Ilyen változásban lesz részed szeptemberben!



Az alábbi példa alapján számold ki a Nap számodat, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!Példa:

Ha augusztus 30-án születtél: 8+3=11

A kapott kétjegyű számot redukál egyjegyűvé: 1+1=2, tehát a Nap számod a 2-es.

1-es Nap szám: A szeptemberi kreatív ötleteidet mindenképpen vedd komolyan, még akkor is, ha irracionálisnak tűnek. Az ősz első havában a megérzéseid lesznek a legnagyobb előnyöd, mert azokat a rezgéseket is veszed, amiket mások észre sem vesznek.

Ha nem akarsz a bolhából elefántot csinálni, akkor légy szkeptikus az érzelmeiddel szemben az ősz első havában! Az együttműködés, a türelem, a tolerancia és a tapintat a legfontosabb ahhoz, hogy kellemes és sikeres szeptemberben legyen részed.

2-es Nap szám: A munka terén azt veheted észre az ősz első havában, hogy érzelmileg könnyebben megérintesz másokat, és képes vagy befolyásolni az önmagukkal és a munkájukkal szembeni érzelmeiket.

3-as Nap szám: Elég valószínű, hogy frusztrálni fog az ősz első havában, hogy rengeteg a munkád, miközben az időd limitált, ám ne feledd, hogy az erőfeszítéseidért cserébe meg fogod kapni a jutalmat! Szeptemberben az élet felkészít arra, hogy később élni tudj azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a következő hónapok tartogatnak a számodra.

4-es Nap szám: Ha az ősz első havában képes leszel változtatni a terveiden és csak úszol az árral, akkor szeptember végére egy sokkal jobb helyen találod majd magad a munkádban és magánéletedben egyaránt. Ez a hónap kalandos, dinamikus és progresszív időszak lesz a számodra.

5-ös Nap szám: Ne a saját, hanem inkább mások pénzügyi helyzetével foglalkozz! Az életed összes területén légy önzetlen, nagylelkű, megbocsátó! Emellett légy tisztában azokkal a kapcsolatokkal, amelyek a szeretteidhez, kollégáidhoz és más emberekhez kötnek!

Anyagi téren nagyon jól alakulhat a szeptembered, de a szerelmi életed bizonytalan lesz. Figyelj oda a szavaidra, az ígéreteidet tartsd be, és az olyan jeles napokról se feledkezz el, mint például a születésnap, évforduló!

6-os Nap szám: Az álmaid élénkebbek lesznek, és ébredés után is veled maradnak. Emellett többször is azt veheted észre magadon, hogy csak bambulsz a semmibe, egyre többször vonulsz vissza a világ elől, ami miatt némi magányt is tapasztalhatsz.

7-es Nap szám: Az ősz első havában olyan érzésed támadhat, hogy elérted a karriered csúcspontját. Ugyanakkor az is lehet, hogy az életed más területeit érzed unalmasnak, monotonnak, ezért eszedbe juthat, hogy szünetet kellene tartanod.

Mély, belső változás küszöbén állsz. Ez nem először fordul elő veled. A fejlődésed fokozatos, de ezt többször robbanásszerű növekedés, változás szakítja meg. Próbáld elkerülni az impulzív döntéseket, és azokat a szerződéseket, amelyek hosszabb időre lekötnének.

8-as Nap szám: A fejlődésed egyelőre rejtve van, a jövődet bizonytalannak érezheted szeptemberben, de abban biztos leszel, hogy szükséged van ezekre a változásokra. Az ősz első havában sokat kell alkalmazkodnod neked is és a környezetedben élőknek is.

Az év más időszakaihoz képest, most sokkal fontosabb, hogy elengedd a régi dolgokat és felkészülj az újakra. A változás az életed miden területét érinteni fogja. Szeptemberben ne hozz impulzív döntéseket, és ne kezdj bele új dolgokba a hónap végéig, vagy októberig! A szerelemben csalódás érhet, de később kitisztul az ég a következő kapcsolataid felett.

9-es Nap szám: A szeptember ideális arra, hogy átess azokon a változásokon, amelyekről már régebb óta érzed, hogy létfontosságúak az egészséged és a boldogságod szempontjából. Ha dohányzol, akkor most jó eséllyel leteheted a cigit, ahogy az étkezési szokásaidat is megváltoztathatod, ha hajlamosa vagy a túlevésre.

A szeptember mindenképpen egy új időszak kezdetét jelenti a számodra. Ha párt keresel, akkor a szeptember második felében, esetleg októberben történhet meg az a találkozás, amely során azt a személyt ismerheted meg, aki az életed állandó részévé fog válni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló