Tudd meg, hogy mit akar az Univerzum megtanítani neked 2022 őszén!Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. Egyszerűség: Az Univerzum szeretné, ha az évszakban hálát adnál az olyan egyszerű ajándékokért, mint például a természet szépsége, vagy azért, hogy tudsz dolgozni, lélegezni, vannak barátaid, családod.

2. Magány: Magányra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban. Ne feledd, hogy a magányt nem kötelező rossz dologként felfogni, ugyanis ez az állapot nem csak a depresszióról és az egyedüllétről szólhat, mert úgy is érezhetsz magányt, hogy közben boldog és elégedett vagy.

3. Ima: Arra szeretne emlékeztetni az Univerzum, hogy a célok eléréséhez a leghatalmasabb erőt az ima adja, ezért az évszakban mondj köszönetet valamelyik éginek, majd kérd a segítségét, hogy olyan életet élhess, amilyet a leginkább szeretnél!

Imádkozni nemcsak zsoltárral és rózsafüzérrel a kezedben lehet, ugyanis a célnak az is teljesen megfelel, ha az esti lefekvés előtt elcsendesedsz, és köszönetet mondasz minden apró dologért, ami aznap történt veled.

4. Anyagiasság: Arra szeretne megtanítani az Univerzum az évszakban, hogy nincs az a világi siker vagy tárgy, ami képes lenne helyettesíteni azokat a lelki dolgokat, amelyeknek nem lehet parancsolni, amelyeket nem lehet birtokolni, amelyek felett nem lehet uralkodni vagy másoknak mutogatni.

5. Egyensúly: Az Univerzum szeretné, ha megtanulnád, hogy egy bölcs ember jól tudja, hogy sokkal célravezetőbb valamit befejezni, vagy elengedni. Az évszakban cselekedj így, mert akkor sokkal jobban jársz, mint abban az esetben, ha túl sok labdát dobálsz a levegőben, mert azzal csak azt érnéd el, hogy egyszer csak leejted azokat, és nem a csodálat, hanem a nevetség tárgyává válsz.

6. Szerelem: Tele leszel szerelemmel, szeretettel és gazdag érzelemvilággal az évszakban, aminek a hónapjaiban az Univerzum szeretné, ha átadnád magad ezeknek az érzéseknek! 2022 őszén merj szárnyalni és őrült életet élni!

7. Stabilitás: Az ember akkor érezheti magát a leginkább biztonságban, ha van családja, otthona és munkája, ám az Univerzum szerint te valamit hiányolsz ezek közül az évszakban, és valamiért nincs meg az egyensúly az életedben, ami stresszt okoz benned. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy az évszakban törekedj a teljes életre.

8. Teremtés: Az Univerzum szeretné, ha az évszakban felébresztenéd a benned rejlő testi-lelki erőt és energiát. Annak érdekében, hogy ez az évszakban sikerüljön, segítségül hívhatod a környezet adta elemeket, így például az egészséges ételeket, avagy a természet kincseit.

9. Otthon: Arra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban, hogy szeretné, ha tudnád, hogy az otthon menedék, búvóhely, a biztonság és a melegség helye, ahol olyan kellemes dolgokat tehetsz, amiket csak otthon lehet. Ugyanakkor ne feledd, hogy az otthon nem kizárólag egy fizikai ponton létezik, hanem a szívedben is ott kell lennie, hogy bárhol otthon érezhesd magad a világban.

10. Jótékonyság: Az Univerzum szeretné, ha szembenéznél azzal ténnyel, hogy van néhány dolog az életedben, amit meg kell oldanod, meg kell gyógyítanod az évszakban. Ha segítségre van szükséged, akkor ne félj kérni! Ha tudod, hogy valakinek segítened kell, akkor ne fordulj el az illetőtől!

11. Türelem: Arra szeretné felhívni a figyelmedet az Univerzum, hogy a helyzeted még nem érett meg az aratásra az évszakban, ezért muszáj még türelmesnek lenned, kicsit várnod, hogy bizonyos dolgokat meglépj, megtégy.

12. Mágia: Látható és láthatatlan energiákra számíthatsz az Univerzumtól az évszakban, aminek hónapjaiban jól látható lesz a szemeidben az aurád ragyogása. 2022 őszén a benned rejlő akarat, kreativitás és mozgás lesz a változás hajtóereje, éppen ezért ahelyett, hogy visszafogod a vágyaidat, inkább engedd szabadon szárnyalni azokat!

Koncentrálj a célodra, hevítsd fel az érzéseidet, ereszd ki magadból a mágiát, és csak engedd, hogy a dolgok megtörténjenek veled, ugyanis mindenre képes leszel az őszi hónapokban!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló