Hódítsd meg a kiszemeltedet a cigány szerelmi mágia segítségével!Varázslatok, amelyek segíthetnek a párkapcsolatodban vagy a párkeresésben.Ha a párkeresés, vagy a párkapcsolatod érdekében kérnéd az égiek segítségét a célod eléréséhez, akkor végezd el az ahhoz leginkább megfelelő cigány szerelmi varázslatot az alábbiak közül!

Kiszemelted meghódítása: Ha párkeresőként van kiszemelted, akinek a meghódítása érdekében elvégeznél egy szerelmi cigány mágiát, akkor szükséged lesz egy borospohárra, egy gyűrűre és egy vörös selyemszalagra.

A varázslatot kezdd azzal, hogy az asztalra teszed a borospoharat, majd fűzd fel a gyűrűt a vörös selyemszalagra! Ha a hagyományos mágiát szeretnéd követni, akkor az anyukád jegygyűrűjét használd, de a célnak bármelyik gyűrűd megfelel. A szalagot fogd a hüvelykujjad és a mutatóujjad közé úgy, hogy a könyököd legyen az asztalon.

A gyűrű lógjon a borospohár szája felett úgy, mintha egy inga lenne. Most próbáld megállítani. Ha sikerült, akkor hangosan, jól érthetően mondd ki háromszor a saját és a kiszemelted nevét, majd engedd, hogy a gyűrű magától mozogjon. Amikor a pohárhoz ér, mindig mondj ki egy betűt a kiszemelted nevéből.

Amikor végeztél a betűzéssel, akkor kösd a szalagot a nyakadba, hogy a gyűrű a mellkasodon, a szíved felett lógjon, és viseld három héten keresztül. A varázslatot péntekenként ismételd meg! Ha a kiszemeltedet neked szánta a sors, akkor a harmadik hét végére keresni fog az illető.

Erősítsd meg a kapcsolatotokat egy fűszállal: Ha a párkapcsolatod megerősítése érdekében szeretnél elvégezni egy gyors és könnyű, cigány szerelemi varázslatot, akkor szükséged lesz egy hosszú fűszálra, amit végy a szádba, majd kelet felé fordulva így szólj: „Ha felkel a nap, akkor a szerelmem is rám talál!”

A varázsige után fordulj nyugat felé és mondd el ezeket a varázsszavakat: „Amikor lemegy a nap, ott leszek az ő oldalán!”

Végül darabold fel a fűszálat, aminek darabajit tedd azt a párod párnája alá!

Szerelmi láng felélénkítése: Ha annak érdekében szeretnél elvégezni egy cigány szerelmi mágiát, hogy újra szenvedélyessé, tüzessé váljon a párkapcsolatod, akkor szükséged lesz egy kis kosárnyi babérlevélre és tűzre, vagy egy gyertyára.

A szertartást kezdd azzal, hogy leülsz a tűz elé. Ha erre nincs lehetőséged, akkor gyújts meg egy gyertyát, és az elé ülj le, majd nézz a lángba, ürítsd ki az elmédet és kizárólag a párodra gondolj! Amikor ez sikerült, akkor fogd a kezedbe a kis kosárnyi babérlevelet.

Miközben a tüzet figyeled, a bal kezeddel vegyél ki egy marék babérlevet és dobd a tűzbe! Ha gyertyát használsz, akkor egyenként égesd el babérleveleket. Miközben ezt teszed, mondd el az alábbi varázsigét:

„A babérlevelek égnek a tűzben,

Teljesítsék a szívem vágyát. ”

Amikor elégetted a babérleveleket, akkor várj addig, amíg a lángok el nem halnak, majd ismételd meg a művelet, amit összesen háromszor kell elvégezned. Ha a varázslat sikerült, akkor hamarosan változást tapasztalhatsz a párkapcsolatodban.

Szabadulj meg az exedtől: Ha úgy érzed, hogy az égiek segítségére van szükséged ahhoz, hogy megszabadulj a volt párodtól, akkor ez a szerelmi cigány mágia segíthet. Ahhoz, hogy a szertartást el tudd végezni, szükséged lesz egy fehér gyertyára, egy hőálló edényre, egy kis négyzet alakú papírra, egy kis zsákra és fekete tintára.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy a fekete tintával ráírod a volt párod nevét a négyzet alakú papírra, majd gyújtsd meg a fehér gyertyát. Ezután a hőálló edényben égesd el a papírt a gyertya lángjával.

Miközben égeted a papírt, gondolj arra, hogy megszabadulsz a volt párodtól! Ha a papír elégett, akkor gyűjtsd össze annak hamvait egy kis zsákba, amivel menj el egy domboldalhoz. A hamvakat a jobb kezedbe fogva mondd el az alábbi a varázsigét:

„Az északi, keleti, déli és nyugati szél,

Vigyétek ezeket az érzelmeket oda, ahol a legjobb helyen lesznek.

Legyen szíve nyitott és szabad,

És elméje maradjon távol tőlem.”

A varázsszavak után fújd el a hamvakat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló