Tudd meg, hogy milyen út vezet a boldogságodhoz!



A születési neved alapján kiderül, hogy mi kell a boldogságodhoz.

Ahhoz, hogy ki tudd számolni a boldogságodhoz vezető utad számát, szükséged lesz születési neved magánhangzóihoz tartozó értékekre, amiket az alábbi táblázatból kell kikeresned, majd összeadnod.Példa:

Ha Szilvási Enikőnek hívnak, akkor:

9 + 1 + 9 + 5 + 9 + 6 = 39 (ha itt 11, 22 vagy 33 az eredmény, akkor azok mesterszámok, úgyhogy nem kell tovább számolnod)

3 + 9 = 12

1+ 2 = 3, tehát a 3-as a boldogsághoz vezető utad száma.

1-es szám: Ha szeretnél igazán boldog és kiegyensúlyozott életet élni, akkor muszáj rájönnöd arra, hogy hogyan szabadíthatod fel a belső énedet, miként fejezheted ki az érzéseidet, mert akkor mások számára is világossá válik, hogy milyen ember vagy.

2-es szám: Nem kell minden csatát megnyerned, viszont tudnod kell felismerni, hogy mikor szükséges reagálnod és mikor légy elegáns! Megbízható személyként lehet rád támaszkodni. Ahhoz, hogy boldog légy, szükséged van egy olyan párra, vagy barátokra, akikről gondoskodhatsz.

3-as szám: Ahhoz, hogy igazán boldog légy az kell, hogy megtaláld az egyensúlyt a szabadság és a felelősségteljes tevékenység között. Amellett, hogy megtanulod, hogy hogyan teremts egyensúlyt, még a kompromisszumok kötésére is hajlandónak kell lenned az életben.

4-es szám: A hagyományos értékek fontosak a számodra, ezért kitartasz azok mellett. Esetedben a legfontosabb az, hogy ne légy munkamániás és ne végy mindent annyira komolyan. A felelősségvállalás fontos az életben, de könnyebbnek kell lenned, ezért akkor lehetsz igazán boldog, ha egyensúlyt teremtesz a munka és a szórakozás között.

5-ös szám: Ha szeretnél igazán boldog lenni az életben, akkor rá kell jönnöd, hogy melyik tevékenység az, amelyből nem hiányzik a felelősségteljesség és a szórakozás. Ezen az úton egyensúlyozol, ami egyre könnyebb lesz, ahogy egyre jobban megérted saját magad.

6-os szám: Muszáj megtanulnod, hogy saját magadra is gondolj. Ez azért fontos, mert amikor elhanyagolod magad, akkor a hangulatod sem túl jó. A boldogságod érdekében találd meg az egyensúlyt a másokról való gondoskodás és a saját igényeid kielégítése között!

7-es szám: Ha szeretnél igazán boldog lenni az életben, akkor hozzád hasonló gondolkodású emberek társaságát kell keresned, ugyanis a barátaid és a leendő párod is ebből a társaságból kerül majd ki.

8-as szám: Rendkívül ambiciózus és határozott vagy, úgyhogy az alázatosságon kell még dolgoznod. Ha nem figyelsz a kommunikációdra, akkor könnyen megbánthatsz másokat, akik úgy érezhetik, hogy kissé zsarnok vagy, pedig valójában a megbízhatóság és a határozottság jellemző rád.

9-es szám: A számmisztika szerint akkor lehetsz igazán boldog az életben, ha megtalálod az egyensúlyt. Ne feledd, hogy akkor másoknak sem segíthetsz, ha nem törődsz eleget magaddal. A művészi önkifejezés az egyik legjobb módja annak, hogy saját magad és mások igényeit kielégítsd, hiszen egy meseszép festmény, vagy szerelmes dal is képes erre.

11-es szám: Ez a mesterszám igazán különleges kihívásokat jelent. Ezek egyike, hogy elfojtod a benned rejlő tehetséget, vagy nem foglalkozol azzal, ami hiba, ugyanis azért rendelkezel ezzel az adománnyal, hogy boldog és teljes életet élj.

22-es szám: Ha szeretnél igazán boldog lenni, akkor meg kell tanulnod átadni másoknak azt, ami benned rejlik, valamint meg kell tanulnod úgy segíteni, hogy közben megértő vagy az emberekkel, és mindezt élvezni fogod.

33-as szám: Ha a 33-as számot kaptad, akkor neked nem kell gondolkodnod azon, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy igazán boldog légy, ugyanis a születésed óta tudod. Ez az út, amit kaptál, szabadon és feltétel nélkül választható.


Te rendelkezel egyfajta isteni tisztasággal, nem érzel féltékenységet és haragot. Az életed célja az, hogy békében élj és ezt a békét szeretnéd kiterjeszteni az egész világra. Nem vagy magamutogató. Csupán a szeretet nyelvét beszéled és sugárzik belőled a kedvesség.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló