Ez a leggyakoribb rémálmod a horoszkóp szerint!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mi a legrosszabb álmod.Kos – Meztelenül mutatkozol a nyilvánosság előtt: Rettegsz attól, hogy sebezhetőnek lát a környezeted, mivel az ellentétben állna a hírneveddel, és igazán kínosan érintene téged. Ez az oka annak, hogy a leggyakoribb rémálmod az, hogy meztelenül mutatkozol a nyilvánosság előtt, ugyanis ez jelképezi az érzelmi és fizikai kiszolgáltatottságot.

Bika – Álmodban zuhansz: Amikor nem érzed magad mögött a biztos bázist, a stabil hátteret, akkor azt úgy fogod fel, hogy nem tudod az ellenőrzésed alatt tartani a életedet. Ez az oka annak, hogy Bika jegyűként a leggyakoribb rémálmod az, hogy álmodban zuhansz, ráadásul nagy magasságból, ami ellen semmit sem tehetsz.

Ikrek – Rémálmodban üldöznek: Előfordul, hogy a szőnyeg alá sepred a problémáidat, ami miatt rémálmok kínozhatnak, méghozzá általában olyanok, amelyekben egy különösen veszélyes, ijesztő személy üldöz, aki elől nem tudod, hogy hova bújj el, miközben rettegsz, hogy elkap.

Rák – Egy imádott személy meghal: Rendkívül fontosak számodra a szeretteid, akiktől hajlamos vagy teljesen függeni. Ez az oka annak, hogy a leggyakoribb rémálmod az, hogy a szeretteid közül valaki meghal, hiába próbáltad mindenáron éleben tartatni.

Oroszlán – Álmodban kihullik a fogad: Ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor nagyot zuhan az önbizalmad akkor, amikor valami miatt elkeseredsz. Emellett sokat adsz a külsődre, aggódsz az egészséged miatt, ezért amikor úgy érzed, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás, akkor a visszatérő rémálmod az, hogy kihullanak a fogaid.

Szűz – Rémálmod, hogy elkésel: Utálsz elkésni a megbeszélt találkozókról, függetlenül attól, hogy az milyen jellegű, ugyanis számodra a késés azt jelenti, hogy képtelen voltál megfelelni az elvárásoknak. Emiatt a visszatérő rémálmod az, hogy mindig mindenhonnan elkésel, ugyanis így talál utat magának a pánikfélelmed a tudattalanodból.

Mérleg – Rettegsz, hogy elhagynak: Mindent beleadsz a párkapcsolatodba, és annak gondolatától is rettegsz, hogy megcsalnak vagy elhagynak. Ez az a félelem, ami rendszeresen megjelenik a rémálmaidban, ugyanis azok általában arról szólnak, hogy elhagynak, vagy megcsalnak.

Skorpió – Rémálmodban elátkoznak: Skorpió jegyed alapján tele van a fantáziád paranormális ötletekkel és képekkel, ezért nem meglepő, ha a rémálmaidban gyakran jelennek meg elmosódott arcú démonok, szellemek, emberek. Ha esetleg egy földönkívüli venné át az uralmat az életed felett, akkor az lenne a legrosszabb rémálmod.

Nyilas – Álmodban csapdába esel: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy nagyon félsz attól, hogy megrekedsz, elakadsz valahol az életedbe, ezért esetedben a leggyakoribb rémálom az, hogy csapdába esel. Az mindegy, hogy egy szűk hely ejt csapdába, vagy egy előnytelen szerződésből nem tudsz szabadulni, mert mindenképpen hátborzongató és rémisztő számodra egy ilyen álom.

Bak – Megbuksz a vizsgán: Bak jegyűként arról vagy a leginkább ismert, hogy minden erőddel próbálod tökéletesnek mutatni magad mások előtt, és igyekszel sikert sikerre halmozni. Ez az oka annak, hogy esetedben a leggyakoribb rémálom az, hogy nem készültél fel rendesen egy vizsgára, megbuksz, ami annyira lesújt, hogy beszélni sem akarsz róla. Ébredés után azonban rájössz, hogy ilyesmi soha nem történne meg veled a valóságban.

Vízöntő – Rémálmod szerint láthatatlanná válsz: Attól félsz a legjobban a világon, hogy magányosan, elhagyatottan kell élned, ezért a legrosszabb rémálmod az, hogy senki sem vesz rólad tudomást és mindenből kizárnak.

Halak – Megfulladsz az álomban: halak jegyed alapján jellemző rád, hogy könnyen összecsapnak a fejed felett a hullámok és nagyon rosszul viseled a rád nehezedő nyomást, felelősséget. Ez jelenik meg a leggyakoribb rémálmodban is, ami az, hogy nem kapsz levegőt és megfulladsz. Próbálsz küzdeni, de az ellenfeled egy nálad sokkal nagyobb erő, ami elől nincs menekvés, legfeljebb a gyors felébredés.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló