Miben nem mondasz igazat?Ismerd meg a csillagjegyed szerinti legnagyobb hazugságot.Kos – Jól vagyok: Fontosnak tartod, hogy állandóan fenntartsd azt a látszatot, hogy veled mindig minden rendben van. Ebből következik, hogy amikor nem vagy jól, akkor próbálod azt eltitkolni mások elől. Habár azt ismételgeted, hogy jól vagy, ezt mégsem teszed elég meggyőzően, emiatt idegesít, hogy folyton azt kérdezik tőled, hogy hogy vagy.

Bika – Soha nem hazudok: Jellemző rád, hogy arra törekszel, hogy erkölcsileg kifogástalan maradj mások előtt, de azt is szeretnéd, hogy azt higgyék, a te választásod a helyes, és mindig fogadják el az iránymutatásodat.

Ikrek – Keresni foglak: Az mindegy, hogy végül azért nem keresed az illetőt, mert éppen magadba fordulós időszakod van, vagy csak elfelejtesz neki üzenni, telefonálni. Ikrekként valójában nem a te hibád, hogy ennyire nem lehet benned bízni, hiszen csak arról van szó, hogy egyszerre túl sok minden jár a fejedben.

Rák – Mindjárt kész vagyok: Nem tartozik az erősségeid közé a pontosság, ezért ha azt mondod, hogy 10 perc múlva kész vagy, akkor az, aki ismer, tudja, hogy ez valójában további 30 percet jelent. Bár ismert vagy arról, hogy képtelen vagy betartani a határidőket, mégis mindenki szereti a társaságodat, persze csak akkor, ha végre megérkeztél.

Oroszlán – Nem nagy ügy: Az a legnagyobb hazugságod, amikor valamire azt mondod, hogy nem nagy ügy, mert tudod, hogy valójában nagy ügy, és belül annak is érzed. Ezt azonban képtelen vagy beismerni. Bár próbálsz minden helyzetet lazán kezelni, ez mégsem megy, mert a nagy szíved miatt minden mélyen érint.

Szűz – Értem: Szűzként azért hazudod gyakran azt, hogy érted, mert nem akarod elfogadni, hogy teljesen normális dolog, ha nincs mindenre válaszod. Mivel te is csak ember vagy, ezért érthető, hogy nem vagy tisztában az Univerzum minden dolgával, még akkor is, ha egyébként igazán okos vagy. Hidd csak el, hogy nem lesz semmi bajod attól, ha néha elismered, hogy „nem értem”.

Mérleg – Nem mondom el senkinek: A csillagjegyed alapján sokan megbíznak benned, rengeteg emberrel jól kijössz, ami miatt egyértelmű, hogy sok pletykát hallasz másoktól. Számodra nagyon erős kapcsolatot jelent az, hogy az emberek rád bízzák a titkaikat, ám mivel ugyanilyen szilárd érzést szeretnél kelteni másokban, ezért gyakori, hogy elmondasz néhány dolgot, amit nem kellene, ezért a te legnagyobb hazugságod az, amikor azt állítod, hogy mondod el senkinek.

Skorpió – Nem bocsátok meg: Skorpió jegyed alapján sokan úgy tudják, hogy néha kegyetlen bosszúálló vagy, ám valójában ez csak egy múló állapot nálad. Mikor lenyugszol, akkor újra előtérbe kerül a nagy szíved, ami emlékeztet a megbocsátás fontosságára, és arra, hogy ez legalább annyira szolgál téged, mint másokat.

Nyilas – Máris megcsinálom: Ha Nyilasként kijelented, hogy máris megcsinálod, akkor biztos, hogy hazudsz, ugyanis imádod halogatni a dolgokat és időt áldozni mindenre, ráadásul sokkal jobban dolgozol nyomás alatt. Ha valamit megcsinálsz, akkor azt biztos, hogy nem azonnal fogod. Szerencsédre így is mindig kiváló munkát végzel, amire joggal vagy büszke.

Bak – Nem fogok nevetni, ígérem: Bár próbálsz nem ítélkezni, ez mégsem sikerül. Bak jegyűként vágysz arra, hogy az emberek bízzanak benned, nyíljanak meg neked, ezért gyakran megígéred, hogy nem fogod kinevetni őket, ám ez hazugság.

Vízöntő – Csak vicceltem: Teljesen kiszámíthatatlan vagy, amikor az érzelmek kerülnek szóba, ezért mások gyakran komolyan veszik azt is, amit szarkasztikusan mondasz. Aki nem ismer, az könnyen cinikusnak nézhet, de azok, akik már megismernek, jól tudják, hogy milyen rendes és szórakoztató tudsz lenni.

Halak – Csak egyszer ki akarom próbálni: Nem mondasz igazat, amikor azt állítod, hogy csak egyszer akarsz kipróbálni valamit, ugyanis az igazság az, hogy esetedben nem létezik, hogy valamit csak egyszer próbálsz ki. Valójában mindig túlzásba esel és teljesen elmerülsz az adott dologban.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló