában foglalkozz a karriereddel, mert igencsak szerencsésnek érezheted magad ezen a téren!

2-es személyes évszám: Az ősz első hava kimondottan szociális hónap lesz az életedben a 2-es személyes évszám alapján, mert sok barátságot, kapcsolatot köthetsz. Ha az elmúlt hónapokban zavarossá váltak az emberi kapcsolataid, vagy szerelmi ügyeid, akkor szeptemberben lesz alkalmad arra, hogy elvonulj, és alaposan átgondolj mindent.

3-as személyes évszám: A szeptemberi energiák abban támogatnak, hogy mindent átgondolj, elengedj, ami miatt nem tudsz elszakadni a múlttól. Emellett kimondottan kreatív hónapra számíthatsz, ezért érdemes lesz új projektekkel és a karriereddel foglalkoznod.

4-es személyes évszám: A számmisztika szerint azzal kell foglalkoznod az ősz első havában, hogy megszervezed az otthoni tennivalókat, és megjavítasz mindent, amit kell. Szeptemberben több változásra számíthatsz az életedben, mert a hónap energiái abban segítenek, hogy elengedd azokat a felhalmozódott érzelmeket, amelyek elsősorban a gyerekkoroddal, családoddal állnak kapcsolatban.

5-ös személyes évszám: Az ősz első hava nagyszerű alkalom arra, hogy megváltoztasd az eddigi gondolkodásmódodat. Ha ezt megteszed, akkor annak eredményeként teljesen felborulhat az eddigi rutinod, más megközelítésből kezdheted vizsgálni a dolgokat, mindez pedig motivációt ad, hogy új dolgokat fedezz fel és tanulj meg.

Szeptemberben minden esélyed meglesz arra, hogy megváltoztasd a felfogásodat, éppen ezért lényeges, hogy tudatosan figyelj oda, hogy milyen hatások érnek az ősz első heteiben! Most remek hatással lehet rád a meditáció, a kreatív tevékenységek és a naplóírás is, vagyis minden, amivel levezetheted a felesleges energiáidat. A magánéletedben új szerelmet hozhat a szeptember.

6-os személyes évszám: A változás szele feltámad az ősz első havában, viszont neked élvezned kell mindazt, amid már van, amit az élettől kaptál. Ha kihívásokkal találod szembe magad szeptemberben, akkor ne kapkodj, hanem nyugodtan gondold át a lehetséges megoldásokat! Próbálj pihenni, élj át mindent, mert biztos, hogy időben kész leszel mindennel. Az ősz első hava kiváló alkalom arra, hogy meditációval és jógával gondoskodj a testi-lelki egészségedről.

7-es személyes évszám: Ha a 7-es személyes évszámot kaptad eredményül, akkor a számmisztika szerint nagyon elfoglalt voltál eddig 2022-ben, és ez szeptemberben sem változik meg, ha szeretnél előrébb lépni a karrieredben, ugyanis az ősz első hava kiváló lehetőségeket tartogat a számodra a terveid megvalósítására és arra, hogy új pozíciót szerezz.

8-as személyes évszám: Az ősz első hava annak kedvez, hogy új dolgokat tanulj és felhasználd az erődet. Ha van valami, ami korábban bántott, akkor most őszintén és hangosan ki kell mondanod a véleményedet! Vállald a felelősséget az ősz első havában, és húzd meg jól láthatóan az új határaidat, amelyeknek eredményeként lehet, hogy teljesen másképp kezdesz élni. A szeptember a pénzügyek terén is kedvezőnek ígérkezik.

9-es évszám: Higgy benne, hogy jó irányba tartasz! Most az a legfontosabb feladatod, hogy el kell engedned a dolgokat, nem szabad sokat izgulnod és csak sodródnod kell az árral, élned az itt és most pillanatában! Ha képes leszel kis lépésekkel haladni, akkor élvezni fogod az utat és mindent sokkal világosabban fogsz látni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló